IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уникредит Булбанк...?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е опекал я е много ясно. Нали е химик-готвач, нищо че някои заблудени люде са му поверили да им управлява парите

Коментар

• Левоня трудно може да бъде преметнат, вярно е. Далаверите не са му непознат метод Спомнете си само историята с „Дънди Прешъс Метълс“, когато под негово покровителство като зам-министър на промишлеността и шеф на привативацията се изнесоха милиарди от земите ни и тая далавера продължава и до днес. Представям си каква комисиона си е уредил стария арменски химик и като добавим официалния му месечен доход, откак реши да се прави на банкер, сумата набъббва кажи речи колкото дълга на държавата. Обаче в джоба на Левоня... После да не се чудим що хитреца вика, че криза няма, просто нацията била некадърна. Той си е опекъл работата

Коментар

• В статитията в Капитал бяха писали, че 4 г. не са платили ни лихва, ни главница.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jawly Разгледай мнение
          Оппа, май ще метнат бай Левон
          Офшорка краде завод от ОББ и Булбанк

http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BA%...BA_465900.html
          Това е гаден номер, но предполагам, че Левон като врял и кипял в приватизацията няма да се даде без бой! Ще бъде добре за бълг.бизнес.

Коментар

• Оппа, май ще метнат бай Левон
            Офшорка краде завод от ОББ и Булбанк

http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BA%...BA_465900.html

Коментар

• Първоначално изпратено от ademon Разгледай мнение
              това съм го изпуснал - ако го бяха направили служебен премиер или финансов министър сигурно вече щяхме да се изтрити от финансовата история на света благодарение на главния готвач, химик и актьор ;D
              http://www.ndt1.com/article.php/20130515224604330
              Нищо не си изпуснал - още има шанс да стане я премиер, я фин министър

Коментар

• това съм го изпуснал - ако го бяха направили служебен премиер или финансов министър сигурно вече щяхме да се изтрити от финансовата история на света благодарение на главния готвач, химик и актьор ;D
                http://www.ndt1.com/article.php/20130515224604330

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                  Според последното инфо в БНБ са Делойт Одит. Ако не ме лъже паметта мисля, че преди беше КПМГ и преди някъде година ги смениха. Ако искаш го виж в сайта на БНБ точно кога са ги сменили, че не ми се рови.
                  Благодаря за информацията.

П.С. Mito Karamitov: Петре, успокой се бре! Много злоба си насъбрал против Булбанк! Да не са ти отказали реклама на сайтчето Finance5-6?

Коментар

• О и аз му вярвам. Още от времето на масовата приватизация. Тогава колко ни убеждаваха с другаря Костов, че продават българските заводи и бизнес, на страхотно изгодни цени и на страхотни инвеститори, които ще развият бизнеса. Ще отварят работни места и ще плащат големи заплати. Е вярно, че после тези много добри инвеститори, нарязаха и разпродадоха българските фабрики за скрап, ама какво от това. Важното е, че е имало някаква далавера. Е вярно, че и че народът не намаза нищо от нея и плати сметката, ама ... Та от тогава доверието ми в Левоня е на високи нива. Той е разбирач и много честен бизнесмен, финансист и банкер. Сигурен съм, че няма нищо общо с далаверите около КТБ

Коментар

• А нидей тъй. Лвон каза, че са Европейска банка. Много стабилна и само с много добри практики.
                      Аз много му вярвам

Коментар

• Първоначално изпратено от Jawly Разгледай мнение
                        Според официалния говорител на Цветан Василев - блогърът Мирослав Иванов, шефката на Делойт Силвия Пенев си била цедирала скромно депозитче от КТБ за 1.3 млн. евро точно преди да излязат докладите за одита на КТБ от независимите одитори. Има и доста провокативна снимчица на Пенева с Левончо и надпис под нея "Пенева позира с друг познавач на активите на КТБ - Левон Хампарцумян".
                        ХАХАХАХА вече ми е пределно ясно как нашите баММки са винаги на печалба

Жълтата банка се оттегля от почти цяла Източна Европа но тук остава - защо ли
                        Въпроса е докога този цирк ще продължи

Коментар

• Според официалния говорител на Цветан Василев - блогърът Мирослав Иванов, шефката на Делойт Силвия Пенев си била цедирала скромно депозитче от КТБ за 1.3 млн. евро точно преди да излязат докладите за одита на КТБ от независимите одитори. Има и доста провокативна снимчица на Пенева с Левончо и надпис под нея "Пенева позира с друг познавач на активите на КТБ - Левон Хампарцумян".

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                            Някой знае ли кой е одитор на Булбанк?
                            Според последното инфо в БНБ са Делойт Одит. Ако не ме лъже паметта мисля, че преди беше КПМГ и преди някъде година ги смениха. Ако искаш го виж в сайта на БНБ точно кога са ги сменили, че не ми се рови.

Коментар

• Някой знае ли кой е одитор на Булбанк?

Коментар

• Банката започва все повече да прилича на Банката на Държавната Спестовна Каса. Откакто преди няколко месеца въведоха номерца по подобие на Банката на Държавната Спестовна Каса, започна едно чакане по опашки, отврат. За едно обикновено внасяне или теглене, не ти мърдат поне 15-20мин. чакане. Отделно, клиентелата с годините започна да се сегментира, обаче не за добро. Като влезеш вътре в салона и те лъхне една миризма от чакащите, човек си припомня младежките години когато като беден студент е чакал по автогарите. Явно банката ще се конкурира в сегмента на Банката на Държавната Спестовна Каса, защото такива започнаха да стават клиентите ѝ.

Коментар

Working...
                                X