IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лоши банки - Добри банки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bully
    Първоначално изпратено от skip
    Около ПИБ предстоят още "изненадващи" новини и действия които ще ги бетонират на №1!;-)
    Само късогледите и слух' вярващите ще вият и ще се бият по челата!:-)

Банката не е спряла да се развива и да инвестира в модерна клонова мрежа и персонал!

п.с - Мислете!!!
    да ти имам мисленето - щом за теб една банка е само и единствено модерна клонова мрежа и персонал, айде няма нужда. Личи от далече, че нямаш взимане/даване с кредитирането на ПИБ, а всичко останало за мен е бошлаф (да, може би лихвите по депозити са от изключителна важност за теб, но не и за мен)... и ПИБа са гола вода в това отношение, направо се чудя как не ви е срам вас платените клакьори да се обаждата във форум, който все пак е финансов и мнозинството са наясна с "качествата" и пазарните позиции на банки като ПИБ.
    Пич, ако не не си мислех, че си сърдит сигурно щях да ти кажа, че си прост!
    Докато писането ти върви пред мисълта трудно ще отсееш "зърното от плявата"!

п.с - Ако ти си от мнозинството - закъсали сме го!

Коментар

• Голяма банка мн проблеми ))

Коментар

• ами не се чудя защо са последни в
        тази класация [/url]

Коментар

• Булбанк спряха от вчера електронното банкиране... Ама това е Булбанк... там всеки гаф е допустим :-)

Коментар

• Bully, а ти да не си от платените клакьори, които плюят. Да, наистина този сайт е финансов и следва да се включват професионалисти, които да посочват източниците си на информация, но що глупости и помия е излята точно в този сайт, трудно ще намериш другаде.

Коментар

• Първоначално изпратено от skip
              Около ПИБ предстоят още "изненадващи" новини и действия които ще ги бетонират на №1!;-)

Банката не е спряла да се развива и да инвестира в модерна клонова мрежа и персонал!

п.с - Мислете!!!
              да ти имам мисленето - щом за теб една банка е само и единствено модерна клонова мрежа и персонал, айде няма нужда. Личи от далече, че нямаш взимане/даване с кредитирането на ПИБ, а всичко останало за мен е бошлаф (да, може би лихвите по депозити са от изключителна важност за теб, но не и за мен)... и ПИБа са гола вода в това отношение, направо се чудя как не ви е срам вас платените клакьори да се обаждата във форум, който все пак е финансов и мнозинството са наясна с "качествата" и пазарните позиции на банки като ПИБ.

Коментар

• Абе незная допада ми КТБ на мен няма ласкави офиси но обслужването е ок което е важно и банкирането е добре , ще гледам да си гласувам за тях пък и инвестиралите в нея ще се радват ако е добре оценена от клиентите

Коментар

• е то това си е система и си има някаква рутина мен това ми харесва, че системата им е единна не е като борика само няколко пъти през деня да има сетълмент

Коментар

• Първоначално изпратено от skip

п.с - Мислете!!!
                    ами мисля и докато мисля гледам баланса по сметка който си стои от 31.08 2008 г не са отразени тегления 1-3 .09
                    и това чудо не бях виждал за малко де се заблудя- какви ли изненади може да направят ....................ще се оправят :lol:
                    "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Около ПИБ предстоят още "изненадващи" новини и действия които ще ги бетонират на №1!;-)

п.с - Мислете!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от HuKu
                        Първоначално изпратено от Ilia_petrov
                        Гледам отбора на ПИБ е спечелил добре добре дано и на пазара да спечели

Първоначално изпратено от HuKu
                        Вижте тук има класация за харесвани и нехаресвани финансови институции
                        http://www.allfinancebg.com/category/banks.html
                        Пиб с това ново интернет банкиране малко се поизложиха никакъв дизайн, не че не върши работа ама все пак
                        Ами интернет банкирането на Пиб-а е странно като web приложение от 18век е малко дизай може би ще помогне

Коментар

• явно пр си върши работата все пак са на първо място, иначе за лихвите и критериите за кредити и аз се чудя как са в десетката

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
                            Първоначално изпратено от Petronius
                            Заслужено най-добрата банка! Аз съм с много добро впечатление от обслужването в ПИБ, а пък като ги сравня с другите банки, направо са върха.
                            ако реденето на две места / внасяне-теглене/ за теб е супер за мен това е губене на време ,от интер. банкирането определено съм недоволен не е направено за мое удобство и лесно ориентиране ,служителките са вежливи имат желание да угодят на клиента но трябва да съм подготвен и да им казвам какви изисквания имам единственното им ценно качество е че са хубавки
                            абе стават ама чак пък най добрите айде сега

пример с др банка
                            влизам отивам на касата подавам лична карта казвам по коя от сметките ми да се преведат парите които внасям и си излизам /5мин/ най много
                            за какво говорим
                            да не говорим за лихвените проценти по кредити, че тогава направо се чудя как са в 10-ката...

Коментар

• Не мога да разбера какво толкова не ви харесва в интернет банкирането на ПИБ-а. Не му ли свикнахте вече? Според мен си е много добро.

Коментар

• Първоначално изпратено от HuKu
                                Първоначално изпратено от Ilia_petrov
                                Гледам отбора на ПИБ е спечелил добре добре дано и на пазара да спечели

Първоначално изпратено от HuKu
                                Вижте тук има класация за харесвани и нехаресвани финансови институции
                                http://www.allfinancebg.com/category/banks.html
                                Пиб с това ново интернет банкиране малко се поизложиха никакъв дизайн, не че не върши работа ама все пак
                                Това с банкирането съм съгласен. малко дискомфортно се чуствам с него с него

Коментар

Working...
                                X