IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уникредит Булбанк...?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Здравейте. И аз като отидох да си закривам дебитната карта УББ ми съобщиха, че трябвало да платя 12 лева за закриване на сметката.... Тези нормални ли са? При положение, че по никакъв начин не са ме уведомили? Не ми е до 12те лева, просто са големи мизерници. Някой има ли идея как може да се прескочи плащането на тази такса закриване? Благодаря предварително!
    Със скандал, разговор с шефката на клона и повторен скандал докато не им писне да се занимават с теб и те изпратят поживо-поздраво. Ако ти се занимава...

"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      Ми не я закривай. Остави си 1,5лв. в сметката и ги заеви.
      хаха...не става така, таксата им за поддръжка на сметката месечно са я направили 1,50 лева от 1 година насам...ако я зарежа така след 2 години ще им дължа 24*1,5 + 12 лева Приемам и други идеи

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
        Здравейте. И аз като отидох да си закривам дебитната карта УББ ми съобщиха, че трябвало да платя 12 лева за закриване на сметката.... Тези нормални ли са? При положение, че по никакъв начин не са ме уведомили? Не ми е до 12те лева, просто са големи мизерници. Някой има ли идея как може да се прескочи плащането на тази такса закриване? Благодаря предварително!
        Ми не я закривай. Остави си 1,5лв. в сметката и ги заеви.

Коментар

• Здравейте. И аз като отидох да си закривам дебитната карта УББ ми съобщиха, че трябвало да платя 12 лева за закриване на сметката.... Тези нормални ли са? При положение, че по никакъв начин не са ме уведомили? Не ми е до 12те лева, просто са големи мизерници. Някой има ли идея как може да се прескочи плащането на тази такса закриване? Благодаря предварително!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
            Е-еее, това е!
            Специален,по специален,най специален - милиционер да си в булгаристан!
            Ти милиционер ли си? Разкажи нещо за Уникредит, щом е добре да си милиционер при тях. Щото така ти разбрах пост иначе си е чист спам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Copacabana Разгледай мнение
              Тази банка няма ли да се изнася от България или ще продължават да мамят хората с лихвите най-безцеремонно?
              Брат ми беше изтеглил кредит от тази банка в края на 90-те. После най-безцеремонно му вдигнаха някаква такса точно няколко месеца след като беше изтеглил кредита. Той побесня и го върна след още няколко месеца. Оттогава не е теглил кредит изобщо от никоя банка. Аз обратното, ОТП ме галят с перце, много плахо ми вдигнаха лихвата с десети от % в най-кризистната година и затова още ползвам кредитиране от тях. Дано не прозвучи като реклама и те са като всички останали катили, ама някак си не извиват ръце така нагло.

Коментар

• Тази банка няма ли да се изнася от България или ще продължават да мамят хората с лихвите най-безцеремонно?

Коментар

• такси

Закрих си дебитната карта без да заплатя нито лев такса . Поговорих 15 мин . с госпожата , любезно каз че ще говори с директорката на клона . Днес без повече разправии ми срязаха картат на две .Доволен съм !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fant0mas Разгледай мнение
                    Аз в тази банка повече няма да стъпя !!!
                    Най - скапаната банка !! Всичко е въздух под налягане,лъжи и замазване на очите само дето се бият в гърдите , че са най - голямата и не знам си ква там банка !
                    Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
                      Все повече такси ще въвеждат, спокойно
                      Аз в тази банка повече няма да стъпя !!!

Коментар

• [QUOTE=ЖороАз;1059402336]
                        Първоначално изпратено от MRP Разгледай мнение

Koe не е вярно бе, това че нямат такса за проверка на салдо ли? Това няма нищо общо с мобилни или телевизионни услуги които ползваш и операторите имат разходи за да да ти предоставят тези услуги ежемесечно. Ай кажи ми какво има да и се поддържа на една банкова сметка която няма никакво движение по нея, а и да има кво ще и поддържат? Преди как ли са успявали да съществуват като нямаха такива такси горките банки. То си личи че си техен служител, щото ви е много хубава банката затова има заведени дела и жалби и фейсбук групи и кво ли не срещу нея. Много ти е удобно да мислиш от креслото в банката, но не се замисляш че за тези мизерни 2 лв. дето банките ги крадат някой хора са се потили цял час и са ги юркали някой робовлваделци или още по-лошо на някой пенсионер още повече ще му се объркат сметките да яде ли или да си плати тока. Че досега какво и е било добре на тази държава, че да отива на зле. Викаш да мълчим и да си траем, преклонена глава сабя не я сече.
                        Далеч от Уникредит. Всъщност далеч от всякакви банки, освен ако не е крайно наложително.

