Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеА бе не може ли да си направите отделна тема за батериите и там да се псувате и факЮ също да го псувате.
А тук да остане за електромобилите- гледам че дейви и зазчо не са писали отдавна, да се похвалят или оплачат
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Аз пък си мислех че те амбицира да направиш микромодула по-бързо и да направиш оловен акумулатор за кола с общ електролит. А тя ква била работата...
Амбицирало ти се любопитството
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Много обичаш да се сравняваш с мене, но си изостанал със светлинни години. Нищо, в следващия ти живот може и да се получи, защото в текущия си пълен провал.Last edited by Pyramid; 06.05.2021, 21:16.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ами как да ти кажа, с по-високо любопитство, очаквам да видя теоретичния принос на Матеев, с който, той се похвали. Нещо, разработки на методи извън спекулата с ботове. За там, го признах още преди година.
Амбицирало ти се любопитството
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Ами как да ти кажа, с по-високо любопитство, очаквам да видя теоретичния принос на Матеев, с който, той се похвали. Нещо, разработки на методи извън спекулата с ботове. За там, го признах още преди година.
Коментар
� -
Ми като си амбициран и като не си амбициран?
Коментар
� -
? Между кое и кое "разликата"?
- 1 like
Коментар
� -
И като те амбицира каква е разликата?
Коментар
� -
Нервен ми се виждаш. Що тей? Много даже си е домислена концепцията, стойностна е и многопластова, НАПЪЛНО В ТЕМАТА Е, а твоята ревност само ме амбицира.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Независимо от твоето мнение EV ги има и влияят на пазарите. Някои ще изкарат пари, други не. Сега, че ти предпочиташ да се занимаваш не с тях, а с проблемите на изобретателя, който може да създаде нещо само ако клекне, си е твой проблем.
Коментар
� -
Аз отново да попитам тук, къде може да си купим книжки, в които, е включена Теорията на Матеев за фотосоларните преобразователи, къде е публикуван ефект/уравнение/неравенство/Закон/формула на Матеев? Искам да се запозная с тях.
И, - забележете - НЕ ГО ОБЯВЯВАМ за "недомислици", ПРЕДИ ДА ВНИКНА.Last edited by Pyramid; 06.05.2021, 14:10.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Михова, много те моля - изхвърли го този наглец извън темата. На всички им писна от неговите хвалби и реклами на някакво "откритие", плод на невежеството му и на болния му мозък.
Тази недомислица, наречена от него "микромодулни батерии", няма нищо общо с електрическите автомобили.
Коментар
�
Коментар