Първоначално изпратено от tanq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уникредит Булбанк...?!
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от stoianV Разгледай мнениеЗдравейте. Преди 2-3 години си открих карта към Булбанк (v pay) . Миналата година, лятото, реших да я закрия и отидох в клон на Булбанк. Касиерката ми поиска 15 лв за удоволствието. Казах ѝ, че няма да платя и да правят каквото искат със сметката, тъй като в нея имам 5 лв и си тръгнах. Сега обаче ме притеснява друго. За това време, възможно ли е да са ми начислили някакви месечни такси и да се окаже, че им дължа пари? И да ходя ли на място, да закривам сметката?
Моя позната, работеща във въпросната банка ми каза да не се занимавам да ходя, тъй като щели да ми закрият сметката така или иначе и няма да дължа нищо. Но като нямам документ за това...да не ме потърсят след 2 години и да кажат 'дължите 100 лв''
Коментар
-
Здравейте,
Имам кредит към тази банка и всеки месец работодателя ми превежда определена сума за погазяване на заема.Но в следващите 3 месеца ще бъда в продължителен болничен без прекъсване поради бременност,въпросът ми е дали тази сума която работодатяля внася всеки месец ще бъде пак удържана от банката.Зададох този въпрос на любезен служител от банката и той ме увери че всичко ще е наред,но аз се опасявам да не би парите превеждани от болничния да влязат само в сметката от която получавам заплата а другата за погасяване на заема да остане празне.Някой може ли да ми разясни повече понеже служителя май не успя.Благодаря предварително!
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеТрябва да се внимава със сметките и таксите на банките. Така СИ банк бяха въвели такса за месец за разплащателната ми сметка, която вече не ползвах. Усетих се и отидох да я закрия и о, изненада - оказа се, че съм имал не една смекта, за която знаех, а цели три: в лв, евро и долари. Те са ми ги открили на времето, когато съм имал депозити при тях и не се е дължала такса... Та закрих ги, плащайки таксите за изминалите периоди и така. Ще гледам СИ да не ги ползвам вече...За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Трябва да се внимава със сметките и таксите на банките. Така СИ банк бяха въвели такса за месец за разплащателната ми сметка, която вече не ползвах. Усетих се и отидох да я закрия и о, изненада - оказа се, че съм имал не една смекта, за която знаех, а цели три: в лв, евро и долари. Те са ми ги открили на времето, когато съм имал депозити при тях и не се е дължала такса... Та закрих ги, плащайки таксите за изминалите периоди и така. Ще гледам СИ да не ги ползвам вече...
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoianV Разгледай мнениеЗдравейте. Преди 2-3 години си открих карта към Булбанк (v pay) . Миналата година, лятото, реших да я закрия и отидох в клон на Булбанк. Касиерката ми поиска 15 лв за удоволствието. Казах ѝ, че няма да платя и да правят каквото искат със сметката, тъй като в нея имам 5 лв и си тръгнах. Сега обаче ме притеснява друго. За това време, възможно ли е да са ми начислили някакви месечни такси и да се окаже, че им дължа пари? И да ходя ли на място, да закривам сметката?
Моя позната, работеща във въпросната банка ми каза да не се занимавам да ходя, тъй като щели да ми закрият сметката така или иначе и няма да дължа нищо. Но като нямам документ за това...да не ме потърсят след 2 години и да кажат 'дължите 100 лв''
Коментар
-
относно v pay
Здравейте. Преди 2-3 години си открих карта към Булбанк (v pay) . Миналата година, лятото, реших да я закрия и отидох в клон на Булбанк. Касиерката ми поиска 15 лв за удоволствието. Казах ѝ, че няма да платя и да правят каквото искат със сметката, тъй като в нея имам 5 лв и си тръгнах. Сега обаче ме притеснява друго. За това време, възможно ли е да са ми начислили някакви месечни такси и да се окаже, че им дължа пари? И да ходя ли на място, да закривам сметката?
Коментар
-
Малко помощ за Stella
В условията за Таксите и комисионите на Булбанк за дебитни карти V Pay/V Pay Lukoil (Приложение 1) от 15.04.2013 е записано, че такса за закриване на сметка от 12 лв. не се дължи, ако закриването на смеката е направено след повече от 12 месеца от датата на откриване. За другите видове карти трябва да се провери в съответното Приложение.Last edited by yneikov; 01.05.2013, 23:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stella Разгледай мнениеЩе ми направят ли проблем, ако когато искам да си закрия дебитната карта не я предоставя?Понеже не съм я ползвала от една година и съм я прибрала някъде и не мога да се сетя къде е.
Картата ми в момента би трябвало да е на минус 30 лева понеже таксата ми обслужване е 2.50 на месец , въпреки че когато ми я направиха преди година изобщои не ми споменаха , че има такава такса. Както и да е ще ги платя. Надявам се да не ми начисляват лихви на тези 30 лева , нали ?
а за таксите направи проблем до небето, че не си я ползвала и не си знаела за таксите
ама яко проблем
и те ще се откажат да ти ги търсят
после напиши какво е станало
Коментар
-
Ще ми направят ли проблем, ако когато искам да си закрия дебитната карта не я предоставя?Понеже не съм я ползвала от една година и съм я прибрала някъде и не мога да се сетя къде е.
Картата ми в момента би трябвало да е на минус 30 лева понеже таксата ми обслужване е 2.50 на месец , въпреки че когато ми я направиха преди година изобщои не ми споменаха , че има такава такса. Както и да е ще ги платя. Надявам се да не ми начисляват лихви на тези 30 лева , нали ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеРазбира се,че ще те търсят. Същото като мобилните оператори еИстината е винаги някъде по средата
Коментар
-
Първоначално изпратено от lide Разгледай мнениеИзобщо няма да те търсят Това да не ти е кредит
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЗдравейте. Някой има ли идея как може да се прескочи плащането на тази такса закриване? Благодаря предварително!"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениехаха...не става така, таксата им за поддръжка на сметката месечно са я направили 1,50 лева от 1 година насам...ако я зарежа така след 2 години ще им дължа 24*1,5 + 12 лева Приемам и други идеиИстината е винаги някъде по средата
Коментар
Коментар