Първоначално изпратено от analog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Няма как да има по-тъпо нещо от самоуправляващ се автомобил.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Що ве идеално е. Нарамваш едно такова до морето с приятели. Бухате белот/покер и 3-4 бутилки огнена течност со мезе, ядки и весели весели директно в черноморския бардак
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Няма как да има по-тъпо нещо от самоуправляващ се автомобил.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Сериозно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеЛибералкомунистите не се интересуват от чистотата на въздуха и глобални затопляния. Те просто искат да контролират всичко. Постоянно ти навират под носа , ВЕИ-та, финни частици, автономни автомобили. За какво ти е автономен електрически автомоби без шофьор? За какво?Last edited by X_Y; 22.11.2019, 10:15.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеЗа какво ти е автономен електрически автомоби без шофьор? За какво?
Коментар
-
Либералкомунистите не се интересуват от чистотата на въздуха и глобални затопляния. Те просто искат да контролират всичко. Постоянно ти навират под носа , ВЕИ-та, финни частици, автономни автомобили. За какво ти е автономен електрически автомоби без шофьор? За какво?Last edited by X_Y; 22.11.2019, 10:14.
Коментар
-
Интересно... Новодошъл в темата - не говори по факти от същата тема, а се концентрира върху квалификации? Кой си ти бе, мушмурок? /да отговоря в "твоя" стил на "НЕспамене"/. Кой си ти, Ве - наглец!
И, тъй като те интересува много, ще ти отговоря: спонсорира ме един шейх, а в свободното си време "работя" на Граждански договорИ в 2 гаража. Това - достатъчно ли ти е, относно моята "трудова" биография? Ай сиктир, ве - "принципният"!
.................................................. ..................
Колко дискусии. Имам надежди, защото НИКОЙ ТУК не желае да си купи Тесла... Но - до 10 години - буквално всичко ще бъдеЛО... Нека изчакаме, за да се уверим, че нещата тръгват ОТ ТУК! Все пак противниците спорят най-настървено именно тук: Няколко човека защитават изгубена кауза, вярвайки в бъдАщето /светло/, но... НЕ РИСКУВАТ да се превърнат в опитни зайчета... )) Зимата идва: "Студът едва настъпи, а Tesla вече заспа зимен сън"...
Споко, де! Това е заглавие от миналата година... Тази година времето остана сравнително топло..., но миналата - точно по това време, вижте какво стана:
"Автомобилите Model 3 в САЩ и Канада замръзнаха!"
Това е втората зима на Tesla – Model 3. Зимата неизменно идва и проблемите започват, а температурите дори не са паднали толкова много.
В Канада и САЩ, където са разпространени повече Тесли, студът още не е в своя пик, но собствениците му вече се оплакват от проблеми!!!
/трите удивителни НЕ са случайно поставени тук!!!/
Доставките на Model 3 започнаха преди две години, но най-вече в Калифорния, където зима практически няма. През лятото електромобилът достига северните части на САЩ, както и в Канада. Електромобилът не е тестван при минусови температури! Според екипа на Tesla автомобилът би трябвало да работи /дори/ в такива климатични условия, без да се налага стартирането на автоматичното подгряване на батерията, необходимо за нормалнато й функциониране.
Да, ама не!
Не помага дори предварително дистанционно загряване, което продължава 10 минути, при това, ако температурата навън е -7 градуса, а в колата е -1 градус, като това не би трябвало да е проблем...
Повечето собственици на електромобилите, експлоатирани при минусови температури - се оплакват, че имат проблем с отварянето на вратите, прозорците, като и на портовете за зареждане...
Не помня двигател с вътрешно горене да е имал такива проблеми при много по-ниски минусови температури!
А сервизите на Tesla - в минусовите температури се пълнят в търсене на решение на проблема...
.................................................. ..............
Фактите горе - изглежда възпират ВСИЧКИ в тоя форум, за да се ориентираМЕ към електромобилите - като към част от светлото /НИ/ бъдеще...
Други ТУК ни подсказват, че и за тях /както за мен!/ - гроздето е кисело!
Трети пък мислим, че "Страх - лозе пази!"
Всеки се самоопределя по някакъв начин...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tenoke Разгледай мнениеБезимен, сериозно си я оспамил тази тема. Туко що я прочетох и е много очевидно, че си си решил отдавна че тесла не става, и вече игнорираш всички положителни индикатори.
Както и да го погледнеш, ако сравниш всичко електрическите коли са по-'здравословни' под всякакви критерии. Има ли проблеми? Има, естествено. Но по никакъв начин не изглежда всякаш честно сравняваш нещата. В гараж ли работиш, че толкова ги ненавиждаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеДаммм... Вярата в светлото бъдеще...
Откъде ми е познат този стил?
Някой, когото са издигнали на пиедестал... И една ръка, която сочи нанякъде... Накъде сочи?
Да. Светлото бъдАще е някъде там...
))
;-)
Коментар
-
Безимен, сериозно си я оспамил тази тема. Туко що я прочетох и е много очевидно, че си си решил отдавна че тесла не става, и вече игнорираш всички положителни индикатори.
Както и да го погледнеш, ако сравниш всичко електрическите коли са по-'здравословни' под всякакви критерии. Има ли проблеми? Има, естествено. Но по никакъв начин не изглежда всякаш честно сравняваш нещата. В гараж ли работиш, че толкова ги ненавиждаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
А бе аз съм завършил вишу по някаква икономика и не съм наясно с физичните закони, но си мисля че ако първичното желязо се топи при да кажем 1000градуса, едва ли вторичното желязо ще се топи при 800, а третичното при 600. Най вероятно всичките железа се топят при 1000 градуса, така че си леко в грешка и малко наляво
Коментар
Коментар