Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лоши банки - Добри банки
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнениеТъпаков, спри да ни занимаваш с глупости.
Твоите кредити са от моя депозит в банката.
С нея правим 50/50 делба на печалбата от лихвите които плащаш.
От мен парите,
а от банката балабурници като теб,
и гаранцията да си получа обратно парите при поискване.
Нека пише - нека има и читатели и ... последователи
Че яко съм напазарувал банкови акцииЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНеприятно ти стана нещо май.......на теб не биха отпуснали при такива условия. Сори!
Твоите кредити са от моя депозит в банката.
С нея правим 50/50 делба на печалбата от лихвите които плащаш.
От мен парите,
а от банката балабурници като теб,
и гаранцията да си получа обратно парите при поискване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнениеЛордов,
ай не ни занимавай с твоите мижави кредити.
Моля!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНе знам старшинките какви са , ама голДаците съвсем изглеждат не наред с главата Как иначе може да заченат изречение с обръщение в трето лице и след това да го преобразиш във второ....бръмммммм шизо
Много малко пърдят изглежда в БНБ, щото като им гледам ОЛП-то от тригодини все се движи в доста тесни граници
ай не ни занимавай с твоите мижави кредити.
Моля!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеСоу вери тру, Съни!
За да покажа, че за мен дори и старшинките са хора бих му препоръчал кредит от Емпорики - там е 6.90 на база 3 м. Софибор + 4.5%, но не по-малко от 6.90%. Както се казва старшинка ще имаш поне малко стая, за да не ти вдигнат лихвата само защото някой е пръднал и ОЛП-то се е вдигнало до 3%...
Не искам да ме черпиш нищо друго, освен да ми обещаеш, че ще пиеш по-малко и ще мислиш преди да говориш/пишеш... Знам, че на теб това ти е невъзможно, но все пак ти го пожелавам...
Много малко пърдят изглежда в БНБ, щото като им гледам ОЛП-то от тригодини все се движи в доста тесни граници
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеаз писах, че надбавката е висока, а не, че кредита е скъп (не особено, поне за нашите условия...макар да има и малко по-добри)
това, дето го е писал Лорда:
...
4. Проста годишна лихва- 6, 83%
всъщност, идва от ОЛП/БНБ 0.03% + 6.8% надбавка
а не е фиксирана лихва
т.е. при база - 0.0.... какво може да се очаква - само повишение, нали?
В момента банките имат пари и ОЛП-то на БНБ е на минимални нива
явно, Алианц са си структурирали продукта при тези условия на дъно и сега изглежда О'к
За да покажа, че за мен дори и старшинките са хора бих му препоръчал кредит от Емпорики - там е 6.90 на база 3 м. Софибор + 4.5%, но не по-малко от 6.90%. Както се казва старшинка ще имаш поне малко стая, за да не ти вдигнат лихвата само защото някой е пръднал и ОЛП-то се е вдигнало до 3%...
Не искам да ме черпиш нищо друго, освен да ми обещаеш, че ще пиеш по-малко и ще мислиш преди да говориш/пишеш... Знам, че на теб това ти е невъзможно, но все пак ти го пожелавам...
Коментар
-
Поствам договора ми с Алианц в който лихвата е формирана единствено по пазарен показател какъвто е ОЛП на БНБ плюс фиксирана надбавка. Понеже не съм пуснал и общите условия, които са един голям ферман, най-общо казано ако курса на лева се измени с повече от 20% спрямо еврото, банката си запазва правото да променя тези условия.
Застраховката ми е напълно безплатна, но това е разбираемо предвид кой е направил банката.
Коментар
-
Гарван - гарвану око не вади> Управляващите дават заден ход за банките http://www.pariteni.bg/?tid=40&oid=101101Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Глоба до 1 млн., ако фирма излъже заради заем
http://www.blitz.bg/news/article/230554
Браво другари, усетихте се, ма късно Бананките вече са източени, именно по тая схема
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТочно в банковата сфера, в Холандия имат строги регулации и реално изпълними, а не привидно и според настроението.
Вероятно, затова и са сред страните с много нисък % лоши кредити
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИ тоя депутат нерило за морал и почтеност ли е?
Без да защитавам банките да питам в Холандия банките не са ли част от организираната престъпност?
Всеки педал започна да плюе по България а нашите европутки мълчат.Няма ли кой да му отсипе на тоя нашмъркан педерунгел
Вероятно, затова и са сред страните с много нисък % лоши кредити
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИ тоя депутат нерило за морал и почтеност ли е?Без да защитавам банките да питам в Холандия банките не са ли част от организираната престъпност?Всеки педал започна да плюе по България а нашите европутки мълчат.Няма ли кой да му отсипе на тоя нашмъркан педерунгелЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнениеХоландският евродепутат Ауке Зийлстра заяви, че в България банките са сериозна част от организираната престъпност
http://www.blitz.bg/news/article/229297
Има ли нужда от коментари
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕстествено другото дърво в случая е ОЛП. Да сега е 0,03, но е бил и 5, през изминалите 5 години. Ти си решаваш, но аз наистина ще съм любопитен да видя договора. Бутилката Пещера вече съм я прежалил
Удължиха ми срока на кредита щото на жена ми се води един гоУем, но това е без значение, щото другите параметри не са мръднали, а и условията с кредитна карта май ще отпадне или остане проформа, щото ми блъскат една към договора, която де факто съм я закрил. Когато ми каза моя банкер, че ще трябва да правим 2 нотариални заверки за основния договор и за овърдрафт, аз му казах, че последното ич ми не требЕ. Тогава той ми каза, че не бил задължителен овърдрафта и че мога да го откажа.
Най-гоУемия таshак е, че днес един колега срещнал банкера на "Витошка" и му държал сметка дали ми се е обадил за кредита! Онзи потвърдил гузно!!! : )
Коментар
Коментар