Първоначално изпратено от Gancho_
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ
Collapse
X
-
винаги съм се чудил защо толкова глупави хора се опитват толкова умно да се изказват-купил съм е факт-купил съм го когато унцията бе 45 +$ долара просто си дадох 4 дена почивка без да следя къде отиват работите-въпроса е сега какво да правя-но може би трябва да го напиша по сложно да ме разберете какво питам:-)
Това не бе към всички само към последният пост който много ме учуди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gancho_ Разгледай мнениеда влея малко реализъм в темата
А аз като закупих 100-тина унций реално сребро на 35.5 $ какво да правя сега,пари за пистолет не останаха така че дайте някое друго решение:-)"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gancho_ Разгледай мнениеда влея малко реализъм в темата
А аз като закупих 100-тина унций реално сребро на 35.5 $ какво да правя сега,пари за пистолет не останаха така че дайте някое друго решение:-)
Коментар
-
май остава пари назаем и пистолет
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
Питай Forex "Master"-a
той знае... нали смяташе, че среброто щяло да става 150$ .
а може би се беше объркал...
може би Forex "Master"-a е имал впредвид 15$, а без да иска добави една нула и стана 150$ ...
Коментар
-
Питай Forex "Master"-a
той знае... нали смяташе, че среброто щяло да става 150$ .
а може би се беше объркал...
може би Forex "Master"-a е имал впредвид 15$, а без да иска добави една нула и стана 150$ ...
А аз като закупих 100-тина унций реално сребро на 35.5 $ какво да правя сега,пари за пистолет не останаха така че дайте някое друго решение:-)Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнениеОткъде пък дойде тоя съпорт на 36? Според мен трябва да е 34 някъде."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнениеОткъде пък дойде тоя съпорт на 36? Според мен трябва да е 34 някъде."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение"Съпорта" на 36 го подмина като експрес - селска гара
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнениеАбе и под DMA 200 e падало често."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеНа 200 DMA е съпорта при предишните корекции на среброто. Ако миналото може да се използва за предсказване на бъдещето...
Коментар
Коментар