Първоначално изпратено от Лорда
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лоши банки - Добри банки
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЩото ти си капацитет в областта. АЗ в имотите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеЕ те курниците точно с потребителски кредит се купуват
Що не вземе да седне да пишеш в некой форум за научна фантастика, може повече фнимание да ти обърнат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз А за алкохола - бравос!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЗа още курници. Там ще внедря и твоят смешен продукт
Що не вземе да седне да пишеш в некой форум за научна фантастика, може повече фнимание да ти обърнат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАйде стига с тая пещерска!
Не пия алкохол. Някой продължава ли да ми спори по отношение на формиране на лихвата по потребителски кредит от АЛИАНЦ?
2.Някой продължава ли да ми спори по отношение на параметрите на кредита?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеМа ти нали имаш Н-на брой курници, дето ги даваш под наем . За къв чеп за зеле са ти тея кредити. Баси алчния тип
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАйде стига с тая пещерска!
Не пия алкохол. Някой продължава ли да ми спори по отношение на формиране на лихвата по потребителски кредит от АЛИАНЦ?
2.Някой продължава ли да ми спори по отношение на параметрите на кредита?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеНаивен какъв пенсионер? Работя с конкретни числя сакаш ли бас? Не сакаш страхлив си
Ако докажеш думите си
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеБлагодаря много за съвета.А с нулевите декларации,които съм пускал какво правим?Не е ли проследимо това нещо с историята?Към банките съм чист отдавна и без закъснели вноски,но като физическо лице
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеРаботиш с реални числа, тунци
8.57% ГПР за потребителски на пенсионер с бимберица доход на уткина стрижба, освен ако не е гарантиран на 130% с депозит на 5% или друго подобно.
Дай всички такси, комисионни, проценти по депозита и да пускаме Ексела
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнениеНе,не че не знам.Просто повечето банки за бизнес кредит искат история на фирмата,а моята е без такава,откакто е създадена преди 3 години.Това трябваше да спомена в първия си пост
Коментар
Коментар