IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уникредит Булбанк...?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
    Mito Karamitov, интересно ми е твоето мнение за една личност: Петър Караиванов и неговото сайтче - www.finance5.bg - какво мислиш за тях?!? Иначе бай Пешо Караиванов е около 45-годишен, бивш валутен дилър и в момента главно изявяващ се като тв и радио "звезда" по нископлатени телевизийки... И има навика често да си създава профили в Инвестор за да коментира "професионално" някои теми...
    Мартинчо Мамин сайта не ми се отваря пък и не зная кой е Петър Караиванов
    Що на тези АНАЛизаторите от високо платените телевизии ( Хърсев, Каролев и други подобни) да не би да им вярваш?

Коментар

• Аз пренасочих всичките си финанси далеч от Unicredit, макар, че им бях клиент в продължение на 15 години. Като начало "Личната" ми банкерка беше абсолютна гола вода, вдигаше си телефона веднъж на месец.

Когато са ми трябвали повече пари, винаги са ми правили някаква контра:

1) Не можете да изтеглите толкова, без да се обадим на "личната" ви банкерка
      2) Не можете да изтеглите толкова от картата си в рамките на 7 дни - не можем да махнем ограничението
      3) Помоглих ги най-учтиво да ми кажат натрупаната лихва по един мой дребен свободен депозит там - те казаха, че не могат да ми я кажат, можели едва когато се олихви сумата на падеж. Казах им, че това е просто смешно - те извадиха КАЛКУЛАТОР, с който за има-няма 30 минути сметнаха движенията по сметката и ми казаха една лихва с отклонение "+/-50%, защото не сме сигурни".

Върха на сладоледа беше, че ми бяха шитнали мобилния номер на някакви маркетинг-фирмици, които ми се обаждаха да ми продават смартфони на лизинг...

Така че, стига ми толкова Булбанк на мен.
      Last edited by Дебнем на замаушка; 09.02.2015, 12:43.

Коментар

• Абе Левончо се оказва май най на далавера от фалита на КТБ. За това и толкова ехидно коментираше темата през последната година. Резултатите вече са ясни. Лапнал е близо 2 млрд лв. депозитчета не само от КТБ ами и от останалите хора като ги стряскаше постоянно и се величаеше каква стабиляга е неговата банка (е вярно, че една прескочи трапа при стрестестовете на ЕЦБ и 9 от големите италиански банки се провалиха с гръм и трясък). И то на смешните лихвички от по 1-2%. То не случайно му отива печалбата на 250 млн. лв. като падат разходите по лихви за депозити. Ама народът прост. Гуши арменчето с парите си. Сега нашите парички ще потекат по рекичката към Италия, че да подсигурят мама Уникредит и доста по-големите бонусчета на нейните изпълнителни директори.

Коментар

• Първоначално изпратено от tonibg Разгледай мнение
          Тук какво се случи, изясни ли се случая ?

http://www.capital.bg/politika_i_iko...cheli_milioni/
          Интересен въпрос, аз го бях забравила това. Някой има ли инфо?

Коментар

Mito Karamitov, интересно ми е твоето мнение за една личност: Петър Караиванов и неговото сайтче - www.finance5.bg - какво мислиш за тях?!? Иначе бай Пешо Караиванов е около 45-годишен, бивш валутен дилър и в момента главно изявяващ се като тв и радио "звезда" по нископлатени телевизийки... И има навика често да си създава профили в Инвестор за да коментира "професионално" някои теми...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
              Днес по БТВ Металург ЛеФФчо каза че Валутния Борд (ВБ) е мноооого стабиУУен обаче за да спрели спекулациите трябвало максимално бързо да приемем еУУрото

Задавам си въпроса как така нещо мноого стабиУУУно като ВБ може да се плаши (корка) от спекулации?????

Коментари pleaseeee!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от @vlad Разгледай мнение
                #Dinamo ...Mай колегата ти #Emos .. отдавна не се е мяркал около Булбанката ...от 23.02.2015 за всеки лев изкаран от сметката си на каса чардж .... Веселооо е в БГ ...съдират ти *ъзза от таксички и комисионни ..Веселба .....ти казвам
                Това е малкият гявол,срещу 2лв ги превеждаш в друга банка,просто не сметнах за нужно да го пиша.Ама не разбирам защо ми е станал колега.НИЕ У СЕЛО БАНКИ НЕМАМЕ
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Как ВКС помогна на Марио Николов да спечели милиони

Тук какво се случи, изясни ли се случая ?

http://www.capital.bg/politika_i_iko...cheli_milioni/

Коментар

• Първоначално изпратено от динамо Разгледай мнение
                    Асоциацията на банките е едно и няма нищо общо с банковият надзор ,който се упражнява, ако незнаеш от БНБ и се ръководи от подуправителят и.
                    Асоциацията на банките е "един брой картел", втори банков няма ))) Докато умните се наумуват, лудите се налудуваха ...Професионални организция са синдикарани интереси в картел ...Узаконено ... Е прост народ сме си и и тва е ...

