IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лоши банки - Добри банки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    И по какво точно спориш за кредита, щото за алкохола няма какво?
    За алкохола не споря, знам че лъжеш. За кредита ти казвам, че потребителски на ГПР 8,6% не можеш да докараш.

Коментар

Щото ти си капацитет в областта. АЗ в имотите.
      По точно в курниците. Които са толкова големи курници, че не искат да ти отпуснат и ипотечен кредит за тях, нали

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
        Е те курниците точно с потребителски кредит се купуват

Що не вземе да седне да пишеш в некой форум за научна фантастика, може повече фнимание да ти обърнат
        Щото ти си капацитет в областта. АЗ в имотите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Аз А за алкохола - бравос!!!
          И по какво точно спориш за кредита, щото за алкохола няма какво?

Коментар

За още курници. Там ще внедря и твоят смешен продукт
            Е те курниците точно с потребителски кредит се купуват

Що не вземе да седне да пишеш в некой форум за научна фантастика, може повече фнимание да ти обърнат

Коментар

Айде стига с тая пещерска!
              Не пия алкохол. Някой продължава ли да ми спори по отношение на формиране на лихвата по потребителски кредит от АЛИАНЦ?
              2.Някой продължава ли да ми спори по отношение на параметрите на кредита?
              Аз А за алкохола - бравос!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                Ма ти нали имаш Н-на брой курници, дето ги даваш под наем . За къв чеп за зеле са ти тея кредити. Баси алчния тип
                За още курници. Там ще внедря и твоят смешен продукт

Коментар

Айде стига с тая пещерска!
                  Не пия алкохол. Някой продължава ли да ми спори по отношение на формиране на лихвата по потребителски кредит от АЛИАНЦ?
                  Ма ти нали имаш Н-на брой курници, дето ги даваш под наем . За къв чеп за зеле са ти тея кредити. Баси алчния тип

Коментар

• Айде стига с тая пещерска!

Коментар

Наивен какъв пенсионер? Работя с конкретни числя сакаш ли бас? Не сакаш страхлив си
                      На посочен от теб адрес

Ако докажеш думите си

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
                        Благодаря много за съвета.А с нулевите декларации,които съм пускал какво правим?Не е ли проследимо това нещо с историята?Към банките съм чист отдавна и без закъснели вноски,но като физическо лице
                        Натъмянваш си последния годишен отчет на фирмата, демек към април мисля че беше, 2014. Те по назад немат много мозък да гледат. Като физическо лице, не те съветвам да се навътряш с кредити - казах ти вече - фирмени, с натамънен годишен отчет, и някой ром назначен за управител - това ти е играта

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Работиш с реални числа, тунци
                          8.57% ГПР за потребителски на пенсионер с бимберица доход на уткина стрижба, освен ако не е гарантиран на 130% с депозит на 5% или друго подобно.
                          Дай всички такси, комисионни, проценти по депозита и да пускаме Ексела
                          Наивен какъв пенсионер? Работя с конкретни числя сакаш ли бас? Не сакаш страхлив си

Коментар

• Благодаря много за съвета.А с нулевите декларации,които съм пускал какво правим?Не е ли проследимо това нещо с историята?Към банките съм чист отдавна и без закъснели вноски,но като физическо лице
                            Last edited by harpiata; 10.10.2013, 22:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
                              Не,не че не знам.Просто повечето банки за бизнес кредит искат история на фирмата,а моята е без такава,откакто е създадена преди 3 години.Това трябваше да спомена в първия си пост
                              Намери си кадърен счетоводител, да ти направи "история" . И е хубаво междувременно да я прехврълиш фирмата на някой нискограмотен съгражданин от ромско потекло

Коментар

• Не,не че не знам.Просто повечето банки за бизнес кредит искат история на фирмата,а моята е без такава,откакто е създадена преди 3 години.Това трябваше да спомена в първия си пост

Коментар

Working...
                                X