IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лоши банки - Добри банки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Да в Алианц. Само да не те объркам, че аз съм със златни карти. Ама до колкото си спомням и преди това я имаше екстрата. Питай!
    много ти благодаря, ще проверя!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Всички борсуци, дето не ги допускат да се разходят по мраморния под на банката, без да ги арестуват, мога да споделя, че ще изтегля потребителски кредит-специална оферта на следните условия:
      1. Срок - 60 месеца
      2.Гратисен период- 0 месеци
      3. Начин на погасяване- намаляващи вноски
      4. Проста годишна лихва- 6, 83%
      5. Такса разглеждане на документи - 25лв.
      6.Еднократна административна такса- 2,5 %
      7. Годишна такса управление - 0
      8.Такса за първоначална оценка, изготвяне на документи, учредяване на обезпечения- 0
      9. Ангажимент- 0, 5%
      10. Такса за месечно обслужване на сметка - 1лв.
      11.SMS известяване- 0
      12. ГПP-8,62%
      Хайде почвайте да завиждате, да беснеете и да злобеете! Като изтегля кредита условията ще ги сканирам и постна с шрифт 7.
      Бах ти келявата банка?А такса че не съм чукал Джулия Робъртс нема ли и такса днес не се показа слънцето.

Коментар

• http://bank.allianz.bg/index.php?page=visa_chip

Коментар

От коя банка и къде депозит. В Алианц ли?! Аз имам детска застраховка от 8 години там и ако не са ме светнали на тази далавера ще ги пръсна!
          Да в Алианц. Само да не те объркам, че аз съм със златни карти. Ама до колкото си спомням и преди това я имаше екстрата. Питай!

Коментар

Дай сума на кредита и вноски и да пускам Ексела
            Вноски ме мързи, щото са намаляващи Първата е 224,58, последната-168, 62

Коментар

Лорде, по кредитните има далавера бре! Открий деЦки депозит на малката. 50 стинки до лев дават от банката за всяко плащане над 50 лева
              От коя банка и къде депозит. В Алианц ли?! Аз имам детска застраховка от 8 години там и ако не са ме светнали на тази далавера ще ги пръсна!

Коментар

Точно така за Алианц. Има условие да се набабаниш с кредитна карта, но годишната и такса е 20лв. за целия период на кредита. може преди да е била 35 кинтака.
                Сподели само най-важното за безпримерните калтаци и обитаци- лихвата сбор ли е на ОлП на БНБ+ твърда надбавка! или такова животно нема? Това като уточнение за мизерните безпарични лузъри само.......
                Лорде, по кредитните има далавера бре! Открий деЦки депозит на малката. 50 стинки до лев дават от банката за всяко плащане над 50 лева

Коментар

Това като уточнение за мизерните безпарични лузъри само.......
                  Поредния батко с обидите.....
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнение
                    И аз имам такъв кредит.

За Алианц ли става въпрос?

Там има много подусловия:

- да ти превеждат заплатата
                    - да си преместиш пенсионния фонд при тех
                    - и да се нахендриш с кредитна карта

Аз и без тва ги бех направил първите 2, кредитната карта не я ползвам, но ми цокат по 35 лв./година.

Ама па уихвата по кредито си е добра.
                    Точно така за Алианц. Има условие да се набабаниш с кредитна карта, но годишната и такса е 20лв. за целия период на кредита. може преди да е била 35 кинтака.
                    Сподели само най-важното за безпримерните калтаци и обитаци- лихвата сбор ли е на ОлП на БНБ+ твърда надбавка! или такова животно нема? Това като уточнение за мизерните безпарични лузъри само.......

Коментар

Всички борсуци, дето не ги допускат да се разходят по мраморния под на банката, без да ги арестуват, мога да споделя, че ще изтегля потребителски кредит-специална оферта на следните условия:
                      1. Срок - 60 месеца
                      8.Такса за първоначална оценка, изготвяне на документи, учредяване на обезпечения- 0
                      9. Ангажимент- 0, 5%
                      11.SMS известяване- 0
                      12. ГПP-8,62%
                      Хайде почвайте да завиждате, да беснеете и да злобеете! Като изтегля кредита условията ще ги сканирам и постна с шрифт 7.
                      Дай сума на кредита и вноски и да пускам Ексела

Коментар

• И аз имам такъв кредит.

За Алианц ли става въпрос?

Там има много подусловия:

- да ти превеждат заплатата
                        - да си преместиш пенсионния фонд при тех
                        - и да се нахендриш с кредитна карта

Аз и без тва ги бех направил първите 2, кредитната карта не я ползвам, но ми цокат по 35 лв./година.

Ама па уихвата по кредито си е добра.

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
                          Отказаха ли ти ?

1. Срок - 60 месеца
                          9. Ангажимент- 0, 5%
                          11.SMS известяване- 0
                          12. ГПP-8,62%

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
                            Отказаха ли ти ?

Не, но ме спира таксата от 2,5%, която за сума от 10 бона ми е 250лв. Само преди 6 месеца съм рефинансирал, ако беше преди 2 години да кажем, че мога да набутам общо около 300 лв. за таксички и комисион, ама ако ги вкарам в ГРП става малко безмислено.
                            Никой мушморок от форума не ми е опонирал до момента, че няма такъв кредит ОЛП на БНБ плюс твърда надбавка от 6,8%, та не виждам аз какво трябва да доказвам, ТЕ3 мозъци трябва да ми кажат, че такова животно нема.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                              НЕ дават кредити на малцинствата

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2013/1...ad-40-g.202414

Отказаха ли ти ?

Коментар

• Лоши банки!

НЕ дават кредити на малцинствата

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2013/1...ad-40-g.202414

Коментар

Working...
                                X