IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лоши банки - Добри банки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
    Дали потребителски или бизнес кредит?
    Щом на тоя въпрос не можеш да си отговориш, най добре въобще не се захващай И все пак , ако си твърдоглав и искаш да се ушиеш, пробвай в билкарския бизнес За него обаче ти трябва уникредит булбанк, там няма съмнения

Коментар

• Здравейте уважаеми.Чета ви от мнооого много време,но едва вчера се регистрирах,за да Ви попитам туй-онуй.Имам намерение да развивам бизнес по морето.Все още съм на етап уточняване колко пари ще ми трябват,но определено сумата няма да е малка.Та питанката ми е с коя банка бихте ми препоръчали да се "нашия",но и да не ме боли много?Дали потребителски или бизнес кредит?От коя банка най-вече?Бях се замислил за Уникредит,понеже имах връзка там,но след последните събития в Бургас се разубедих.Плюс това връзката вече не е връзка,а е безработна.Гледам фашистите от Прокредит са се о*кали отвсякъде.Отделно и Вие плюете Унито и Пощата.Пиреос ще инвестират 100 млн евро в БГ бизнеса,а по назад в темата имаше мнение и линк,че лошите им кредити растат(е айде в последно време растежа се забавил)До колко е възможно това-хем ревеш,хем даваш още повече?Това е общо взето,ако има нещо неясно съм насреща и много ще се радвам да ме посъветвате

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
        Нима считаш, че 8,57 ГПР може да се изтегли от масите!
        Хахахаха,
        пробвай да видим. Такова ГПР ми е идеално на фона на 7,5% средна печалба от консервативните инвестиции, 10% на на смесените и 25% средно на високорисковите.
        Тук ми е ясно колко хора са влизали в банка изобщо. Само до преди 2-3 дни спора беше дали съществува подобно формиране на лихвата, сега опонентите си траят като пръднал в асансьор, щото аз работя с факти, реални числа и от време на време влизам в банка.
        Те като влязат и веднага някой вика охраната.......
        Работиш с реални числа, тунци
        8.57% ГПР за потребителски на пенсионер с бимберица доход на уткина стрижба, освен ако не е гарантиран на 130% с депозит на 5% или друго подобно.
        Дай всички такси, комисионни, проценти по депозита и да пускаме Ексела

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
          И според тебе 8.57% е ниско, та биеш капата у земята ?! Ей това е най-голямия тъмен успех на банките - че убедиха масите да плащат една главница по 2-3 пъти и те да са доволни на това отгоре от цялото това упражнение.
          Нима считаш, че 8,57 ГПР може да се изтегли от масите!
          Хахахаха,
          пробвай да видим. Такова ГПР ми е идеално на фона на 7,5% средна печалба от консервативните инвестиции, 10% на на смесените и 25% средно на високорисковите.
          Тук ми е ясно колко хора са влизали в банка изобщо. Само до преди 2-3 дни спора беше дали съществува подобно формиране на лихвата, сега опонентите си траят като пръднал в асансьор, щото аз работя с факти, реални числа и от време на време влизам в банка.
          Те като влязат и веднага някой вика охраната.......

Коментар

• Лорде, тогава почвай да обикаляш всичките банки. Взимай от която колкото ти дава и набивай в имоти. И чакай да забогатееш. Действай, няма какво да чакаш.

Коментар

ГПР по кредита от АЛИАНЦ ще е 8,57%, а през 2010г. към ДСК кредита ми беше с 10.40% лихва!
              И според тебе 8.57% е ниско, та биеш капата у земята ?! Ей това е най-голямия тъмен успех на банките - че убедиха масите да плащат една главница по 2-3 пъти и те да са доволни на това отгоре от цялото това упражнение.

Коментар

Но най-прекрасното време за купуване на имоти!
                Кредитът е единствения който е ОЛП на БНБ + твърда фиксирана надбавка от 6,8%. Включва задължително кредитна карта с 20лв. годишна такса, както и превод на работна заплата. Задължително е и вноските да са намаляващи, иначе расте лихвата с 1%.
                Спазарих кредитната карта да е с 50% намаление на лихвата ако се наложи теглене на КЕШ, щото съм им дългогодишен клиент по "живот" Още една живот на мое име ще има чрез кредита и то безплатна застраховка. Импето може да коментира. Кредитна карта с двойно по-ниска лихва заради застраховка живот на щерка ми, на която аз съм договорител+ застраховка живот на мое име БЕЗПЛАТНА на кредита!
                НЕ ЗНАМ защо счете, че сега е най-лошия момент за теглене на кредит за игра на БФБ? Все пак лихвата е най-ниска от 2010г. насам. ГПР по кредита от АЛИАНЦ ще е 8,57%, а през 2010г. към ДСК кредита ми беше с 10.40% лихва!
                Бълбук -бълбук !