Коментар

• Mай колегата ти

#Dinamo ...Mай колегата ти #Emos .. отдавна не се е мяркал около Булбанката ...от 23.02.2015 за всеки лев изкаран от сметката си на каса чардж .... Веселооо е в БГ ...съдират ти *ъзза от таксички и комисионни ..Веселба .....ти казвам
                      Last edited by @vlad; 30.01.2015, 16:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от mailoff Разгледай мнение
                        Е ти как си мислиш, че се правят по 200 млн. печалби на година докато Инвест и ЦКБ са с по 5-6 млн. Ясно е, че Левон ни съдира яко кожата от гърбовете. За това е и целия този хейт срещу тях. Ти си прецени дали да му вярваш на този химик и да му даваш паричките си или ще ги даваш при тези, които ти предлагат по-добри условия. А колко ни лъгаха, че като дойдат чуждите инвеститори в България и изкупят бизнеса ни, ще дават хем високи заплати, хем всичко ще е по-евтинко. Ще са европейски цени. Яко ни правят на балъци.
                        Единствената причина да имам сметка там е,че по независещи от мен обстоятелства имам една останала сметка там,просто не знам защо но човека държи да превежда там.А БЯХА СЕДЕМ.Колкото до условията с КТБ там нали знаеш,че беше лотария с ЕГН.
                        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                          Факт първи обменен курс .1,962 без значение от сумата.В същото време Кооперативна за клиенти на КТБ 1,958 за над 100000 1,9675,Инвест банк 1,95583 при условие,че парите останат минимум 3ммесеца в банката.Факт втори ,при открита сметка в банката,Кооперативна 5000 без такса,Инвест 3000без заявка със заявка 5000без такса.В същото време Уникредит със заявка без заявка всичко над 3000 под ножа.И сега започват допълните екстри .Да ама не,това било само за левчета,докато при другите е за единица в която е сметката.Факт трети,лихвите в Кооперативна 3,75 и 3,5 без такса подръжка Тези в Уникредит ще ги напишеш ти,че на моя комп му се завива свят от нулите отпред,за таксата ако те е много срам може да не я пишеш.Четвъртия факт посочи къде съм написал нещо лошо или обидно за Левон.Винаги съм харесвал тарикат мъжете като него.И за да не си помислиш,че съм тук също служебно.Клиента съм на банката още 1991г и то бях от хубавите клиенти,сега съм само клиент
                          Значи накрая си стискаме ръцете.Ти не си доволен от банката,но от 91 г. си им клиент. Въпреки,че както пишеш в други банки има по изгодни условия. А аз никога не съм им бил клиент.Заплатата си получавам в ДСК. И то не ,че съм особенно доволен , а просто от работата ми може само там и в Пощенска и аз избрах по-малкото зло,защото за безумията на Пощенска мога да напиша сценарий за сериал.
                          Last edited by динамо; 30.01.2015, 14:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                            Факт първи обменен курс .1,962 без значение от сумата.В същото време Кооперативна за клиенти на КТБ 1,958 за над 100000 1,9675,Инвест банк 1,95583 при условие,че парите останат минимум 3ммесеца в банката.Факт втори ,при открита сметка в банката,Кооперативна 5000 без такса,Инвест 3000без заявка със заявка 5000без такса.В същото време Уникредит със заявка без заявка всичко над 3000 под ножа.И сега започват допълните екстри .Да ама не,това било само за левчета,докато при другите е за единица в която е сметката.Факт трети,лихвите в Кооперативна 3,75 и 3,5 без такса подръжка Тези в Уникредит ще ги напишеш ти,че на моя комп му се завива свят от нулите отпред,за таксата ако те е много срам може да не я пишеш.Четвъртия факт посочи къде съм написал нещо лошо или обидно за Левон.Винаги съм харесвал тарикат мъжете като него.И за да не си помислиш,че съм тук също служебно.Клиента съм на банката още 1991г и то бях от хубавите клиенти,сега съм само клиент

Е ти как си мислиш, че се правят по 200 млн. печалби на година докато Инвест и ЦКБ са с по 5-6 млн. Ясно е, че Левон ни съдира яко кожата от гърбовете. За това е и целия този хейт срещу тях. Ти си прецени дали да му вярваш на този химик и да му даваш паричките си или ще ги даваш при тези, които ти предлагат по-добри условия. А колко ни лъгаха, че като дойдат чуждите инвеститори в България и изкупят бизнеса ни, ще дават хем високи заплати, хем всичко ще е по-евтинко. Ще са европейски цени. Яко ни правят на балъци.

Коментар

• Първоначално изпратено от динамо Разгледай мнение
                              Не просто чета и ми става смешно.Разбира се ,че никакъв не съм на Левон ама пишете във форума бил готвач,бил грозен,бил такъв,онакъв а нещо по същество....няма. Обикновено.хейтърстване .Дайте някакви факти.Всичко е рекъл,казал...Но не съм изненадан. Сигурен съм,че дружно ще изправите КТБ от фалита защото ви е ясна тая работа банкирането де...

Коментар

Е, не е ли готвач? И химик по образование?
                                Днес по БТВ Металург ЛеФФчо каза че Валутния Борд (ВБ) е мноооого стабиУУен обаче за да спрели спекулациите трябвало максимално бързо да приемем еУУрото

Задавам си въпроса как така нещо мноого стабиУУУно като ВБ може да се плаши (корка) от спекулации?????

Коментари pleaseeee!!!

Коментар

Working...
                                X