Първоначално изпратено от динамо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уникредит Булбанк...?!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеИзвинявай но има ли такива и ако случайно да,от какво са толкова щастливи?От обменния курс който банката предложи,от високите лихви или от таксите при последващо теглене?Сподели малко информация от извора
Коментар
-
Първоначално изпратено от Balcerovich Разгледай мнениеА я кажи тогава като председател на асоциацията на банките що си е траел? Що мълча като гъба като поставиха КТБ под специален надзор и после почна лека полека с половин уста да казва, че всичко в КТБ е било фалш. Хайде сега, ще кажеш още малкo и че бай ти Левон няма нищо общо и с приватизацията в България. Цццц
Коментар
-
Първоначално изпратено от mailoff Разгледай мнениеАз от давана не чета анализи на Уникредит. Ето ти една статийка от днес - БНП Париба и УниКредит са взели най-големи кредити от ЕЦБ през 2014 г. http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4549002
Та ако бяха толкова добри в прогнозите и анализите си не мисля, че щяха да са сред първите пред гишетата на ЕЦБ.
Коментар
-
А я кажи тогава като председател на асоциацията на банките що си е траел? Що мълча като гъба като поставиха КТБ под специален надзор и после почна лека полека с половин уста да казва, че всичко в КТБ е било фалш. Хайде сега, ще кажеш още малкo и че бай ти Левон няма нищо общо и с приватизацията в България. Цццц
Коментар
-
Първоначално изпратено от динамо Разгледай мнениеАбе,любопитно ма няма май недоволни от тези дето са си оставили парите в Булбанк.Прощавай, но били обяснил как точно Левон е част от проблема КТБ,защото според теб май е виновен и за украинската криза.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Balcerovich Разгледай мнениеВчера Левончо разсъждаваше по ТВ за причинно-следствените връзки по казуса КТБ все едно не е част от проблема. Прокопиев се финансира чрез УниКредит и двамата с арменския химик разиграха страшен сценарий, за да може после Прокопиев да намаже. Левон използва позицията си в АББ, за да обикаля телевизиите и да лъже хората, но по-квалифициран ми се струва в готварството, отколкото в банкирането. Пази боже да си оставиш готвач да се грижи за парите ти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеТова отпуснати кредити за подпомагане на бизнеса ли са или директна ликвидна помощ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Balcerovich Разгледай мнениеВчера Левончо разсъждаваше по ТВ за причинно-следствените връзки по казуса КТБ все едно не е част от проблема. Прокопиев се финансира чрез УниКредит и двамата с арменския химик разиграха страшен сценарий, за да може после Прокопиев да намаже. Левон използва позицията си в АББ, за да обикаля телевизиите и да лъже хората, но по-квалифициран ми се струва в готварството, отколкото в банкирането. Пази боже да си оставиш готвач да се грижи за парите ти...
Коментар
-
Вчера Левончо разсъждаваше по ТВ за причинно-следствените връзки по казуса КТБ все едно не е част от проблема. Прокопиев се финансира чрез УниКредит и двамата с арменския химик разиграха страшен сценарий, за да може после Прокопиев да намаже. Левон използва позицията си в АББ, за да обикаля телевизиите и да лъже хората, но по-квалифициран ми се струва в готварството, отколкото в банкирането. Пази боже да си оставиш готвач да се грижи за парите ти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеТова отпуснати кредити за подпомагане на бизнеса ли са или директна ликвидна помощ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mailoff Разгледай мнениеАз от давана не чета анализи на Уникредит. Ето ти една статийка от днес - БНП Париба и УниКредит са взели най-големи кредити от ЕЦБ през 2014 г. http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4549002
Та ако бяха толкова добри в прогнозите и анализите си не мисля, че щяха да са сред първите пред гишетата на ЕЦБ.
Коментар
Коментар