Да инсталират се скъпи съоръжения и после носят пари, а също и цената на петролните деривати ако алтернативата им е водорода отива нагоре. И на природния газ сигурно ще се ориентират по някое време да му вземат въглерода, чистия въглерод има боомбастична цена. Та предлагането на водород ще се случи, друг е въпроса кой може да си го позволи примерно вместо природен газ за бита за готвене той е много хубаво нещо защото не отделя въглероден диоксид в помещенията..обаче лукс. Също съм чел собственици на скъпи яхти предпочитат водород за кухненския бокс, примерно попадне в лошо време и всичко по яхтата трябва да се затвори и такива неща които отделят въглероден диоксид не ги изкат хората
, обаче това се отнася за собствениците на яхти. За собствениците на рибарски лодки казват нямат претенции да ползват водород.
Не знам защото се говори за масово, то се вижда има технологични възможности, Тойота продава такива коли в Калифорния с безплатно зареждане за определен пробег и в момента в който вече водорода трябва да се плаща а той е скъп, колата се продава на старо много евтино.

Не знам защото се говори за масово, то се вижда има технологични възможности, Тойота продава такива коли в Калифорния с безплатно зареждане за определен пробег и в момента в който вече водорода трябва да се плаща а той е скъп, колата се продава на старо много евтино.
Коментар