IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уникредит Булбанк...?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от динамо Разгледай мнение
    Не просто чета и ми става смешно.Разбира се ,че никакъв не съм на Левон ама пишете във форума бил готвач,бил грозен,бил такъв,онакъв а нещо по същество....няма. Обикновено.хейтърстване .Дайте някакви факти.Всичко е рекъл,казал...Но не съм изненадан. Сигурен съм,че дружно ще изправите КТБ от фалита защото ви е ясна тая работа банкирането де...
    Е, не е ли готвач? И химик по образование?

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
      Извинявай но има ли такива и ако случайно да,от какво са толкова щастливи?От обменния курс който банката предложи,от високите лихви или от таксите при последващо теглене?Сподели малко информация от извора
      Не просто чета и ми става смешно.Разбира се ,че никакъв не съм на Левон ама пишете във форума бил готвач,бил грозен,бил такъв,онакъв а нещо по същество....няма. Обикновено.хейтърстване .Дайте някакви факти.Всичко е рекъл,казал...Но не съм изненадан. Сигурен съм,че дружно ще изправите КТБ от фалита защото ви е ясна тая работа банкирането де...

Коментар

• Не, бе, тия си работят частно за Левон, той нали е медийна звезда.

Коментар

• Я, Уникредит си е наела тролове. Значи искаш да кажеш, че той като председател на АББ не носи никаква отговорност за нищо? А тогава за какво ли взима заплата тогава? Абе ти да не си Лево? И той така си ги плямпа каквито му дойдат и после казва, че не носи за нищо отговорност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Balcerovich Разгледай мнение
            А я кажи тогава като председател на асоциацията на банките що си е траел? Що мълча като гъба като поставиха КТБ под специален надзор и после почна лека полека с половин уста да казва, че всичко в КТБ е било фалш. Хайде сега, ще кажеш още малкo и че бай ти Левон няма нищо общо и с приватизацията в България. Цццц
            Асоциацията на банките е едно и няма нищо общо с банковият надзор ,който се упражнява, ако незнаеш от БНБ и се ръководи от подуправителят и.

Коментар

• Първоначално изпратено от mailoff Разгледай мнение
              Аз от давана не чета анализи на Уникредит. Ето ти една статийка от днес - БНП Париба и УниКредит са взели най-големи кредити от ЕЦБ през 2014 г. http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4549002
              Та ако бяха толкова добри в прогнозите и анализите си не мисля, че щяха да са сред първите пред гишетата на ЕЦБ.
              Естествено ,че са кредити за подпомагане на бизнеса.Мой бизнеспартньор даже вече се възползва. Пък и от статията в Труд нещо не става ясно политиката на ЕЦБ според вестника правилна ли е или не ?! Съвсем отделен въпрос е ,че меко казано компетенцията на вестника е спорна да коментира политиката на такава институция като ЕЦБ.Пък и като гледам за кои банки става дума Париба,УниКредит,ИНГ банк, КБС Банк може би това са петте най-големи и авторитетни банки в Европа.

Коментар

• А я кажи тогава като председател на асоциацията на банките що си е траел? Що мълча като гъба като поставиха КТБ под специален надзор и после почна лека полека с половин уста да казва, че всичко в КТБ е било фалш. Хайде сега, ще кажеш още малкo и че бай ти Левон няма нищо общо и с приватизацията в България. Цццц

Коментар

• Първоначално изпратено от динамо Разгледай мнение
                  Абе,любопитно ма няма май недоволни от тези дето са си оставили парите в Булбанк.Прощавай, но били обяснил как точно Левон е част от проблема КТБ,защото според теб май е виновен и за украинската криза.
                  Извинявай но има ли такива и ако случайно да,от какво са толкова щастливи?От обменния курс който банката предложи,от високите лихви или от таксите при последващо теглене?Сподели малко информация от извора
                  За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Вчера Левончо разсъждаваше по ТВ за причинно-следствените връзки по казуса КТБ все едно не е част от проблема. Прокопиев се финансира чрез УниКредит и двамата с арменския химик разиграха страшен сценарий, за да може после Прокопиев да намаже. Левон използва позицията си в АББ, за да обикаля телевизиите и да лъже хората, но по-квалифициран ми се струва в готварството, отколкото в банкирането. Пази боже да си оставиш готвач да се грижи за парите ти...
                    Абе,любопитно ма няма май недоволни от тези дето са си оставили парите в Булбанк.Прощавай, но били обяснил как точно Левон е част от проблема КТБ,защото според теб май е виновен и за украинската криза.

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                      Това отпуснати кредити за подпомагане на бизнеса ли са или директна ликвидна помощ?
                      Е как ликвидна помощ, като половината кредити вече са завъртени. То ако четеш само некомпетентните български медии далече няма да стигнеш.

Коментар

• Е как бе, ти не го ли гледа в черешката на тортата какви гозби въртеше. Ако му станеш клиент и на теб може нещо да ги сготви. Няма да останеш там гладен

Коментар

Вчера Левончо разсъждаваше по ТВ за причинно-следствените връзки по казуса КТБ все едно не е част от проблема. Прокопиев се финансира чрез УниКредит и двамата с арменския химик разиграха страшен сценарий, за да може после Прокопиев да намаже. Левон използва позицията си в АББ, за да обикаля телевизиите и да лъже хората, но по-квалифициран ми се струва в готварството, отколкото в банкирането. Пази боже да си оставиш готвач да се грижи за парите ти...
                          Защо в готварството - той е химик МЕТАЛУРГ играещ ролята на банкер

Коментар

• Вчера Левончо разсъждаваше по ТВ за причинно-следствените връзки по казуса КТБ все едно не е част от проблема. Прокопиев се финансира чрез УниКредит и двамата с арменския химик разиграха страшен сценарий, за да може после Прокопиев да намаже. Левон използва позицията си в АББ, за да обикаля телевизиите и да лъже хората, но по-квалифициран ми се струва в готварството, отколкото в банкирането. Пази боже да си оставиш готвач да се грижи за парите ти...

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                              Това отпуснати кредити за подпомагане на бизнеса ли са или директна ликвидна помощ?
                              Вече се светнах и сам Благодаря за необяснението - човек да не попита вече! Аман!

Коментар

• Първоначално изпратено от mailoff Разгледай мнение
                                Аз от давана не чета анализи на Уникредит. Ето ти една статийка от днес - БНП Париба и УниКредит са взели най-големи кредити от ЕЦБ през 2014 г. http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4549002
                                Та ако бяха толкова добри в прогнозите и анализите си не мисля, че щяха да са сред първите пред гишетата на ЕЦБ.

Коментар

Working...
                                X