IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Сребро на хартия = Пари на хартия = Печалби на хартия = Загуби на хартия... Правилата се създават от този който печата хартията... Правилата тук се създават от ДжейПиМорган. Те никога не могат да фалират от това, къде е отишла цената на среброто на ETF и Comex. В момента на всеки 100 къси контракта на среброто има само 1 контракт покрит от физическо сребро. Лоста е 100 пъти! И какво от това... Те притежават Фед, Бернанке и всичките клептократи във Вашингтон! Винаги ще им наредят да напечатат толкова пари колкото им е необходимо!

Истинската цена на среброто е тази която е на физическата доставка! Останалото е манипулация предназначена да държи курса на една унция сребро ПОД цената за една акция на ДжейПиМорган. В момента в който цената на среброто на Comex иде над цената на една акция на ДжейПиМорган те практически са с отрицателна капиталова стойност! Имат повече задължения отколкото активи с които да ги покрият! Това е простата истина... А кога ще фалират? Най-вероятно маааалко преди да фалират САЩ!
    Да аз си имам и инвестиционно сребро макар според някой да ми остане само да си го гледам. Иначе на мишките JPMorgan и Comex скоро ще им свърши играта. 5 пъти дигнат марджин, нямат налично сребро, влезнете в сайта на Apmex да видите датите за доставка и колко имат в наличност и т.н. На 18 май отваря HKMEx и ще стане още по-интересно, защото според мен ще изместят Comex.

“Our new platform will offer Asia a bigger say in setting global commodity prices,” said Barry Cheung, chairman of HKMEx.

Коментар

• медта направи и тя дясно рамо

Коментар

• SILVER W_GOLD W

Златото е под годишната съпротива.

Коментар

• Първоначално изпратено от oblachko Разгледай мнение
          Мастъре прав си ама той си знае. Иначе това при всяка корекция да мислиш, че тренда се е обърнал означава през последните 10 години тренда да се е обърнал 7 пъти.

според мен таргета е 33% или 34$ този път

Коментар

ми да видим какво ще стане...
            Сребро на хартия = Пари на хартия = Печалби на хартия = Загуби на хартия... Правилата се създават от този който печата хартията... Правилата тук се създават от ДжейПиМорган. Те никога не могат да фалират от това, къде е отишла цената на среброто на ETF и Comex. В момента на всеки 100 къси контракта на среброто има само 1 контракт покрит от физическо сребро. Лоста е 100 пъти! И какво от това... Те притежават Фед, Бернанке и всичките клептократи във Вашингтон! Винаги ще им наредят да напечатат толкова пари колкото им е необходимо!

Истинската цена на среброто е тази която е на физическата доставка! Останалото е манипулация предназначена да държи курса на една унция сребро ПОД цената за една акция на ДжейПиМорган. В момента в който цената на среброто на Comex иде над цената на една акция на ДжейПиМорган те практически са с отрицателна капиталова стойност! Имат повече задължения отколкото активи с които да ги покрият! Това е простата истина... А кога ще фалират? Най-вероятно маааалко преди да фалират САЩ!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Бъркаш се.. Процента на корекцията на даден тренд се измерва не до нулата, а до нивото откъдето е започнал този тренд!
              Мерси, че ми разясни. Казвам, че може да го доближи, не че ще го стигне.

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнение
                То че е корекция, корекция е. Ама ако се срине пак над 50% както се е случвало, ще се доближи до таргета от $20 на Shemata.

Според мене чак дотам няма да стигне, ама до 30 може.
                Значе той е отворил от 36$ ли колко беше до 50$ това са 40% загуба. Значе ако беше отворил дълга вместо наистина да играе против тренда щеше да има печалба все едно е стигнало 20$ в момента. Не е ли така? Същото се отнася и за златото и австралиеца му. И аз преди така си казвах е то толкова се е качило или паднало, че не може още в повечето слувай излизах от гадната ситуация с много загубено време и нерви, но все някога става така, че неможе да излезнеш. Успех нека спрем да говорим празни приказки ми да видим какво ще стане всеки си е прав за него.

Коментар

То че е корекция, корекция е. Ама ако се срине пак над 50% както се е случвало, ще се доближи до таргета от $20 на Shemata.
                  Бъркаш се.. Процента на корекцията на даден тренд се измерва не до нулата, а до нивото откъдето е започнал този тренд!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Мастъре прав си ама той си знае. Иначе това при всяка корекция да мислиш, че тренда се е обърнал означава през последните 10 години тренда да се е обърнал 7 пъти.

Според мене чак дотам няма да стигне, ама до 30 може.

Коментар

• Forex "Master",

моля те, точно ти ни ме съветвай какво да правя с моето късо сребро .

Аз ти казах, че ще излизам на 20$ ( в рамките на тази година). Имам си планове, направил съм сметка и знам колко искам да спечеля.

т.ч. моля те, не лъжи Начинаещите във форума да купуват сребро, нека не споделят твоята съдба на фалирал БФБ и Форекс "майстор"

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      <смях>смея се с глас</смях>
                      шемета, жал ми е за теб човече... Ако случайно иде под 37,50 закривай късата и си вземи една дълга почивка... Иначе психическото ти здраве дълго ще ми тежи на съвестта!
                      Last edited by Shemata; 05.05.2011, 13:21.
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                        Forex "Master",

много си нагъл . Нали при цена на среброто от 48-50$ обясняваше как щяло да стане 100-200$???

Не мислиш ли, че при цени 38$... вече нямаш място в този форум?

или викаш... забелязваш, че във форума има още доста начинаещи трейдъри... и виждаш, че все още можеш да ги лъжиш да влизат в дълго сребро/злато и да фалират като теб .

Мисля, че си доста злобен човек. Това, че ти си фалирал и да манипулираш хората, убеждавайки ги да купуват сребро, за да фалират и те... е просто отвратително. Не знам какво удолствие получаваш от това да фалираш хората, за да не останеш по назад о тях!
                        <смях>смея се с глас</смях>
                        шемета, жал ми е за теб човече... Ако случайно иде под 37,50 закривай късата и си вземи една дълга почивка... Иначе психическото ти здраве дълго ще ми тежи на съвестта!

Коментар

• Forex "Master",

много си нагъл . Нали при цена на среброто от 48-50$ обясняваше как щяло да стане 100-200$???

Не мислиш ли, че при цени 38$... вече нямаш място в този форум?

или викаш... забелязваш, че във форума има още доста начинаещи трейдъри... и виждаш, че все още можеш да ги лъжиш да влизат в дълго сребро/злато и да фалират като теб .

Мисля, че си доста злобен човек. Това, че ти си фалирал и да манипулираш хората, убеждавайки ги да купуват сребро, за да фалират и те... е просто отвратително. Не знам какво удолствие получаваш от това да фалираш хората, за да не останеш по назад о тях!

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Именно... Къде си тръгнал да скъсяваш среброто още в началото на тренда?
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                              Да почнеш да играеш контра на тренд още от самото начало на тренда е стратегия/тактика равносилна на харакири.

Коментар

Я виж ти - излъгал съм за трите увеличения на маржин изискванията на SME. Всъщност са 5. От днес сумата за 5000 унции скача от $16 200 на $18 900, а от 9 май - $21 600. При сегашните цени ($39) маржина вече отива на 11%.
                                Да наистина повече от 100% не може де да можеше. Иначе те скоро може и да няма какво да продават аз пуснах тяхна графика на която се показва, че комекс имат сребро само за 6500+ контракта вече може да са по-малко не съм ги смятал. Но както едно момче беше написал под мен всеки може да си намери причини да купува или продава.

Коментар

Working...
                                X