Първоначално изпратено от harpiata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лоши банки - Добри банки
Collapse
X
-
Здравейте уважаеми.Чета ви от мнооого много време,но едва вчера се регистрирах,за да Ви попитам туй-онуй.Имам намерение да развивам бизнес по морето.Все още съм на етап уточняване колко пари ще ми трябват,но определено сумата няма да е малка.Та питанката ми е с коя банка бихте ми препоръчали да се "нашия",но и да не ме боли много?Дали потребителски или бизнес кредит?От коя банка най-вече?Бях се замислил за Уникредит,понеже имах връзка там,но след последните събития в Бургас се разубедих.Плюс това връзката вече не е връзка,а е безработна.Гледам фашистите от Прокредит са се о*кали отвсякъде.Отделно и Вие плюете Унито и Пощата.Пиреос ще инвестират 100 млн евро в БГ бизнеса,а по назад в темата имаше мнение и линк,че лошите им кредити растат(е айде в последно време растежа се забавил)До колко е възможно това-хем ревеш,хем даваш още повече?Това е общо взето,ако има нещо неясно съм насреща и много ще се радвам да ме посъветвате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеНима считаш, че 8,57 ГПР може да се изтегли от масите!
Хахахаха,
пробвай да видим. Такова ГПР ми е идеално на фона на 7,5% средна печалба от консервативните инвестиции, 10% на на смесените и 25% средно на високорисковите.
Тук ми е ясно колко хора са влизали в банка изобщо. Само до преди 2-3 дни спора беше дали съществува подобно формиране на лихвата, сега опонентите си траят като пръднал в асансьор, щото аз работя с факти, реални числа и от време на време влизам в банка.
Те като влязат и веднага някой вика охраната.......
8.57% ГПР за потребителски на пенсионер с бимберица доход на уткина стрижба, освен ако не е гарантиран на 130% с депозит на 5% или друго подобно.
Дай всички такси, комисионни, проценти по депозита и да пускаме Ексела
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеИ според тебе 8.57% е ниско, та биеш капата у земята ?! Ей това е най-голямия тъмен успех на банките - че убедиха масите да плащат една главница по 2-3 пъти и те да са доволни на това отгоре от цялото това упражнение.
Хахахаха,
пробвай да видим. Такова ГПР ми е идеално на фона на 7,5% средна печалба от консервативните инвестиции, 10% на на смесените и 25% средно на високорисковите.
Тук ми е ясно колко хора са влизали в банка изобщо. Само до преди 2-3 дни спора беше дали съществува подобно формиране на лихвата, сега опонентите си траят като пръднал в асансьор, щото аз работя с факти, реални числа и от време на време влизам в банка.
Те като влязат и веднага някой вика охраната.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеГПР по кредита от АЛИАНЦ ще е 8,57%, а през 2010г. към ДСК кредита ми беше с 10.40% лихва!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеНо най-прекрасното време за купуване на имоти!
Кредитът е единствения който е ОЛП на БНБ + твърда фиксирана надбавка от 6,8%. Включва задължително кредитна карта с 20лв. годишна такса, както и превод на работна заплата. Задължително е и вноските да са намаляващи, иначе расте лихвата с 1%.
Спазарих кредитната карта да е с 50% намаление на лихвата ако се наложи теглене на КЕШ, щото съм им дългогодишен клиент по "живот" Още една живот на мое име ще има чрез кредита и то безплатна застраховка. Импето може да коментира. Кредитна карта с двойно по-ниска лихва заради застраховка живот на щерка ми, на която аз съм договорител+ застраховка живот на мое име БЕЗПЛАТНА на кредита!
НЕ ЗНАМ защо счете, че сега е най-лошия момент за теглене на кредит за игра на БФБ? Все пак лихвата е най-ниска от 2010г. насам. ГПР по кредита от АЛИАНЦ ще е 8,57%, а през 2010г. към ДСК кредита ми беше с 10.40% лихва!
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеА бе Лорде, а стига с тези кредити за имоти. Не виждаш ли, че сега е възможно най-лошото време за набутване с кредити.
Кредитът е единствения който е ОЛП на БНБ + твърда фиксирана надбавка от 6,8%. Включва задължително кредитна карта с 20лв. годишна такса, както и превод на работна заплата. Задължително е и вноските да са намаляващи, иначе расте лихвата с 1%.
Спазарих кредитната карта да е с 50% намаление на лихвата ако се наложи теглене на КЕШ, щото съм им дългогодишен клиент по "живот" Още една живот на мое име ще има чрез кредита и то безплатна застраховка. Импето може да коментира. Кредитна карта с двойно по-ниска лихва заради застраховка живот на щерка ми, на която аз съм договорител+ застраховка живот на мое име БЕЗПЛАТНА на кредита!
НЕ ЗНАМ защо счете, че сега е най-лошия момент за теглене на кредит за игра на БФБ? Все пак лихвата е най-ниска от 2010г. насам. ГПР по кредита от АЛИАНЦ ще е 8,57%, а през 2010г. към ДСК кредита ми беше с 10.40% лихва!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеВърнал съм се в Доверие, върнал съм жената и сума ти колеги! Кредитът на Алианц е ОЛП на БНБ + надбавка от 6,8% само за мицифайки с над илядо лефа доходец- т.е. ОФИЦЕРЬІ..... олекнахте всички психари, дето се правеха на компетентни!
Но, поне е прозрачен вариант
щото и сега има договори с добавка 0,5, 1-2 %, но реално ГПР-то им хвърчи към 10-11% ...има и по 14-15% ...не знам при покачване на юробор, къде биха се спрели...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеВърнал съм се в Доверие, върнал съм жената и сума ти колеги! Кредитът на Алианц е ОЛП на БНБ + надбавка от 6,8% само за мицифайки с над илядо лефа доходец- т.е. ОФИЦЕРЬІ..... олекнахте всички психари, дето се правеха на компетентни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнениеПак си забил в друга дирекция.Ово те питам за "Доверие",дали сакаш да се връщаш и че сам не си верваш на това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеТакаааааааа, както вече посочих, почти бях и сигурен, за пореден път се оказах прав.
Кредита в Алианц е ОЛП на БНБ + фиксирана надбавка от банката от 6,8%. Гаранция!
Който желае и не вярва като теб Ване, да се хванем на бас на неограничено по големина сума....
Коментар
-
Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнениеСпоко ,не ти верваме.
Кредита в Алианц е ОЛП на БНБ + фиксирана надбавка от банката от 6,8%. Гаранция!
Който желае и не вярва като теб Ване, да се хванем на бас на неограничено по големина сума....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеД.......................................
Утре ми предстоят две финансови операции. Първата е да проверя как се формира лихвата в Алианц по рефинансиране на потреб. кредит, втората- да се върна отново в УПФ "Доверие" отново чрез нотариус, но за тяхна сметка.
Това мнение трябваше тук да го постна но се обърках
Коментар
Коментар