Първоначално изпратено от DaveBG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрически автомобили - как започват да влияят на пазарите
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Амиииииии аз смятах за рено зои и клио- излезе че си плащаш с покупната цена около 150000км напред. Сега въведоха някакви бонуси че не знам, може би трябва да смятам пак. Ама то и това не си е работа, утре като махнат бонусите, какво ще правят хората
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Да, ама милион мили, сменяш батерията, и още толкова...
Коментар
-
A sлед това, става стара, и трябва да я разкараш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Е, как какво ще правят? Вече ще са си купили.
Коментар
-
Амиииииии аз смятах за рено зои и клио- излезе че си плащаш с покупната цена около 150000км напред. Сега въведоха някакви бонуси че не знам, може би трябва да смятам пак. Ама то и това не си е работа, утре като махнат бонусите, какво ще правят хората
Коментар
-
Първоначално изпратено от DaveBG Разгледай мнениеСтига купувахте акции че колата ще ми езлезе безплатна пък до скоро ме псуваха че съм богат да карам такава кола??? Даже май ще стана на печалба щото и на бензиностанции не спирам от давна. Живота ми се подобри!
Коментар
-
Първоначално изпратено от DaveBG Разгледай мнениеГоляма караница, спрете се.
Ето за успокоение на душите има реален продукт който много хора тук биха могли да си купят:
https://shop.tesla.com/product/tesla...u=8529140-00-A
Къси шорти с цена само 69.420
Бързо че Илон каза че магазина е къс от към бройки за тия къси шорти.
Преди време беше пратил кутия с шорти на David Einhorn (известен шорт селър - бивш милиардер)
Hedge fund manager betting against Elon Musk gets box of short shortsLast edited by ED; 09.07.2020, 12:18.
- 1 like
Коментар
-
Голяма караница, спрете се.
Ето за успокоение на душите има реален продукт който много хора тук биха могли да си купят:
https://shop.tesla.com/product/tesla...u=8529140-00-A
Къси шорти с цена само 69.420
Бързо че Илон каза че магазина е къс от към бройки за тия къси шорти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...а, между другото, Инвесторът публикува това тук:
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеИзмамник ти по задачката си кажи нещо, че пак те хванаха със свалени гащи,
- Точно толкова, колкото коментира принципите по докарване топло до София.
Разбира се, и ти не посмя...
Коментар
Коментар