Първоначално изпратено от ED
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
+ да супер е
Коментар
-
-
https://youtu.be/Xrgq2CIag6M
Коментар
-
Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнениеИмхотеп историческият не е бил бил фараон, както повторно се запознах с историческите мнения.
Бил е нещо жрец, нещо строител-архитект, нещо писар-архивар по техническата част. "Писар" е висока длъжност в Древния Египет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
С две думи ли искате да ви го кажа. НЕма да стане.
Иначе - ако имате желание - маже да си развиете въпроса пред професор, но той - ако разбере, че се кичите с "инженер" в областта - ще ви изпрати при вашите преподаватели, които са ви пуснали да вземете изпитите си. Това важи и за преподавателите ВИ по термодинамика, защото вие - фараоне - също разбрахте, че попаднахте в капана на пирамидата... ))
Други обяснения - от мен - чакайте - както казва народът НИ - на онова лято - куковото! ))
Прочее, „фараонът” (Лелийййй ! ) падна не в „моя ” капан, ами в своя: За миг повярва, че - може би ? - може и да не се окажеш празно плямпАло и, че ще получи някакъв смислен отговор, с който, да „забие” ѝ Трейдърко, ѝ мен. С един удар - две греди, ама това са рисковете на форума. Няма „синхрон” между нас с него но, ти си ТАКАВА АТРАКЦИЯ ...Last edited by Pyramid; 10.02.2019, 20:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Бе да не си ти асистента? Щото ако си ти, то ще е загуба на време. Иначе обяснявам някои неща, с едно-две изречения, за да е ясно за който се интересува.
Та сега остава да се изясни обикновено плямпало ли си, или не си?
Та кажете безимен къде намира приложение в бензиновите и дизеловите двигатели изохорният и изобарният процес?
С две думи ли искате да ви го кажа. НЕма да стане.
Иначе - ако имате желание - маже да си развиете въпроса пред професор, но той - ако разбере, че се кичите с "инженер" в областта - ще ви изпрати при вашите преподаватели, които са ви пуснали да вземете изпитите си. Това важи и за преподавателите ВИ по термодинамика, защото вие - фараоне - също разбрахте, че попаднахте в капана на пирамидата... ))
Други обяснения - от мен - чакайте - както казва народът НИ - на онова лято - куковото! ))
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнениеА, дизела на "Народна кола"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеА бе не трябваше ли в тази тема да се говори за електрокарите, нещо май сте се отплеснали. Според мен трябва да се говори така- елктрокара според големината струва Х, бензинката същата големина и мощност струва У, дизеловата количка струва-Z- от кое ще съм по доволен и в кое е бъдещето имайки предвид скандала в германия и последващите загуби за клиентите на дизела
Коментар
-
Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнение
Къф скандал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеА бе не трябваше ли в тази тема да се говори за електрокарите, нещо май сте се отплеснали. Според мен трябва да се говори така- елктрокара според големината струва Х, бензинката същата големина и мощност струва У, дизеловата количка струва-Z- от кое ще съм по доволен и в кое е бъдещето имайки предвид скандала в германия и последващите загуби за клиентите на дизела
Коментар
Коментар