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                  А бе Лорде, а стига с тези кредити за имоти. Не виждаш ли, че сега е възможно най-лошото време за набутване с кредити.
                  Но най-прекрасното време за купуване на имоти!
                  Кредитът е единствения който е ОЛП на БНБ + твърда фиксирана надбавка от 6,8%. Включва задължително кредитна карта с 20лв. годишна такса, както и превод на работна заплата. Задължително е и вноските да са намаляващи, иначе расте лихвата с 1%.
                  Спазарих кредитната карта да е с 50% намаление на лихвата ако се наложи теглене на КЕШ, щото съм им дългогодишен клиент по "живот" Още една живот на мое име ще има чрез кредита и то безплатна застраховка. Импето може да коментира. Кредитна карта с двойно по-ниска лихва заради застраховка живот на щерка ми, на която аз съм договорител+ застраховка живот на мое име БЕЗПЛАТНА на кредита!
                  НЕ ЗНАМ защо счете, че сега е най-лошия момент за теглене на кредит за игра на БФБ? Все пак лихвата е най-ниска от 2010г. насам. ГПР по кредита от АЛИАНЦ ще е 8,57%, а през 2010г. към ДСК кредита ми беше с 10.40% лихва!

Коментар

Върнал съм се в Доверие, върнал съм жената и сума ти колеги! Кредитът на Алианц е ОЛП на БНБ + надбавка от 6,8% само за мицифайки с над илядо лефа доходец- т.е. ОФИЦЕРЬІ..... олекнахте всички психари, дето се правеха на компетентни!
                    добавка 6.8% е изключително висока, защото реално индексите и лихвите, по които се финансират банките са на много ниски нива и по-ниски могат да бъдат, ако станат отрицателни )
                    Но, поне е прозрачен вариант
                    щото и сега има договори с добавка 0,5, 1-2 %, но реално ГПР-то им хвърчи към 10-11% ...има и по 14-15% ...не знам при покачване на юробор, къде биха се спрели...

Коментар

Върнал съм се в Доверие, върнал съм жената и сума ти колеги! Кредитът на Алианц е ОЛП на БНБ + надбавка от 6,8% само за мицифайки с над илядо лефа доходец- т.е. ОФИЦЕРЬІ..... олекнахте всички психари, дето се правеха на компетентни!
                      Тия кредити трябва да са 3.8% фиксирани, че да ги взема някой, не ми ги хвали.

Коментар

• А бе Лорде, а стига с тези кредити за имоти. Не виждаш ли, че сега е възможно най-лошото време за набутване с кредити.

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
                          Пак си забил в друга дирекция.Ово те питам за "Доверие",дали сакаш да се връщаш и че сам не си верваш на това.

Коментар

Такаааааааа, както вече посочих, почти бях и сигурен, за пореден път се оказах прав.
                            Кредита в Алианц е ОЛП на БНБ + фиксирана надбавка от банката от 6,8%. Гаранция!
                            Който желае и не вярва като теб Ване, да се хванем на бас на неограничено по големина сума....
                            Пак си забил в друга дирекция.Ово те питам за "Доверие",дали сакаш да се връщаш и че сам не си верваш на това.

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
                              Споко ,не ти верваме.
                              Такаааааааа, както вече посочих, почти бях и сигурен, за пореден път се оказах прав.
                              Кредита в Алианц е ОЛП на БНБ + фиксирана надбавка от банката от 6,8%. Гаранция!
                              Който желае и не вярва като теб Ване, да се хванем на бас на неограничено по големина сума....

Коментар

Д.......................................
                                Утре ми предстоят две финансови операции. Първата е да проверя как се формира лихвата в Алианц по рефинансиране на потреб. кредит, втората- да се върна отново в УПФ "Доверие" отново чрез нотариус, но за тяхна сметка.

Това мнение трябваше тук да го постна но се обърках
                                Споко ,не ти верваме.

Коментар

Working...
                                X