IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уникредит Булбанк...?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tanq Разгледай мнение
    Здравейте,
    Имам кредит към тази банка и всеки месец работодателя ми превежда определена сума за погазяване на заема.Но в следващите 3 месеца ще бъда в продължителен болничен без прекъсване поради бременност,въпросът ми е дали тази сума която работодатяля внася всеки месец ще бъде пак удържана от банката.Зададох този въпрос на любезен служител от банката и той ме увери че всичко ще е наред,но аз се опасявам да не би парите превеждани от болничния да влязат само в сметката от която получавам заплата а другата за погасяване на заема да остане празне.Някой може ли да ми разясни повече понеже служителя май не успя.Благодаря предварително!
    ако сте декларирали сметакта от която вземат за кредита в социалното (мисля че се вземаше документ от банката) тогава парите ще ви постъпват по декларираната сметка и от там ще си вземат вноските. Ако не ще трябва да ходите или с електронно банкиране да прехвърляте от декларираната в сметката за погасяване. Може и да се промени или в социалното или в кредита но и двете са рискови операции поради некадърноста на ВСИЧКИ държавни служители на хранилка както и на все по некомпетентните баннкови служители. А те са некомпетентни щото банката спестява от заплати и предпочита да наема нискоквалифициран персонал.

Коментар

• Първоначално изпратено от stoianV Разгледай мнение
      Здравейте. Преди 2-3 години си открих карта към Булбанк (v pay) . Миналата година, лятото, реших да я закрия и отидох в клон на Булбанк. Касиерката ми поиска 15 лв за удоволствието. Казах ѝ, че няма да платя и да правят каквото искат със сметката, тъй като в нея имам 5 лв и си тръгнах. Сега обаче ме притеснява друго. За това време, възможно ли е да са ми начислили някакви месечни такси и да се окаже, че им дължа пари? И да ходя ли на място, да закривам сметката?

Моя позната, работеща във въпросната банка ми каза да не се занимавам да ходя, тъй като щели да ми закрият сметката така или иначе и няма да дължа нищо. Но като нямам документ за това...да не ме потърсят след 2 години и да кажат 'дължите 100 лв''
      да начисляват такси и до 6 или 9 месеца не си спомням автоматично закриват ако си все на минус и не помниш

Коментар

• Здравейте,
        Имам кредит към тази банка и всеки месец работодателя ми превежда определена сума за погазяване на заема.Но в следващите 3 месеца ще бъда в продължителен болничен без прекъсване поради бременност,въпросът ми е дали тази сума която работодатяля внася всеки месец ще бъде пак удържана от банката.Зададох този въпрос на любезен служител от банката и той ме увери че всичко ще е наред,но аз се опасявам да не би парите превеждани от болничния да влязат само в сметката от която получавам заплата а другата за погасяване на заема да остане празне.Някой може ли да ми разясни повече понеже служителя май не успя.Благодаря предварително!

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
          Трябва да се внимава със сметките и таксите на банките. Така СИ банк бяха въвели такса за месец за разплащателната ми сметка, която вече не ползвах. Усетих се и отидох да я закрия и о, изненада - оказа се, че съм имал не една смекта, за която знаех, а цели три: в лв, евро и долари. Те са ми ги открили на времето, когато съм имал депозити при тях и не се е дължала такса... Та закрих ги, плащайки таксите за изминалите периоди и така. Ще гледам СИ да не ги ползвам вече...
          Явно не си бил симпатичен на момата.Аз имах подобен проблем.На разплащателни сметки, които бяха открити когато още нямаше такса ми бяха начислили някакви такси.По съвет на момата подадох възражения,че никога не съм давал съгласие да ползвам сметки които се таксуват.След 3 дни ми съобшиха,че сметките са закрити без никакви проблеми.Просто ако мине
          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Трябва да се внимава със сметките и таксите на банките. Така СИ банк бяха въвели такса за месец за разплащателната ми сметка, която вече не ползвах. Усетих се и отидох да я закрия и о, изненада - оказа се, че съм имал не една смекта, за която знаех, а цели три: в лв, евро и долари. Те са ми ги открили на времето, когато съм имал депозити при тях и не се е дължала такса... Та закрих ги, плащайки таксите за изминалите периоди и така. Ще гледам СИ да не ги ползвам вече...

Коментар

• Първоначално изпратено от stoianV Разгледай мнение
              Здравейте. Преди 2-3 години си открих карта към Булбанк (v pay) . Миналата година, лятото, реших да я закрия и отидох в клон на Булбанк. Касиерката ми поиска 15 лв за удоволствието. Казах ѝ, че няма да платя и да правят каквото искат със сметката, тъй като в нея имам 5 лв и си тръгнах. Сега обаче ме притеснява друго. За това време, възможно ли е да са ми начислили някакви месечни такси и да се окаже, че им дължа пари? И да ходя ли на място, да закривам сметката?