Последните месеци затворих 4 карти и се чуствам с една идея по-свободен човек. Естествено, трябваше да си платя и за тази екстра, но празните погледи на банковите служители бяха безценни.

Коментар

• [QUOTE=MRP;1059402224]
                          Първоначално изпратено от ЖороАз Разгледай мнение
                          Здравейте, клиент съм на тази банка и отскоро забелязах, че от деб. ми карта V-Pay смучат пари. Въвели са някакви измислени такси за поддръжка на сметка(какво има да и се поддържа на една банкова сметка?!), отделно таксите за проверка на салдо и теглене от техен банкомат. Аз по същата причина се отказах да ползвам услугите на ОББ, въобще повечето банки май са въвели такива такси и таксички с които само ти скубят пари от сметката. Знаете ли дали остана някоя банка която да няма все още такива такси или поне да са най-минимални?

Дотука нищо верно от тая тирада дето си списал освен, че има такса от 1.5 лв. на месец. Всички банки имат. Булбанк беше последната дето нямаше. Предлагам Ви повече да мислим и по - малко да дрънкаме, че тая държава не отива на добре. А ти случайно да знаеш някой мобилен оператор или кабелна телевизийка без такси че да не ме скубят ???
                          Koe не е вярно бе, това че нямат такса за проверка на салдо ли? Това няма нищо общо с мобилни или телевизионни услуги които ползваш и операторите имат разходи за да да ти предоставят тези услуги ежемесечно. Ай кажи ми какво има да и се поддържа на една банкова сметка която няма никакво движение по нея, а и да има кво ще и поддържат? Преди как ли са успявали да съществуват като нямаха такива такси горките банки. То си личи че си техен служител, щото ви е много хубава банката затова има заведени дела и жалби и фейсбук групи и кво ли не срещу нея. Много ти е удобно да мислиш от креслото в банката, но не се замисляш че за тези мизерни 2 лв. дето банките ги крадат някой хора са се потили цял час и са ги юркали някой робовлваделци или още по-лошо на някой пенсионер още повече ще му се объркат сметките да яде ли или да си плати тока. Че досега какво и е било добре на тази държава, че да отива на зле. Викаш да мълчим и да си траем, преклонена глава сабя не я сече.

Коментар

• [QUOTE=ЖороАз;1059402213]Здравейте, клиент съм на тази банка и отскоро забелязах, че от деб. ми карта V-Pay смучат пари. Въвели са някакви измислени такси за поддръжка на сметка(какво има да и се поддържа на една банкова сметка?!), отделно таксите за проверка на салдо и теглене от техен банкомат. Аз по същата причина се отказах да ползвам услугите на ОББ, въобще повечето банки май са въвели такива такси и таксички с които само ти скубят пари от сметката. Знаете ли дали остана някоя банка която да няма все още такива такси или поне да са най-минимални?

Дотука нищо верно от тая тирада дето си списал освен, че има такса от 1.5 лв. на месец. Всички банки имат. Булбанк беше последната дето нямаше. Предлагам Ви повече да мислим и по - малко да дрънкаме, че тая държава не отива на добре. А ти случайно да знаеш някой мобилен оператор или кабелна телевизийка без такси че да не ме скубят ???

Коментар

• Все повече такси ще въвеждат, спокойно
                              Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Здравейте, клиент съм на тази банка и отскоро забелязах, че от деб. ми карта V-Pay смучат пари. Въвели са някакви измислени такси за поддръжка на сметка(какво има да и се поддържа на една банкова сметка?!), отделно таксите за проверка на салдо и теглене от техен банкомат. Аз по същата причина се отказах да ползвам услугите на ОББ, въобще повечето банки май са въвели такива такси и таксички с които само ти скубят пари от сметката. Знаете ли дали остана някоя банка която да няма все още такива такси или поне да са най-минимални?

П.П. Сега прочетох предпоследното мнение и възможността за закриване на сметката, но пък чакам доста време да ми преведат едни пари там и не знам какво да правя.
                                Last edited by ЖороАз; 26.02.2013, 16:38.

Коментар

Working...
                                X