YNM, ОК съм с това, което казваш. Само че за мен това, че един-два пъти съм си скъсал нервите с електронното банкирането на ПИБ не е достатъчно основание да скъсам с банката, с която съм от години, и да я плюя. Имам горчив опит с други банки, но не ми се говори за това.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лоши банки - Добри банки
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BarkyYNM, има ли тема, в която не си плюл по пиб? Че интернет банкирането не е много юзър-френдли, не е, ама всички свикнахме с него вече. Аз отблизо ги следя - казаха, че до Нова година ще го оправят съвсем и ако не са - пръв ще ги наплюя."Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Коментар
-
абе незнач за SG ама ми е интересно как големи банки като дск са едни от последните явно колкото по големи толкова повече клиенти толкова повече проблеми а пак SG имат нужда от популярност нещо остават назад направиха една рекламка с онази дето дупето и е в Севлиево и голяма работа др колко наливат за реклама бедна им е фантазииката и явно кликат като луди самите те ))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от YNMс ПИБ опрравяне няма,
до този момент не ми се беше налагало да правя от тях превод днес се наложи и ми разказаха играта , по калпави от тях съм убеден че не може да има .
Някой би ли ми казъл как да направя превод от виртулният им клон веднага , из безсмислените им писаници ме изписва - Бенефициент проверен - не
че преди малко увиках един олигофрен по тел.
аман от калпазани едно нещо както трябва не се прави в тази държава
Коментар
-
с ПИБ опрравяне няма,
до този момент не ми се беше налагало да правя от тях превод днес се наложи и ми разказаха играта , по калпави от тях съм убеден че не може да има .
Някой би ли ми казъл как да направя превод от виртулният им клон веднага , из безсмислените им писаници ме изписва - Бенефициент проверен - не
че преди малко увиках един олигофрен по тел.
аман от калпазани едно нещо както трябва не се прави в тази държава"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bettyПродължавам да се лутам сред ипотечните кредити в ДСК май се оказва че не могат да ми дадат нужната ми сума и работят само с техен оценител. Колкото повече информация получавам по-трудно ми става да си избера банка.
Коментар
Коментар