IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уникредит Булбанк...?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако чете форума на Инвестор и темата за неговата банка - защо наистина не организира обяд за клиенти на Уникредит Булбанк в централата и да чуе нашето мнение? Напоследък доста намалиха качеството на обслужването, не е както беше през 2003-та!

Коментар

• Аз съм твърдо ЗА, ала Левон дали ще ни обърне внимание? Поне да ни покани вЕрно на някой обяд. И ние сме хора

Коментар

• Форумци, какво ще кажете за идеята - Уникредит Булбанк да се листнат на родната борса? Който вземе акции от чичко Левон - по един безплатен обяд от него като в Черешката на тортата!

Коментар

• Ей го е ей, тези парички

http://www.youtube.com/watch?v=W_aSWEVJHic

Коментар

• Абе, тази година няма ли да има пак Черешката на тортата с Левончо Баси палата показа. Сигурно от спестявания от заплатка го е купил

Този път може да ни покаже и колко баровски си прекарва зимата в топлите страни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
              Той между другото ще изкара доста голям бонус тази година. Уникредит са едни от големите печеливши заедно с ДСК от казуса КТБ. Доста пари събраха от паниката и май ще се окаже, че именно те ще изплащат гарантираните депозити от КТБ и бая ще изкарат от такси и комисионни. Да не казвам, че и тези на Уникредит са едни от най-високите. Аз за това се махнах от тях.
              + 1

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                Защо?
                Само му виж биографията - готин е, тръгнал от никъде за да стане един от водещите банкери:

Роден е на 26 декември 1953 г. в гр. София. Дипломира се като инженер-химик. През социалистическите години работи в „Кремиковци“ АД и в Централния институт по изчислителна техника. Хампарцумян е от пионерите в консултантско-одиторския бранш в България.
                Айде не ми пробутвай Костовите ортаци в крадененто.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Този човек не може да каже или направи добри неща
                  Той между другото ще изкара доста голям бонус тази година. Уникредит са едни от големите печеливши заедно с ДСК от казуса КТБ. Доста пари събраха от паниката и май ще се окаже, че именно те ще изплащат гарантираните депозити от КТБ и бая ще изкарат от такси и комисионни. Да не казвам, че и тези на Уникредит са едни от най-високите. Аз за това се махнах от тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Защо?
                    Само му виж биографията - готин е, тръгнал от никъде за да стане един от водещите банкери:

Роден е на 26 декември 1953 г. в гр. София. Дипломира се като инженер-химик. През социалистическите години работи в „Кремиковци“ АД и в Централния институт по изчислителна техника. Хампарцумян е от пионерите в консултантско-одиторския бранш в България.

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                      Левон видях да се изказва тази сутрин по Би ти ви за ситуацията около КТБ.
                      Добри неща каза човекът.

Коментар

• Левон видях да се изказва тази сутрин по Би ти ви за ситуацията около КТБ.
                        Добри неща каза човекът.

Коментар

• Не само химикът, доста други потриват ръце....
                          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Belcho Разгледай мнение
                            Хампарцумян: КТБ ще ни струва най-малко 1.5 млрд. лева

Оманците преговарят за банката, потвърдиха източници на bTV

Това заяви председателят на Управителния съвет на Асоциация на банките в България Левон Хампарцумян в студиото на „Тази сутрин”.

Изпълнителният директор на „Уникредит Булбанк” посочи, че за плащане на гарантираните от закона депозити ще е нужно държавата да изтегли нов дълг в рамките на 1.5 млрд. лева, като останалите около 2 млрд. банките заделят от печалбите си от 1998 г. насам.

Междувременно, източници на bTV в БНБ потвърдиха, че са започнали преговори с Оманския фонд за спасяването на КТБ. Акционерът в банката съобщи, че може да участва във възстановяването му, след като стане ясно какво е реалната ситуация в него.

„Ако някой реши да пълни кацата без дъно, теоретично е възможно да се съживи тази банка. Говорим за 4-5 млрд. лева ликвидност, това е от всеки работещ българин да поискаме 2000 лева”, подчерта тази сутрин Хампарцумян.

http://btvnews.bg/article/bulgaria/i...mlrd-leva.html
                            Добре казано
                            Last edited by Amsterdamm; 23.10.2014, 18:17.

Коментар

• Хампарцумян: КТБ ще ни струва най-малко 1.5 млрд. лева

Оманците преговарят за банката, потвърдиха източници на bTV

Това заяви председателят на Управителния съвет на Асоциация на банките в България Левон Хампарцумян в студиото на „Тази сутрин”.

Изпълнителният директор на „Уникредит Булбанк” посочи, че за плащане на гарантираните от закона депозити ще е нужно държавата да изтегли нов дълг в рамките на 1.5 млрд. лева, като останалите около 2 млрд. банките заделят от печалбите си от 1998 г. насам.

Междувременно, източници на bTV в БНБ потвърдиха, че са започнали преговори с Оманския фонд за спасяването на КТБ. Акционерът в банката съобщи, че може да участва във възстановяването му, след като стане ясно какво е реалната ситуация в него.

„Ако някой реши да пълни кацата без дъно, теоретично е възможно да се съживи тази банка. Говорим за 4-5 млрд. лева ликвидност, това е от всеки работещ българин да поискаме 2000 лева”, подчерта тази сутрин Хампарцумян.

http://btvnews.bg/article/bulgaria/i...mlrd-leva.html
                              Last edited by Amsterdamm; 23.10.2014, 18:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от tanq Разгледай мнение
                                Здравейте,
                                Имам кредит към тази банка и всеки месец работодателя ми превежда определена сума за погазяване на заема.Но в следващите 3 месеца ще бъда в продължителен болничен без прекъсване поради бременност,въпросът ми е дали тази сума която работодатяля внася всеки месец ще бъде пак удържана от банката.Зададох този въпрос на любезен служител от банката и той ме увери че всичко ще е наред,но аз се опасявам да не би парите превеждани от болничния да влязат само в сметката от която получавам заплата а другата за погасяване на заема да остане празне.Някой може ли да ми разясни повече понеже служителя май не успя.Благодаря предварително!
                                Ако нямате наличност по сметката ,с която е "вързан" кредита те ще вземат автоматично от сметките ,в които има средства до погасяване на задължението.
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X