IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уникредит Булбанк...?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
    Е какво му е? Управлява най-голямата банка в страната, има красива жена като гледам снимката - живот си живее! Но поне се е доказал!

Коментар

• Ама е сладур, а?
      https://www.facebook.com/HILIFE.BG/p...type=1&theater

Коментар

• Първоначално изпратено от динамо Разгледай мнение
        Нищо форсмажорно не се е случило.Практиките във всички банки са горе - долу едни и същи .Когато хората си знаят правата и ги отстояват по законовия начин успяват.Аз лично, постъпих така с Пощенска банка,но се съгласих на извън съдебно споразумение,което ме устройваше.
        Така е, прав си, но при Булбанк тези дела за надвзета лихва и неправомерно увеличена лихва започнаха да стават доста в последно време. И хората си ги печелят. Добре, че имам само депозитче при тях и не се вързах навремето да теглят ипотечен кредит в швейцарски франкове

Коментар

• Първоначално изпратено от stone-bi Разгледай мнение
          Клиент осъди банка за надута лихва
          http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4699329

Оппа още един от клиент осъди Уникредит. Като гледам какви са практиките там, добре, че са им покорни клиентите иначе до сега да ги бяха разорили със съдебни разпоредби. Явно некоректните и незаконни практики при Левончо са си ежедневие. После пак му слушайте и вярвайте на приказките колко е стабилна банката.
          Нищо форсмажорно не се е случило.Практиките във всички банки са горе - долу едни и същи .Когато хората си знаят правата и ги отстояват по законовия начин успяват.Аз лично, постъпих така с Пощенска банка,но се съгласих на извън съдебно споразумение,което ме устройваше.

Коментар

• Клиент осъди банка за надута лихва
            http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4699329

Оппа още един от клиент осъди Уникредит. Като гледам какви са практиките там, добре, че са им покорни клиентите иначе до сега да ги бяха разорили със съдебни разпоредби. Явно некоректните и незаконни практики при Левончо са си ежедневие. После пак му слушайте и вярвайте на приказките колко е стабилна банката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
              Бордът е непоклатим – той е неприкосновен резерв и няма нищо общо с евентуален фалит на банки.

А дали е така - кой, кой ще ми каже
              както се пееше в една песен

http://www.segabg.com/article.php?id=705335

И АЗ смятам че е непоклатим
              Мито, тоест Петре Караиванов - ти минал ли си психо-тест последните 3-години бре, човек?!? Защо хейтиш в темата на Уникредит Булбанк? Нито имаш акции тук, нито си клиент на банката - тогава какво си избиваш комплексите тук с неадекватни коментари? Ако бях на мястото на Левон, досега да съм ти завел едно дело и да млъкнеш! Готов съм да свидетелствам, ако от Инвестор разкрият информация за твоята регистрация, че си Петър Каравасилев и си неадекватен! Остави банката на бай Левон на мира и стига спекулира с глупости!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                Според мен той си плюе умишлено по всички. Реално Унито е 1-ва по активи и няма на къде и как да расте по друг начин освен да изяде някой по-малък и да му дръпне активите. Левон доста облажи от срива на КТБ, така че не е много странно да плюе, по който му се изпречи на пътя. Мен лично ме е гнус от подобно поведение. Изобщо не е достойно, но явно парите оправдават средствата.
                Бордът е непоклатим – той е неприкосновен резерв и няма нищо общо с евентуален фалит на банки.

А дали е така - кой, кой ще ми каже
                както се пееше в една песен

http://www.segabg.com/article.php?id=705335

И АЗ смятам че е непоклатим

Коментар

• Лицензът на КТБ можеше да бъде отнет и само заради отпускането на толкова кредити на свързани лица, смята банкерът
                  Last edited by chronos; 30.03.2015, 14:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Много завстлив бил този арменец..Затова ли толкова плюе КТБ..
                    Според мен той си плюе умишлено по всички. Реално Унито е 1-ва по активи и няма на къде и как да расте по друг начин освен да изяде някой по-малък и да му дръпне активите. Левон доста облажи от срива на КТБ, така че не е много странно да плюе, по който му се изпречи на пътя. Мен лично ме е гнус от подобно поведение. Изобщо не е достойно, но явно парите оправдават средствата.

Коментар

• Много завстлив бил този арменец..Затова ли толкова плюе КТБ..

Коментар

• Четохте ли интервюто на Цецо Василев при баболюб Дачков? Да малко е дългичко, но аз много се забавлявах с мнението му за Левон.

"Първо, банката е предоставяла най-добри условия в конкурентна среда. На второ място, и ще ви дам един пример: преди да стане кризата през 2008 г., един велик банкер с химическо образование беше ходил да обяснява на тогавашния министър на траспорта Мутафчиев, че не бива да държи парите си в български банки, защото те не знам какви си били, били пирамиди. Защото тогава бяха направени конкурси и бяха спечелени от няколко български банки, в това число и Корпоративна търговска банка. Лихвите бяха между 4,5 и 5,5 процента и това той наричаше пирамида. Като стана кризата и майката - банка в Милано започна да страда, същият този вездесъщ технолог химик беше отишъл при същия този министър да му обяснява, че неговата банка е готова да плаща 8,5 процента, само и само да си налее ликвидност. Така че нека да говорим за нещата с истинските им имена."

Между другото си мисля, че тук казва пълната истина. Я вижте каква депозитна оферта намерих в гугъл точно от тези времена, за които говори Василев

"Депозит РАСТЯЩА ЛИХВА Ви предоставя висока доходност при максимална гъвкавост да използвате парите си – до 10%* лихва и възможност да теглите натрупаната лихва по всяко време!"

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                          Момци, ето ви жокерче ...

http://www.ft.com/intl/cms/s/0/f8089...#axzz3VPt3nXSm

UniCredit said it would cut 8,500 employees between now and 2018.
                          Прочетах статията на Блумбърг.Но ,първо става дума за 2013 г. Освен това става дума за предполажения на неизвестно кой за действията на изп.директор на банката.Т.е.може би, ама на дали.И понеже сме вече 2015 г.няма индикации,че написаното там се е случило.

Коментар

• Момци, ето ви жокерче ...

http://www.ft.com/intl/cms/s/0/f8089...#axzz3VPt3nXSm

UniCredit said it would cut 8,500 employees between now and 2018.

Коментар

• Първоначално изпратено от динамо Разгледай мнение
                              Пич,не знам защо пускаш волни съчинения от преди години,но си направих труда да проверя за актуална информация и чета за 2 млрд.печалба за 2014 г. Ето:http://www.unicreditbulbank.bg/Error.../2015BG_NEWS11
                              А ако ти се хейти,поне гледай да е за нещо актуално и гледай датите за "източниците" си. Иначе е тъпо.
                              Прав си!
                              Но може ли линк от някоя световна агенция все пак, тъй като се изморих да им чета захаросаните прессъобщения все пак!
                              Но информацията за 8500 съкратени през 2014 г. май е вярна или и за това има официален линк от тяхната страница?

Коментар

• Пич,не знам защо пускаш волни съчинения от преди години,но си направих труда да проверя за актуална информация и чета за 2 млрд.печалба за 2014 г. Ето:http://www.unicreditbulbank.bg/Error.../2015BG_NEWS11
                                А ако ти се хейти,поне гледай да е за нещо актуално и гледай датите за "източниците" си. Иначе е тъпо.
                                Last edited by X_Y; 26.03.2015, 12:56. Причина: Цитат към изтрито мнение.

Коментар

Working...
                                X