Моя позната, работеща във въпросната банка ми каза да не се занимавам да ходя, тъй като щели да ми закрият сметката така или иначе и няма да дължа нищо. Но като нямам документ за това...да не ме потърсят след 2 години и да кажат 'дължите 100 лв''
              Здравейте. Тази карта не я знам каква е, но мен как ме изработиха от Алианц не е истина! Една много засукана мацка ми съобщи, че като дългогодишен вносител по спестовна застраховка мога да си взема" кредитна карта при по-добри условия на лихви. Е,взех си и си пазарувах с нея до момента в който не трябваше да погася цялата сума и да закрия картата преди да изтече периода в който да плащам годишна такса. Изненада ме обаче поредната мацка със спадащ сексапил и стъклени очички. Каза ми, че трябва да доплатя 20лв. за удоволствието да си закрия картата. Аз се учудих доста и направих скЕндъл, даже ги заплаших, че ще си прибера откупната стойност по застраховката. Тогава оная /вече не ми се струваше толкова секси/ почна да увъртъа, да чете као дявола евангелието от Исак и да се извинява, че е направила гаф да гони редовен клиент. На другите мухомори не импукаше.

Коментар

• относно v pay

Коментар

• Малко помощ за Stella

В условията за Таксите и комисионите на Булбанк за дебитни карти V Pay/V Pay Lukoil (Приложение 1) от 15.04.2013 е записано, че такса за закриване на сметка от 12 лв. не се дължи, ако закриването на смеката е направено след повече от 12 месеца от датата на откриване. За другите видове карти трябва да се провери в съответното Приложение.
                  Last edited by yneikov; 01.05.2013, 23:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stella Разгледай мнение
                    Ще ми направят ли проблем, ако когато искам да си закрия дебитната карта не я предоставя?Понеже не съм я ползвала от една година и съм я прибрала някъде и не мога да се сетя къде е.
                    Картата ми в момента би трябвало да е на минус 30 лева понеже таксата ми обслужване е 2.50 на месец , въпреки че когато ми я направиха преди година изобщои не ми споменаха , че има такава такса. Както и да е ще ги платя. Надявам се да не ми начисляват лихви на тези 30 лева , нали ?
                    няма да ти търсят старата карта
                    а за таксите направи проблем до небето, че не си я ползвала и не си знаела за таксите
                    ама яко проблем
                    и те ще се откажат да ти ги търсят
                    после напиши какво е станало

Коментар

• Ще ми направят ли проблем, ако когато искам да си закрия дебитната карта не я предоставя?Понеже не съм я ползвала от една година и съм я прибрала някъде и не мога да се сетя къде е.
                      Картата ми в момента би трябвало да е на минус 30 лева понеже таксата ми обслужване е 2.50 на месец , въпреки че когато ми я направиха преди година изобщои не ми споменаха , че има такава такса. Както и да е ще ги платя. Надявам се да не ми начисляват лихви на тези 30 лева , нали ?

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                        Разбира се,че ще те търсят. Същото като мобилните оператори е
                        Съвсем не е същото! При мобилните оператори имаш договор за определен срок, договорът за дебитна карта (картова сметка) е безсрочен. Прекратява се с едномесечно предизвестие. В най-лошия случай им дължиш 1 месечна такса за 1 месец. Отделно от това при спор, като доказателство можеш да приложиш извлечение, от което става видно, че на практика не си използвал сметката. Така че спокойно, когато имате такава сметка (която повече не ви трябва) просто я оставете с 1 месечна такса вътре. След 2 години сметката дори технически няма да съществува
                        Истината е винаги някъде по средата

Коментар

• Първоначално изпратено от lide Разгледай мнение
                          Изобщо няма да те търсят Това да не ти е кредит
                          Разбира се,че ще те търсят. Същото като мобилните оператори е

Коментар

Здравейте. Някой има ли идея как може да се прескочи плащането на тази такса закриване? Благодаря предварително!
                            Преди няколко г. в Райфайзен ме обложиха с такава такса и писах жалба до Банков надзор - въстановиха ми таксата заедно с пощенските разноски и законната лихва - бях си ги поискал... Пробвай ако не те мързи!
                            "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

хаха...не става така, таксата им за поддръжка на сметката месечно са я направили 1,50 лева от 1 година насам...ако я зарежа така след 2 години ще им дължа 24*1,5 + 12 лева Приемам и други идеи
                              Изобщо няма да те търсят Това да не ти е кредит
                              Истината е винаги някъде по средата

Коментар

• изпразни сметката, таксата по закриване се поема от банката след 2 години,само не се вързвай на служителките да плащаш нещо след тези две години. Понев СИ банк е така, но служителките карат клиентите да плащат за закриването на сметката. Ако мине номерът

Коментар

Working...
                                X