Ако чете форума на Инвестор и темата за неговата банка - защо наистина не организира обяд за клиенти на Уникредит Булбанк в централата и да чуе нашето мнение? Напоследък доста намалиха качеството на обслужването, не е както беше през 2003-та!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уникредит Булбанк...?!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеТой между другото ще изкара доста голям бонус тази година. Уникредит са едни от големите печеливши заедно с ДСК от казуса КТБ. Доста пари събраха от паниката и май ще се окаже, че именно те ще изплащат гарантираните депозити от КТБ и бая ще изкарат от такси и комисионни. Да не казвам, че и тези на Уникредит са едни от най-високите. Аз за това се махнах от тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеЗащо?
Само му виж биографията - готин е, тръгнал от никъде за да стане един от водещите банкери:
Роден е на 26 декември 1953 г. в гр. София. Дипломира се като инженер-химик. През социалистическите години работи в „Кремиковци“ АД и в Централния институт по изчислителна техника. Хампарцумян е от пионерите в консултантско-одиторския бранш в България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТози човек не може да каже или направи добри неща
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТози човек не може да каже или направи добри неща
Само му виж биографията - готин е, тръгнал от никъде за да стане един от водещите банкери:
Роден е на 26 декември 1953 г. в гр. София. Дипломира се като инженер-химик. През социалистическите години работи в „Кремиковци“ АД и в Централния институт по изчислителна техника. Хампарцумян е от пионерите в консултантско-одиторския бранш в България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеЛевон видях да се изказва тази сутрин по Би ти ви за ситуацията около КТБ.
Добри неща каза човекът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Belcho Разгледай мнениеХампарцумян: КТБ ще ни струва най-малко 1.5 млрд. лева
Оманците преговарят за банката, потвърдиха източници на bTV
Това заяви председателят на Управителния съвет на Асоциация на банките в България Левон Хампарцумян в студиото на „Тази сутрин”.
Изпълнителният директор на „Уникредит Булбанк” посочи, че за плащане на гарантираните от закона депозити ще е нужно държавата да изтегли нов дълг в рамките на 1.5 млрд. лева, като останалите около 2 млрд. банките заделят от печалбите си от 1998 г. насам.
Междувременно, източници на bTV в БНБ потвърдиха, че са започнали преговори с Оманския фонд за спасяването на КТБ. Акционерът в банката съобщи, че може да участва във възстановяването му, след като стане ясно какво е реалната ситуация в него.
„Ако някой реши да пълни кацата без дъно, теоретично е възможно да се съживи тази банка. Говорим за 4-5 млрд. лева ликвидност, това е от всеки работещ българин да поискаме 2000 лева”, подчерта тази сутрин Хампарцумян.
http://btvnews.bg/article/bulgaria/i...mlrd-leva.htmlLast edited by Amsterdamm; 23.10.2014, 18:17.
Коментар
-
Хампарцумян: КТБ ще ни струва най-малко 1.5 млрд. лева
Оманците преговарят за банката, потвърдиха източници на bTV
Това заяви председателят на Управителния съвет на Асоциация на банките в България Левон Хампарцумян в студиото на „Тази сутрин”.
Изпълнителният директор на „Уникредит Булбанк” посочи, че за плащане на гарантираните от закона депозити ще е нужно държавата да изтегли нов дълг в рамките на 1.5 млрд. лева, като останалите около 2 млрд. банките заделят от печалбите си от 1998 г. насам.
Междувременно, източници на bTV в БНБ потвърдиха, че са започнали преговори с Оманския фонд за спасяването на КТБ. Акционерът в банката съобщи, че може да участва във възстановяването му, след като стане ясно какво е реалната ситуация в него.
„Ако някой реши да пълни кацата без дъно, теоретично е възможно да се съживи тази банка. Говорим за 4-5 млрд. лева ликвидност, това е от всеки работещ българин да поискаме 2000 лева”, подчерта тази сутрин Хампарцумян.
http://btvnews.bg/article/bulgaria/i...mlrd-leva.htmlLast edited by Amsterdamm; 23.10.2014, 18:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tanq Разгледай мнениеЗдравейте,
Имам кредит към тази банка и всеки месец работодателя ми превежда определена сума за погазяване на заема.Но в следващите 3 месеца ще бъда в продължителен болничен без прекъсване поради бременност,въпросът ми е дали тази сума която работодатяля внася всеки месец ще бъде пак удържана от банката.Зададох този въпрос на любезен служител от банката и той ме увери че всичко ще е наред,но аз се опасявам да не би парите превеждани от болничния да влязат само в сметката от която получавам заплата а другата за погасяване на заема да остане празне.Някой може ли да ми разясни повече понеже служителя май не успя.Благодаря предварително!Only God Can Judge me...
Коментар
Коментар