IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уникредит Булбанк...?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от динамо Разгледай мнение
    И сега какво? Има или няма? Или като оня стар виц за компютрите,дето накрая се оказва,че не били компютри а компоти и т.н.Но важното е добре да ви плащат.
    Е явно няма! И аз затова поисках някаква информация - линк ли, квото и да е... а то нема такава!

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
      Ако твърдиш нещо подобно - дай линк към тази информация за да видим цялото разследване? Аз не съм чувал нещо подобно.
      И сега какво? Има или няма? Или като оня стар виц за компютрите,дето накрая се оказва,че не били компютри а компоти и т.н.Но важното е добре да ви плащат.

Коментар

Ако твърдиш нещо подобно - дай линк към тази информация за да видим цялото разследване? Аз не съм чувал нещо подобно.
        Имаше наистина нещо такова, но май не беше за Италия, а за някоя от дъщерните банки Уникредит (като тази в България). Не помня обаче къде точно беше. Ако се разровиш нета може и да има някоя статия за това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jawly Разгледай мнение
          Явно Левончо се изявява като супермен. А аз продължавам да се чудя как може човек като него да бъде председател на на АББ?!?
          Обществена тайна е, че химикът - банкер управлява успешно банката си, благодарение на италианците, които оперират с парите на сицилианската мафия. В Италия имаше разследване и се доказа как въпросните се облагодетелстват и възползват от финансовата криза, но тук Левон продължава да представя банката си като "най-стабилната"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jawly Разгледай мнение
            Явно Левончо се изявява като супермен. А аз продължавам да се чудя как може човек като него да бъде председател на на АББ?!?
            Обществена тайна е, че химикът - банкер управлява успешно банката си, благодарение на италианците, които оперират с парите на сицилианската мафия. В Италия имаше разследване и се доказа как въпросните се облагодетелстват и възползват от финансовата криза, но тук Левон продължава да представя банката си като "най-стабилната"...
            Няма значение кой какво твърди.В икономиката и финансите има обективни показатели по коите се преценява даден субект дали работи успешно или не.

Коментар

• аз ги харесвам - харлемска банка са!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                E как каква? Качваш се на Маздичката и Левон те кара, където искаш.

Коментар

Защото съм клиент на Булбанк, а досега не съм бил на Мазда и ми е интересно каква съвместна услуга предлагат служителите на банката, затова! Просто искам да ги тествам
                  Иронията на страна.Не знам за вас,но аз имам непеосредствени впечатления от японските коли в последните 20 г. и те са изключително положителни.Многа здрави по принцип и с такива екстри,които трудно ще се сети човек.А последната Мазда 6 и правих тест драйв и направо ми хвръкна шапката.Така,че ако имате тая въдможност не я пропускайте.

Коментар

Защото съм клиент на Булбанк, а досега не съм бил на Мазда и ми е интересно каква съвместна услуга предлагат служителите на банката, затова! Просто искам да ги тествам
                    E как каква? Качваш се на Маздичката и Левон те кара, където искаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                      Що не пробваш в шоурум на Мазда? или само си пишем?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                        Всъщност не били трябвало да пробва в клоновете на Уникредит, нали те ги предлагат сега

Коментар

Някой има ли представа дали съвместната инициатива на Уникредит Булбанк и Мазда вече стартира и в кои офиси в София се предлага? Ще съм благодарен за малко повече информация по темата. Скоро мисля да я пробвам, пък да видим!

Коментар

• Някой има ли представа дали съвместната инициатива на Уникредит Булбанк и Мазда вече стартира и в кои офиси в София се предлага? Ще съм благодарен за малко повече информация по темата. Скоро мисля да я пробвам, пък да видим!

Коментар

Ако изобщо е така, това не говори никак добре за практиките на Булбанк и Обб?!? Защо са ги чакали цели 4 години, като дори след третата неплатена вноска могат да направят кредита предсрочно изискуем? Необяснимо е!
                              Че те практиките на Уникредит кога са били добри? Единственото важно е да има някаква далавера и после Левончо да ходи да се изявява по телевизията като финансов гений и разбирач.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                В статитията в Капитал бяха писали, че 4 г. не са платили ни лихва, ни главница.
                                Ако изобщо е така, това не говори никак добре за практиките на Булбанк и Обб?!? Защо са ги чакали цели 4 години, като дори след третата неплатена вноска могат да направят кредита предсрочно изискуем? Необяснимо е!

Коментар

Working...
                                X