Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЧе той този, фалшивият "инж.Пеше", и майка си мрази, дето го е родила...Неспособен сам нещо, колкото копче, да направи и - дай, да плюе по всичко, което не разбира и не може.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеМисля че това е най-подходящо сравнение. А и Едисон е бил мразен от голям брой свои съвременици, нищо ново.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от DaveBG Разгледай мнение
Не знам кого имаш в предвид, защото Мъск аз поне не съм го споменавал конкретно, но доста учени го сравниха с Едисон.
Мисля че това е най-подходящо сравнение. А и Едисон е бил мразен от голям брой свои съвременици, нищо ново.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Не бе не се палят и ракетите не падат....Не разбирам само каква е тая любов към тоя измамник.Та вие няма да се хвърлите да защитавате семействата си с такъв патос.А Тръмп е не по малък измамник
И за кое по точно е измамник? Кажи някоя измама която е измамил подлецът да го разконспирираме тука?
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ей ама тва измамниците се и защитавате.Признавам Мъска е измамник от класа а ти си един обикновен празен дърдорко
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не знам кого имаш в предвид, защото Мъск аз поне не съм го споменавал конкретно, но доста учени го сравниха с Едисон.
Нийл Тайсън го нарича модерния Едисон:
https://www.sciencealert.com/neil-de...s-weed-smoking
Също и Тръмп който казва че Мъск е гениален:
https://www.cnbc.com/2020/01/22/trum...-geniuses.html
Важното в случая е че човека обърна авто индустрията. По начин който всички смятахте за невъзможен. И като те гледам тебе още смяташ така.
Ти да не си окъсил някои шорти преди избухването на акциите??? Доста си озлобен.
И междудругото Тесла колите не се палят. Тесла са колите с най-малко пожари в света. Та те всичките пожари са описани в медиите дори и не причинените от колата пак ги оклеветиха като пожари на EV тата...
Нито пък ракетите падат. Фалкон 9 има 97.47% съксес рейт:
https://www.spacexnow.com/stats.php
От които последните 3 години е 100%...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ей, мними „инженере”, аз пак да питам: Щом наричаш Мъск „некадърник” и „измамник”, би трябвало, поне нещичко ТИ САМ ДА СИ СЪЗДАЛ.
Та,
- Какво ТИ самият си създал и защо да ти вярваме, че е по-добро от каквото и да е? Да не излезе, че пак си тръгнал да си избиваш комплекса за малоценност?
- 1 like
Коментар
-
Още 5-6 "ЗЕЛЕНИ инвеститори" като Мъск в Германия - и водещата икономика в Европа ще бъде на върха и по "производство на картон"...
Да, но Мъск има пред себе си още 30-на години, която УЖ ЩЕ СЕ ЗАСАДИ /според някои тук гората се засяваЛА/..., и - много лесно се изсича - ако "зеленият" Мъск не е забелязал - гората много трудно расте! След като се засади /или засЕЕ!!! ))/....
От всички страни - поредната черна точка за Мъск и за /подкупната/ Съдебната система!
..............................................
Щом всеки следващ "инвеститор" в Германия - предстои за изсече гора на 60-70 години, киселинните дъждове в Германия - ще ги "борят" - реално - с токсично производство на батерии за Тесла... И пчеличките ще събират по полянките литиево-йонен прашец от цветята, който ще превръщат в специална марка медец... /нов "бизнес" за Мъск!/ ((
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеПлантацията от дървета "засАДЕНА" /не засЯта/ - за картон, от птичи поглед ми изглежда като - засадена за направата на клечки за зъби...
Все аз не съм разбрал... ))
Лозунгът на Мъск /вероятно/ вече е: "Зелена светлина за изсичане на дърветата и горските масиви!" ((
Ирония на съдбата! Сечеш, за да произвеждаш самозапалващи се и блокиращи те при пожар електромобили, от които не можеш да излезеш, но дори и отвън не е възможно да ти окажат помощ, за да излезеш... (( Има нещо вярно в твърдението, че човечеството върви към самоунищожение, стига само да повярва в "истините", които му диктува някой, способен като Мъск - да запали цигара с марихуана на телевизионния екран /помним преди време как - самият Мъск, участвайки в подкаста на Джо Роугън през 2018 запали цигарата си с марихуана.../ ((
Та, ето и снимки от гората, засадена за производството на клечки за зъби, която Мъск не се посвени да "разчисти", в името на "зелената" енергия /иронично!/:
Коментар
-
Плантацията от дървета "засАДЕНА" /не засЯта/ - за картон, от птичи поглед ми изглежда като - засадена за направата на клечки за зъби...
