Първоначално изпратено от andy2000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уникредит Булбанк...?!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеМи не я закривай. Остави си 1,5лв. в сметката и ги заеви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЗдравейте. И аз като отидох да си закривам дебитната карта УББ ми съобщиха, че трябвало да платя 12 лева за закриване на сметката.... Тези нормални ли са? При положение, че по никакъв начин не са ме уведомили? Не ми е до 12те лева, просто са големи мизерници. Някой има ли идея как може да се прескочи плащането на тази такса закриване? Благодаря предварително!
Коментар
-
Здравейте. И аз като отидох да си закривам дебитната карта УББ ми съобщиха, че трябвало да платя 12 лева за закриване на сметката.... Тези нормални ли са? При положение, че по никакъв начин не са ме уведомили? Не ми е до 12те лева, просто са големи мизерници. Някой има ли идея как може да се прескочи плащането на тази такса закриване? Благодаря предварително!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Copacabana Разгледай мнениеТази банка няма ли да се изнася от България или ще продължават да мамят хората с лихвите най-безцеремонно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fant0mas Разгледай мнениеАз в тази банка повече няма да стъпя !!!Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеВсе повече такси ще въвеждат, спокойно
Коментар
-
[QUOTE=ЖороАз;1059402336]Първоначално изпратено от MRP Разгледай мнение
Koe не е вярно бе, това че нямат такса за проверка на салдо ли? Това няма нищо общо с мобилни или телевизионни услуги които ползваш и операторите имат разходи за да да ти предоставят тези услуги ежемесечно. Ай кажи ми какво има да и се поддържа на една банкова сметка която няма никакво движение по нея, а и да има кво ще и поддържат? Преди как ли са успявали да съществуват като нямаха такива такси горките банки. То си личи че си техен служител, щото ви е много хубава банката затова има заведени дела и жалби и фейсбук групи и кво ли не срещу нея. Много ти е удобно да мислиш от креслото в банката, но не се замисляш че за тези мизерни 2 лв. дето банките ги крадат някой хора са се потили цял час и са ги юркали някой робовлваделци или още по-лошо на някой пенсионер още повече ще му се объркат сметките да яде ли или да си плати тока. Че досега какво и е било добре на тази държава, че да отива на зле. Викаш да мълчим и да си траем, преклонена глава сабя не я сече.
Последните месеци затворих 4 карти и се чуствам с една идея по-свободен човек. Естествено, трябваше да си платя и за тази екстра, но празните погледи на банковите служители бяха безценни.
Коментар
-
[QUOTE=MRP;1059402224]Първоначално изпратено от ЖороАз Разгледай мнениеЗдравейте, клиент съм на тази банка и отскоро забелязах, че от деб. ми карта V-Pay смучат пари. Въвели са някакви измислени такси за поддръжка на сметка(какво има да и се поддържа на една банкова сметка?!), отделно таксите за проверка на салдо и теглене от техен банкомат. Аз по същата причина се отказах да ползвам услугите на ОББ, въобще повечето банки май са въвели такива такси и таксички с които само ти скубят пари от сметката. Знаете ли дали остана някоя банка която да няма все още такива такси или поне да са най-минимални?
Дотука нищо верно от тая тирада дето си списал освен, че има такса от 1.5 лв. на месец. Всички банки имат. Булбанк беше последната дето нямаше. Предлагам Ви повече да мислим и по - малко да дрънкаме, че тая държава не отива на добре. А ти случайно да знаеш някой мобилен оператор или кабелна телевизийка без такси че да не ме скубят ???
Коментар
-
[QUOTE=ЖороАз;1059402213]Здравейте, клиент съм на тази банка и отскоро забелязах, че от деб. ми карта V-Pay смучат пари. Въвели са някакви измислени такси за поддръжка на сметка(какво има да и се поддържа на една банкова сметка?!), отделно таксите за проверка на салдо и теглене от техен банкомат. Аз по същата причина се отказах да ползвам услугите на ОББ, въобще повечето банки май са въвели такива такси и таксички с които само ти скубят пари от сметката. Знаете ли дали остана някоя банка която да няма все още такива такси или поне да са най-минимални?
Дотука нищо верно от тая тирада дето си списал освен, че има такса от 1.5 лв. на месец. Всички банки имат. Булбанк беше последната дето нямаше. Предлагам Ви повече да мислим и по - малко да дрънкаме, че тая държава не отива на добре. А ти случайно да знаеш някой мобилен оператор или кабелна телевизийка без такси че да не ме скубят ???
Коментар
-
Здравейте, клиент съм на тази банка и отскоро забелязах, че от деб. ми карта V-Pay смучат пари. Въвели са някакви измислени такси за поддръжка на сметка(какво има да и се поддържа на една банкова сметка?!), отделно таксите за проверка на салдо и теглене от техен банкомат. Аз по същата причина се отказах да ползвам услугите на ОББ, въобще повечето банки май са въвели такива такси и таксички с които само ти скубят пари от сметката. Знаете ли дали остана някоя банка която да няма все още такива такси или поне да са най-минимални?
П.П. Сега прочетох предпоследното мнение и възможността за закриване на сметката, но пък чакам доста време да ми преведат едни пари там и не знам какво да правя.Last edited by ЖороАз; 26.02.2013, 16:38.
Коментар
Коментар