IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уникредит Булбанк...?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
    Ръст на кредитите и на депозитите с темпо под средното за държавите от региона на Централна и Източна Европа (ЦИЕ), нарастване на дела на лошите кредити и запазване на рентабилността. Това прогнозират от италианската банка UniCredit за развитието на банковия сектор у нас през 2015 г.

http://www.investor.bg/centralna-i-i...-s-cie-187727/

При положение че съм към 35% в момента и чакат нарастване НЯКОЙ ще ми обясни ли с АРГУМЕНТИ как банквата система е стабилна
    Аз от давана не чета анализи на Уникредит. Ето ти една статийка от днес - БНП Париба и УниКредит са взели най-големи кредити от ЕЦБ през 2014 г. http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4549002
    Та ако бяха толкова добри в прогнозите и анализите си не мисля, че щяха да са сред първите пред гишетата на ЕЦБ.

Коментар

Ръст на кредитите и на депозитите с темпо под средното за държавите от региона на Централна и Източна Европа (ЦИЕ), нарастване на дела на лошите кредити и запазване на рентабилността. Това прогнозират от италианската банка UniCredit за развитието на банковия сектор у нас през 2015 г.

При положение че съм към 35% в момента и чакат нарастване НЯКОЙ ще ми обясни ли с АРГУМЕНТИ как банквата система е стабилна
      А това е проста математика.
      КФН е накзала тези който се осмеляват да предполагат че може системата да не е стабилна.
      От друга страна и е казано че системата е стабилна
      И като теглиш чертата - системата е стабилна.

Ти аритметика не си ли учил.

Коментар

• Ръст на кредитите и на депозитите с темпо под средното за държавите от региона на Централна и Източна Европа (ЦИЕ), нарастване на дела на лошите кредити и запазване на рентабилността. Това прогнозират от италианската банка UniCredit за развитието на банковия сектор у нас през 2015 г.

Коментар

• Здравейте!
          Някой да е получавал сгрешено съобщение за задължение по кредитната карта наскоро?

Коментар

Металурга Левон
            мамин сладък е той
            Добре де, поне имай малко уважение към човека! Той е инджинер-химик, а не металург!

Коментар

• Първоначално изпратено от polina Разгледай мнение
              Хаха сега ми попадна това. Кой ли е този на банкнотката, а
              http://sbj-bg.eu/documents/levon_6246.jpg
              Металурга Левон
              мамин сладък е той

Коментар

• Хаха сега ми попадна това. Кой ли е този на банкнотката, а
                http://sbj-bg.eu/documents/levon_6246.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                  http://www.economic.bg/bg/news/4/eur...t-ot-etsb.html

Eurobank и Alphabank поискаха помощ от ЕЦБ

Fitch понижи прогнозата си по кредитния рейтинг на Гърция от "стабилна" на "негативна"

След подобна новина - дали и италианците няма да поискат подобна помощ?
                  Някъде четох, че само за последните 3 месеца са поличили 7 млрд. евро ликвидна подкрепа от ЕЦБ...
                  Ти да видиш. Нали Левон тичаше от телевизия в телевизия да обяснява, че чуждите банки били най-стабилните и да си влагаме парите там на смешните им лихви. За Алфабанк го очаквах. Те от доста години все на загуба работят в България. Май последните отчети излязоха на лека печалба. За проблемите на Пощенска се знае от доста време. Според мен ще стане като преди 6 години. Банките майки ще орежат финансирането за дъщерните си банки тук и ще започнат да теглят капитали към тях, за да се спаси майката. Дано да не се окажа права, че тогава няма да имат кеш за кредитиране на българския бизнес.
                  *Мнението изразява личната гледна точка на автора му и не представлява съвет за взимане на финансови решения. (това за всеки случай за КФН-то да го напиша )

Коментар

• http://www.economic.bg/bg/news/4/eur...t-ot-etsb.html

Eurobank и Alphabank поискаха помощ от ЕЦБ

Fitch понижи прогнозата си по кредитния рейтинг на Гърция от "стабилна" на "негативна"

След подобна новина - дали и италианците няма да поискат подобна помощ?
                    Някъде четох, че само за последните 3 месеца са поличили 7 млрд. евро ликвидна подкрепа от ЕЦБ...

Коментар

• Честно да ти кажа, не. Нямам толкова голям гръб зад себе си, че да съм на тези позиции и да въртя далаверите.А и често да ти кажа предпочитам да имам средни доходи, да водя нормален начин на живот и да спя спокойно с чиста съвест, от колкото да се къпя в пари и цялата държава да ме сочи с пръст, а аз да гледам тавана неразбиращ защо.

Коментар

• Само не разбрах ти дали ще се съгласиш ако беше на това място хипотетично да го зарежеш и да станеш примерно премиер....

Коментар

• А бе аз да ти кажа забелязвам, че като почне да се спряга постоянно нечие име и то за различни постове, то в един момент взима някой от тях. Щом го спрягат явно има за какво, но не знаят за какъв пост ще е. Мен защо никой за нищо не ме спряга? Не съм в играта просто

Коментар

• Разбира се ужасно е ,че в Бг.има още хора ,които купуват този тип вестници.Но още по-ужасно е,че изобщо коментират глупостите,които са прочели в тях.А що се отнася до Хампарцумян дали аз или някой друг ако беше на неговото място (добра длъжност,добра банка, добра перспектива и съответно добра заплата)бих сменил съзнателно това с не добра работа,не добра перспектива и не добра заплата.Отговора си го дайте сами.

Коментар

• Хампарцумян през ден става или премиер, или шеф на БНБ… Очевидно името му е достатъчно, за да вдига тиражите на парцалите

Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                              За мен днес беше малко шокиращ ден - видях първа страница на някакъв жълт вестник с гръмкото заглавие - "Хампарцумян замества Бойко" или нещо от този тип...
                              За какво става въпрос - слухове или само голи амбиции?
                              Някой има ли повече информация по темата?

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                                За мен днес беше малко шокиращ ден - видях първа страница на някакъв жълт вестник с гръмкото заглавие - "Хампарцумян замества Бойко" или нещо от този тип...
                                За какво става въпрос - слухове или само голи амбиции?
                                Някой има ли повече информация по темата?
                                Ами от Уникредит Италия са го разбрали вече колко струва и май ще му ритат столчето под Д-то. Така че явно си търси ново толкова доходоносно поприще. А и приятелчето му Костов ще му удари едно рамо

Коментар

Working...
                                X