IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лоши банки - Добри банки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от betty
    Продължавам да се лутам сред ипотечните кредити в ДСК май се оказва че не могат да ми дадат нужната ми сума и работят само с техен оценител. Колкото повече информация получавам по-трудно ми става да си избера банка.
    Ами тогава иди при посредник - ще те посъветва, ще ти помогне с формалностите, ще ти прекара по-лесно кредита и накрая ще ти излезе същото, защото повечето си получават комисионите от страната на банките.

Коментар

• Продължавам да се лутам сред ипотечните кредити в ДСК май се оказва че не могат да ми дадат нужната ми сума и работят само с техен оценител. Колкото повече информация получавам по-трудно ми става да си избера банка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Daddy Yankee
        Първоначално изпратено от Ilia_petrov
        Първоначално изпратено от Director
        Първоначално изпратено от HuKu
        ами не се чудя защо са последни в
        тази класация [/url]
        Вече май не са последни
        Страшна банка са Direktor направо избягах от тях
        Е, има някои, които не бягат
        e ако има някои интересна промоциика като сделки без комисионна или преводи без такса бих се върнал

Коментар

• Първоначално изпратено от Ilia_petrov
          Първоначално изпратено от Director
          тази класация [/url]
          Вече май не са последни
          Е, има някои, които не бягат

Коментар

• Първоначално изпратено от Director
            тази класация [/url]
            Вече май не са последни

Коментар

• Благодаря аз отдавна съм ги разгледала притеснението ми беше че разликата с останалите е осезаема и дали там след време няма да ми излезе по-"солено", мерси все пак каквато информация мога събирам.

Коментар

• Райфа

Условията ги има на сайта им. Иди и ги прочети. Процента при тях се определя от СБР+надбавка (както при всички).

Коментар

• Привеждат ми заплатата в нея дали това може да смъкне толкова процента

Коментар

• Казаха ми че са си вдигнали лихвения процент както и навсякъде но при еврото не било осезаемо, притеснява ме че ми споменаха процент много под тези които знам за някои банки.

Коментар

• Райфа ще ти я вдигнат след 2 месеца (уж СБР-то се покачило...)

Коментар

• Имам един въпрос не знам до колко се вписва в темата, предстои ми ипотечен кредит и се чудя между две банки ПИБ или Райфайзен, във втората ми предлагат изненадващо ниска лихва. Моля ако някой е запознат с условията във втората банка, за съвет.

Коментар

• сигурно са впрегнали екипа за бързо реагиране

Коментар

• Първоначално изпратено от HuKu
                            тази класация [/url]
                            Вече май не са последни

Коментар

• Първоначално изпратено от skip
                              Първоначално изпратено от Bully
                              Първоначално изпратено от skip
                              Около ПИБ предстоят още "изненадващи" новини и действия които ще ги бетонират на №1!;-)
                              Само късогледите и слух' вярващите ще вият и ще се бият по челата!:-)

Банката не е спряла да се развива и да инвестира в модерна клонова мрежа и персонал!

п.с - Мислете!!!
                              да ти имам мисленето - щом за теб една банка е само и единствено модерна клонова мрежа и персонал, айде няма нужда. Личи от далече, че нямаш взимане/даване с кредитирането на ПИБ, а всичко останало за мен е бошлаф (да, може би лихвите по депозити са от изключителна важност за теб, но не и за мен)... и ПИБа са гола вода в това отношение, направо се чудя как не ви е срам вас платените клакьори да се обаждата във форум, който все пак е финансов и мнозинството са наясна с "качествата" и пазарните позиции на банки като ПИБ.
                              Пич, ако не не си мислех, че си сърдит сигурно щях да ти кажа, че си прост!
                              Докато писането ти върви пред мисълта трудно ще отсееш "зърното от плявата"!

п.с - Ако ти си от мнозинството - закъсали сме го!
                              не те чух да казваш нещо по въпроса за кредитните им условия... ???

Коментар

• абе пиб-а е пушка добра нямам акции там но в момента ми се струват , че отчетите на всички банкови институции в страната ще бъдат ок без да се наемам с конкретно мнение. А пак и пиб гледам предния месец бе класирана на първо място според този сайт, а и ктб публикуваха съобщение за ръст ще видим в крайна сметка какво ще излезне .

Коментар

Working...
                                X