Първоначално изпратено от sunshine
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ
Collapse
X
-
Sell in May and Go Away?
Среброто има подкрепа, която ще тества скоро между $30 и $34. Графиките и индикаторите сигнализират обръщане.
Ето графики и обяснения:
http://constellation1976.blogspot.co...d-go-away.htmlLast edited by sunshine; 05.05.2011, 17:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКато отвори азиатската борса на ценни метали, договорът ще е друг! Бъди сигурен!"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Optic,
на LME ... са HSBC... т.ч. те са английската комбина на JPMorgan , както вече писах през Април... Ако си на COMEX ... JPMorgan Chase, ти прилагат измамата.. ако си на LME или Хонг-Конг-ската за метали... HSBC ти прилагат измамата . Т.ч. ние няма къде да търгуваме сребро през платформи, без да го имаме реално и да не сме в хватката на JPMorgan или HSBC... .
Аз определено чакам Китай и се надявам на тях... Да направят на mainland-a една нормална борса за метали и да си търгуваме с кеф... а не да се занимавам с на тия англо-американски лайна/манипуланти измамите .
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеИ къде ще идеш? На борсата за ценни метали в Лондон също има cash settlement. Китайците като си направят борса да не мислиш, че няма да сложат същите правила, нали веднага някой с достатъчно ресурс ще ги счупи, като поиска всичко наведнъж.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеТова е реалността. Пише го в малките букви на договора. Ако искаш...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЕстествено, че правилата няма да са същите, защото те няма да се определят само от една държава... Тогава светът вече ще е многополюсен! Ще има истинска конкуренция.
Ако искаш да продаваш сребро, бъди така добър и го депозирай в антрепозитния склад на борсата!!! НЕ МОЖЕ ДА ПРОДАВАШ ТОВА КОЕТО НЯМАШ!!! ЗАЩОТО ТОВА Е ИЗМАМА!!!"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеНа борсата за ценни метали в Лондон също има cash settlement.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеКитайците като си направят борса да не мислиш, че няма да сложат същите правила, нали веднага някой с достатъчно ресурс ще ги счупи, като поиска всичко наведнъж.
Ако искаш да продаваш сребро, бъди така добър и го депозирай в антрепозитния склад на борсата!!! НЕ МОЖЕ ДА ПРОДАВАШ ТОВА КОЕТО НЯМАШ!!! ЗАЩОТО ТОВА Е ИЗМАМА!!!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАми аз за тях ти и пиша... Играта им свършва с края на пирамидата наречена Федерален резерв!
Да купиш един контракт сребро на Комекс означава да дадеш пари на ДжейПиМорган срещу обещанието им да ти достави сребро на падежа на контракта! Ако разбереш, че ДжейПиМорган е пред фалит какво ще направиш? Ясно е какво! Ще продадеш веднага тяхното обещание на някой който не е толкова информиран като теб!!! След като на практика отказват да доставят физическо сребро, закриваш си всички дълги позиции на Комекс и търсиш други по-надеждни партньори!!!"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеАз за комекс и морган питам
Да купиш един контракт сребро на Комекс означава да дадеш пари на ДжейПиМорган срещу обещанието им да ти достави сребро на падежа на контракта! Ако разбереш, че ДжейПиМорган е пред фалит какво ще направиш? Ясно е какво! Ще продадеш веднага тяхното обещание на някой който не е толкова информиран като теб!!! Следователно точно преди фалита им, среброто на комекс ще се срине и в същото време цената на физическото сребро ще пробие покрива!
След като на практика отказват да доставят физическо сребро, закриваш си всички дълги позиции на Комекс и търсиш други по-надеждни партньори!!!Last edited by Forex Master; 05.05.2011, 15:25.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеoblachko,
моля, те ако искаш да бъдеш точен и искаш да изброяваш моите сделки... бъди честен и точен. ...можеш да намериш всичко каквото съм писал по дати и часове
Това е което съм написал на 02.05.2011, 09:54
За съжаление не добавих още 100 унции, затова в момента имам само 100 (тези които са ми от 37,70$)... смятам да ги затворя на около 20$ и да реализирам и от тях около 1700$ печалба до края на годината и като добавим реализираната вече от около 1000$, ще ми стане около 2700$ печалба от късо сребро (това ми е целта до края на годината при среброто, която искам да постигна). ако играех дълги, както много от фалиралите вече или които скоро ще фалират... и аз бих фалирал. Но аз никога не бих играл дълги, т.к. това е равно на харакири. Аз преди да търгувам нещо си правя солиден анализ (който не е от 1-2 -3 дни или седмица-две)
Успех на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПо най-простия и брутален начин... Казвал съм го и преди. Пирамидата може да се държи до тогава докато посъпват свежи пари, сиреч могат да се печатат пари. Вече става все по-трудно, защото нефт, храни, суровини и метали не могат да се печатат и затова цените им растат! Колкото и войни да водиш за по-евтин нефт идва момент в който нефта на най-достъпните места просто свършва... Трябва да дълбаеш на 2 километра под водата в Мексиканския залив или в Северния ледовит океан. Това вдига цената. Хората започват да харчат все повече от доходите си за храна и обедняват! Следва социална революция. Нестабилност. Мощен спад на цените на НИ... Вълна от фалити на банки и държави, които и сега при нулеви лихви са фалирали!..."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
oblachko,
моля, те ако искаш да бъдеш точен и искаш да изброяваш моите сделки... бъди честен и точен. ...можеш да намериш всичко каквото съм писал по дати и часове
Първоначално изпратено от oblachko Разгледай мнениеЗначе той е отворил от 36$ ли колко беше до 50$ това са 40% загуба. Значе ако беше отворил дълга вместо наистина да играе против тренда щеше да има печалба все едно е стигнало 20$ в момента. Не е ли така? Същото се отнася и за златото и австралиеца му.
...
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
за сега като си направя равносметката имам 510$ от сегашните 100 къси унции, 2-3 превъртания през около 15-20$... което прави към още 50$, т.е. общо 560$ печалба + имам 200 унции на 25-ти Април скъсени на 49,$ от които излезнах на 47$ (там съм написал на 25-ти, че излезнах от 2/3 от късите), т.е. и от там имам още 400$, което прави близо 1000$ чиста печалба от късо сребро, като в момента оставам със само 100 къси унции сребро от 37,70$ и при първа възможност по моя преценка ще скъся още 100, за да ми станат 200, които смятам да подържа до 20$ .
Успех на всички!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеКак точно ще им свърши играта?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от oblachko Разгледай мнениеИначе на мишките JPMorgan и Comex скоро ще им свърши играта."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
Коментар