IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лоши банки - Добри банки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
    Да, и аз забелязах тази фраза, която те карат да не мислиш....
    Продължават с немисленето! Инвестбанк, Петя Славова...ЯКО!
    "НЕ МИСЛИ, просто депозирай в БГ баМка!" СМЯХ!

Коментар

• Определено от някой реклами ако си адвокат може да изкараш добри пари, също имаше идея от пенсионерите да заведат дело с/у държавата, защото официалната граница на бедността е Х а пенсиите са Х-У

Коментар

• Да, и аз забелязах тази фраза, която те карат да не мислиш....

Коментар

• Премахнаха част от рекламата!!!

Инвестбанк с малоумната си реклама "Не мисли, просто депозирай!" явно са се усетили, че като българска банка са пълен нагъл уникум с това послание след краха на КТБ.
          Сега отрязаха точно тази дразнеща фраза. "НЕ МИСЛИ, ПРОСТО ДЕПОЗИРАЙ!" Нагло нали!!!!!!

Коментар

• Не виждам нищо чудно и странно в това. Аз също съм клиент на ПИБ, но в интрес на истината ползвам само разплащателна сметка тъй като са ми близо и удобно захрснвам в брой при нужда от разплащане онлайн. Иначе таксите за вътрешните прводи са им високи, но имам приятели, които са техни служители, та накратко ПИБ са се съсредоточили към депозитите от физичеьки лица и затова правят всичко възможно за да задържат парите на клиентите си възможно най-дълго. Там задължително клиента минава през отдел обслужване на клиенти и след това бива допуснат фо касата. За фирми това е губене на ценно време по висене на опашки, но за тях МНОГО бил важен персонал ият контакт! Така, че нищо чудно че и клиентите се поставят под различни критерии.
            Oнлайн магазин за детски дрехи Disney - DODO Kids http:// www.dodo-kids.eu

Коментар

• Гледам днес в тарифата на ПИБ се мъдри това нещо:

ПИБ АД има правото да предоставя лихвен бонус в размер до 0,70 пункта надбавка към лихвения процент по депозитни и разплащателни сметки съгласно стандартизирани условия, одобрени от Управителния съвет на Банката при наличие на споразумение, сключено в банков салон. Влоговете, с предоставен лихвен бонус, са гарантирани в съответствие със ЗГВБ – до 196 000 лева.
              Добавка ок, обаче това как така не прави влога преференциален и съответно негарантиран. Особено след като никъде не виждам къде са тези одобрени условия и няма гаранция, че не се дават според клиента т.е. никаква разлика с преференциалните депозити.

Някой има ли някаква информация за тези добавки и възползвал ли се е от тях да каже какво пише из споразуменията, които се подписват.
              Отговори с цитат

Коментар

• Първоначално изпратено от vesi97 Разгледай мнение
                Не му се сърди на човека де.То и аз с тоя нов ник се бях заблудил,че след случката с КТБ си фалирал
                Не му се сърдя. Както и на теб. Твоите мнения винаги са били много добронамерени към мен Всеки може да направи справка на мнения и след това реплики с къси изречения и да прецени кой какъв е.
                Излъга ме държавата. Банка с големи активи купуваща международна банка и с избран ЦВ за банкер на годината. Най-високите лихви по депозитите си е алчност, но аз се подведох по влогарите дето го хвалят от много години. Все пак съм в гарантираната зона и нямам зор да си тегля парите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                  Не бе ти като селянин с жена от петърч си по-гоУЕм тарикат. Направо си sly dog щом вярваш, че на никой от вложителите няма да се изплати и стотинка. Явно ти си в основата на схемата КТБ.
                  Особено трогателен е израза "цялото семейно имущество" за един депозит който е нищожна част от инвестиционен портфейл от имоти, акции, злато и други hl активи.
                  Не му се сърди на човека де.То и аз с тоя нов ник се бях заблудил,че след случката с КТБ си фалирал

Коментар

Не бе ти като селянин с жена от петърч си по-гоУЕм тарикат. Направо си sly dog щом вярваш, че на никой от вложителите няма да се изплати и стотинка. Явно ти си в основата на схемата КТБ.
                    Особено трогателен е израза "цялото семейно имущество" за един депозит който е нищожна част от инвестиционен портфейл от имоти, акции, злато и други hl активи.
                    и с целия тоя портфейл защо пиеш чилийско “вино„ от 3 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                      Еиииии тарикат си ти.Явно си успял да спасиш цялото семейното имущество вложено в КТБ.А между другото,новият ник е поредното раздвоение на личноста или...?

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
                        Аз не бих се учудил ама на ДСК тегля само от техни банкомати че много ме дразни карта която има такса за теглене от чужд банкомат това незнам кога ще спрат да го правят !
                        На техен банкомат вече таксата е 1лв, говоря за виза електрон , от 1-2 месеца е така

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
                          Гледам тука нещо сте зачекнали клетата ДСК, та да попитам, едни приятели ми се оплакваха , че сложили 4лв такса за теглене от дебитна карта на чужд банкомат. Верно ли е това
                          Аз не бих се учудил ама на ДСК тегля само от техни банкомати че много ме дразни карта която има такса за теглене от чужд банкомат това незнам кога ще спрат да го правят !
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

На въпроса ми защо все пак има хиляди хора с тези книжки , тя ми отговори най-безцеремонно, че пенсионерите си ги държат и нямат представа за ниските нива на олихвяване.
                            Еййййй това е жестоката истина свързана с ДСК и служителката требе да бъде повишена според ТАТО
                            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

Исках да си направя една особена гавра с депозитарчетата отваряйки си влог на зелена книжка към баМка ДСК. Служителката беше така любезна да ми обясни, че по-добре да си отворя депозит Стимул +, щото лихвата е добра а на зелените книжки е 0,1%. На въпроса ми защо все пак има хиляди хора с тези книжки , тя ми отговори най-безцеремонно, че пенсионерите си ги държат и нямат представа за ниските нива на олихвяване.
                              Еиииии тарикат си ти.Явно си успял да спасиш цялото семейното имущество вложено в КТБ.А между другото,новият ник е поредното раздвоение на личноста или...?
                              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Гледам тука нещо сте зачекнали клетата ДСК, та да попитам, едни приятели ми се оплакваха , че сложили 4лв такса за теглене от дебитна карта на чужд банкомат. Верно ли е това

Коментар

Working...
                                X