IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лоши банки - Добри банки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Лесна мярка за справяне с демографската криза ми хрумна след по-долната статия! Майка с висше образование и над 3 деца, опрощаване на всички кредити!

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2513884
    Ми къф ти е проблема поеми и ти кредита

Коментар

• Лесна мярка за справяне с демографската криза ми хрумна след по-долната статия! Майка с висше образование и над 3 деца, опрощаване на всички кредити!

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2513884

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Гледате ли Левон?
        Маааалко ми наглее на мен
        Не го гледах, ама ми е любопитно, ...за какво става дума ( стига да не те мързи в обясненията)

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Гледате ли Левон?
          че с какво този толкова благ и скромен човечец е предизвикал такава реакция в теб
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Гледате ли Левон?

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
              Стабилност на ръба на пропастта

Брой 45 (1063) - 08.11.2013
              в-к ,,Банкеръ''

............. все още продължават да растат, са депозитите на граждани и фирми, а вследствие на тях и активите на банките. Всички останали показатели или са замръзнали на едно място, или пълзят надолу. ...............> http://special.bg/?Channel=2&Issue=1...Article=485907
              Като какво ще е това лошо положение, дето растат депозитите, растат активите, влошаването на портфейлите се снижава, в повечето банки обезпеченията са активи, колкото и лоши да са, всички прогнози сочат за леко съживяване в Европа (от където са и основните собственици).....
              И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
                Много банки започнаха да закриват офиси. Съвсем скоро ОББ закри офис и то в данъчната служба.

Румен Гечев: 8 банки са в лошо състояние
                За който не знае: при фалит на банки, влоговете в чужда валута се изплащат от гаранционният фонд само и единствено в лева.
                http://www.google.com/publicdata/exp...l=bg&ind=false
                Ха, добрутру!

Коментар

• Жан Виденов

Много банки започнаха да закриват офиси. Съвсем скоро ОББ закри офис и то в данъчната служба.

Румен Гечев: 8 банки са в лошо състояние
                  За който не знае: при фалит на банки, влоговете в чужда валута се изплащат от гаранционният фонд само и единствено в лева.
                  http://www.google.com/publicdata/exp...l=bg&ind=false

Коментар

• Стабилност на ръба на пропастта

Брой 45 (1063) - 08.11.2013
                    в-к ,,Банкеръ''

Ситуацията е трудна и без изгледи за подобрение. Така, съвсем накратко, но много точно може да се опише положението, в което се намира българската банкова система. Както в. "БАНКЕРЪ" вече писа в предния си брой, единствените показатели на сектора, които все още продължават да растат, са депозитите на граждани и фирми, а вследствие на тях и активите на банките. Всички останали показатели или са замръзнали на едно място, или пълзят надолу. Всички индикации за подобряване на ситуацията,... ..> http://special.bg/?Channel=2&Issue=1...Article=485907
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• моя е от ПИБ

Коментар

• Тема: Произволът на Частните съдебни изпълнители www.youtube.com/watch?v=3an31trcn4E

Коментар

• Първоначално изпратено от jzt78 Разгледай мнение
                          ти си пъъълеен малаумник
                          Колега, мани го тоя палячо, виж само в политика какви ги дроби и ще паднеш от коня.
                          Аз ако 4 години не са ми намалили лихвата, досега щях да вдигна олелия до Бога или поне до Страсбург, което място е по-близо до Бога.
                          Предполагам, че става въпрос пак за Алианц, щото друга банка такъв вид кредит не предлагат. Друг е въпроса, че банкера ме увери, че и БЛП на баМката не го били мърдали от 5 години. Аз му казах да не ми фали коеф. който може да го променя всеки мениджър докато си прави топчета от сополи.

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
                            И накрая ще ти внесат разширен анален лист. Ма нищо де, вервай си. Бая народ осъди бананките за лихвите, ма кво от това Най-много да ти направят кредита предсрочно изискуем
                            ти си пъъълеен малаумник

Коментар

• Първоначално изпратено от jzt78 Разгледай мнение
                              миналата седмица ми препоръчаха един и ме накара да внеса молба за РАЗШИРЕН ЛИХВЕН ЛИСТ сега чакам да отговорят
                              И накрая ще ти внесат разширен анален лист. Ма нищо де, вервай си. Бая народ осъди бананките за лихвите, ма кво от това Най-много да ти направят кредита предсрочно изискуем

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
                                Ми избери си тогава - мога да ти препоръчам адвокат, мога да ти напиша и рецепта за коктейл молотов. Други варианти, не виждам да имаш
                                миналата седмица ми препоръчаха един и ме накара да внеса молба за РАЗШИРЕН ЛИХВЕН ЛИСТ сега чакам да отговорят

Коментар

Working...
                                X