Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лоши банки - Добри банки
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеГлей ся.... Признанието си е признание. Но пещерската е пещерска
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеАре давай и аз ще следя с интерес. Само да те предупредя, че съм експерт по фотошоп, и веднага ще те хвана ако си мазал по договорите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеДобре, до дни ще докажа думите си, но не желая нищо да ми доставяш, става ли? Не желая нищо от теб , освен признанието, че съм прав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеДобре, до дни ще докажа думите си, но не желая нищо да ми доставяш, става ли? Не желая нищо от теб , освен признанието, че съм прав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАма, ти колкото и да ми обясняваш какъв съм, аз вече съм казал, че ще ти доставя на посочен от теб адрес ракията от снимката, ако докажеш думите си
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАаааааааааааа, чакай сега, тук говорим за реални параметри описани в договора!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеОстави го, ще те измами по същата схема, която него го измамва бананката - първата година 8.6% ГРП, после по нейно усмотрение
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеОстави го, ще те измами по същата схема, която него го измамва бананката - първата година 8.6% ГРП, после по нейно усмотрение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеПак питам, бас ловиш ли, че ще докарам 8,6% ГПР по потребителски кредит до една седмица с представяне на договора пред всички във форума????
Май не си мъжкар!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе ти харесва пещерската ли? Пише, че е специална селекция!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе ти харесва пещерската ли? Пише, че е специална селекция!!!
Май не си мъжкар!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеБас ловиш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗа алкохола не споря, знам че лъжеш. За кредита ти казвам, че потребителски на ГПР 8,6% не можеш да докараш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеПо точно в курниците. Които са толкова големи курници, че не искат да ти отпуснат и ипотечен кредит за тях, нали
Имам оферта от една банка за ипотечен и за потребителски със 00, 2% разлика по ГПР, ако знаеш какво е съкращението.......
Коментар
Коментар