Все аз не съм разбрал... ))
Лозунгът на Мъск /вероятно/ вече е: "Зелена светлина за изсичане на дърветата и горските масиви!" ((
Ирония на съдбата! Сечеш, за да произвеждаш самозапалващи се и блокиращи те при пожар електромобили, от които не можеш да излезеш, но дори и отвън не е възможно да ти окажат помощ, за да излезеш... (( Има нещо вярно в твърдението, че човечеството върви към самоунищожение, стига само да повярва в "истините", които му диктува някой, способен като Мъск - да запали цигара с марихуана на телевизионния екран /помним преди време как - самият Мъск, участвайки в подкаста на Джо Роугън през 2018 запали цигарата си с марихуана.../ ((
Та, ето и снимки от гората, засадена за производството на клечки за зъби, която Мъск не се посвени да "разчисти", в името на "зелената" енергия /иронично!/:
Коментар
-
Еммм, ти май не си гледал резултатите от тестовете и в америка и в европа където Тесла е най-сигурната кола на пътя...
https://www.euroncap.com/en/results/tesla/model-3/37573
Милиони умират ежедневно в пуфтящите дранголници от катастрофи които те не могат да предотвратят, и това без да взимам под внимание замърсяването което произвеждат. Ракът на белия дроб и сърдечните проблеми които със сигурност и твои познати имат не те тревожат??? Само паричките ли те интересуват?
Тесла от друга страна предпазва както от сблъсък така и пази и пешеходците. Има безброй клипчета в които можеш да видиш в нета, че на практика не можеш да блъснеш човек с Тесла дори да искаш.
Относно дърветата в Германия - това не са дървета а плантация засята специално за производството на картон. Вече ти беше обяснено и има достатъчно информация като дори хората от зелената партия на Германия го казаха но ти не вярваш? Как така все си недоразбрал и все не вярваш на фактите???
Ти от метри разбираш ли? Знаеш ли колко е 30 метра? Багерчето с което ги окосиха беше на половина на тях , има снимки от строежа разгледай ги. Може да ти се изяснят някои неща...
Гледам че почват доставките на Модел У за щатите през март. Това е златния сегмент за всички авто производители с 40% от продажбите. С модел 3 издухаха конкуренцията във премиум сегмента при седаните. Сега е наред кросоувъра.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Бих се съобразил с твоето мнение - но нали виждаш какво пренебрежително отношение имат Измамниците, които усещат, че нещата с електричките - не отиват на добре, вкл. и съгласно развиваната от тях теория за "подмяната"... СмЕх!
Да, неудачите на Мъск са немалко и непредубедените журналисти ни дават достатъчно факти... Да, Теслите се - и палят, и ускоряват опасно, като прегазват невинни, и софтуера им блокира пътуващите, като не може да разпознае дори крадец, вън от електричката - от нуждаещ се от помощ - вътре, в самозапалилата се Тесла...
Лековерните лесно намират въдицата..., но страдат и умират съвсем невинните! Това е недопустимо във времената, в които живеем. И всичко отново зависи от лековерието доверчивостта на хората /с достатъчно средства/... Да не засягаме темата за свръх-надутите цени, които коментирахме още преди 8-10 години, когато опонентите ни "предсказваха", че цените на батериите за 3-5 години падали двойно... СмЕх!
Сега говорят за едни милиони километри, но само след месеци вече ще казват, че това никога не е твърдял - нито техният "вожд", нито пък самите те...
Въпросът е, че с такива "екстрени продажби" на непроверена и неизпитВана техника - много повече хора са подложени на стрес и открит риск за живота им, отколкото няколко лековерни шарана...
Това е здравото горене на Walmart - и вероятно точно такова горене на слънчевите панели, които прави Мъск и ги разполага по покривите - е "екологичен" тип горене /иронично, разбира се/,
..., вероятно толкова "екологично" е и изсичането на гора от Мъск в Германия, с над 50-60 годишни дървета, всяко от които - над 30-метрово...
Да им имам "екологията" и на немците, а и на Мъск... ((
https://www.euroncap.com/en/results/tesla/model-3/37573
Милиони умират ежедневно в пуфтящите дранголници от катастрофи които те не могат да предотвратят, и това без да взимам под внимание замърсяването което произвеждат. Ракът на белия дроб и сърдечните проблеми които със сигурност и твои познати имат не те тревожат??? Само паричките ли те интересуват?
Тесла от друга страна предпазва както от сблъсък така и пази и пешеходците. Има безброй клипчета в които можеш да видиш в нета, че на практика не можеш да блъснеш човек с Тесла дори да искаш.
Относно дърветата в Германия - това не са дървета а плантация засята специално за производството на картон. Вече ти беше обяснено и има достатъчно информация като дори хората от зелената партия на Германия го казаха но ти не вярваш? Как така все си недоразбрал и все не вярваш на фактите???
Ти от метри разбираш ли? Знаеш ли колко е 30 метра? Багерчето с което ги окосиха беше на половина на тях , има снимки от строежа разгледай ги. Може да ти се изяснят някои неща...
- 1 like
Коментар
Коментар