Първоначално изпратено от динамо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уникредит Булбанк...?!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеАко твърдиш нещо подобно - дай линк към тази информация за да видим цялото разследване? Аз не съм чувал нещо подобно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеАко твърдиш нещо подобно - дай линк към тази информация за да видим цялото разследване? Аз не съм чувал нещо подобно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jawly Разгледай мнениеЯвно Левончо се изявява като супермен. А аз продължавам да се чудя как може човек като него да бъде председател на на АББ?!?
Обществена тайна е, че химикът - банкер управлява успешно банката си, благодарение на италианците, които оперират с парите на сицилианската мафия. В Италия имаше разследване и се доказа как въпросните се облагодетелстват и възползват от финансовата криза, но тук Левон продължава да представя банката си като "най-стабилната"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jawly Разгледай мнениеЯвно Левончо се изявява като супермен. А аз продължавам да се чудя как може човек като него да бъде председател на на АББ?!?
Обществена тайна е, че химикът - банкер управлява успешно банката си, благодарение на италианците, които оперират с парите на сицилианската мафия. В Италия имаше разследване и се доказа как въпросните се облагодетелстват и възползват от финансовата криза, но тук Левон продължава да представя банката си като "най-стабилната"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеE как каква? Качваш се на Маздичката и Левон те кара, където искаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеЗащото съм клиент на Булбанк, а досега не съм бил на Мазда и ми е интересно каква съвместна услуга предлагат служителите на банката, затова! Просто искам да ги тествам
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеЗащото съм клиент на Булбанк, а досега не съм бил на Мазда и ми е интересно каква съвместна услуга предлагат служителите на банката, затова! Просто искам да ги тествам
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЩо не пробваш в шоурум на Мазда? или само си пишем?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЩо не пробваш в шоурум на Мазда? или само си пишем?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеНякой има ли представа дали съвместната инициатива на Уникредит Булбанк и Мазда вече стартира и в кои офиси в София се предлага? Ще съм благодарен за малко повече информация по темата. Скоро мисля да я пробвам, пък да видим!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеАко изобщо е така, това не говори никак добре за практиките на Булбанк и Обб?!? Защо са ги чакали цели 4 години, като дори след третата неплатена вноска могат да направят кредита предсрочно изискуем? Необяснимо е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеВ статитията в Капитал бяха писали, че 4 г. не са платили ни лихва, ни главница.
Коментар
Коментар