Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Айде пак от "А-БЕ".
Кой изобщо ти е споменал, че се пренасят по въздуха до репатрака? Баси клоуна, дето си ти! (да не се обидиш, ей - пиши ни за квантовата механика, за да бъдем съгласни с теб!)
5 - 10 - 20 метра до качването на платформа НЕ са проблем, ве пич. Мислех, че под теглене разбираш "българското теглене" ДО ПЪРВИЯ СЕРВИЗ ".
Писах ти долу: за това "българско теглене" до сервиз, при което "печелиш" 200 лв., но губиш 2000-5000 може и доста повече за нова автоматична предавателна кутия.
Капиш? Съвсем разбираемо е за петокласник!
.......
Зная, че търсиш ОЩЕ информация, но няма да ти дам повече от това. Препоръката ми е, не само да четеш в нета, но да постъпиш И в сервиз, специализиран за ремонт и смяна на автоматични предавателни кутии, както и за обслужване и ремонт на хидросъединители или хидротрансформаторите на автоматиците. Много неща би разбрал и не би говорил тъпотии тук.
Уверен съм, че тъпните в нета ще продължат.

Няма смисъл да се обръщаш към мен. Обръщай се със съвети към съфорумниците. Дано не се хванат на ТВОЯТА въдица, или поне предварително приготвят по-голяма сума за ремонт!

СПОРЕД МЕН - редно е, под всяко твое мнение да има забележка в стил: "ОТ ЕДНА ЖЕНА чух подобна препоръка (на пъпа на Женския пазар беше!)!"
- за които не вярват...

Коментар