IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лоши банки - Добри банки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• YNM, ОК съм с това, което казваш. Само че за мен това, че един-два пъти съм си скъсал нервите с електронното банкирането на ПИБ не е достатъчно основание да скъсам с банката, с която съм от години, и да я плюя. Имам горчив опит с други банки, но не ми се говори за това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barky
      YNM, има ли тема, в която не си плюл по пиб? Че интернет банкирането не е много юзър-френдли, не е, ама всички свикнахме с него вече. Аз отблизо ги следя - казаха, че до Нова година ще го оправят съвсем и ако не са - пръв ще ги наплюя.
      това което пиша е самата истина ,работя с две банки но от другата имам съвсем дребна забележцица .Аз не следя не чакам, искам като се каже или напише нещо хората да държат на него .За мен утре е късно .........да не става дума за някоя девойка че да я чакам да стане пълнолетна .
      "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• дано да го коригират малко наложително е иначе важното е че бачка

Коментар

• YNM, има ли тема, в която не си плюл по пиб? Че интернет банкирането не е много юзър-френдли, не е, ама всички свикнахме с него вече. Аз отблизо ги следя - казаха, че до Нова година ще го оправят съвсем и ако не са - пръв ще ги наплюя.

Коментар

• абе незнач за SG ама ми е интересно как големи банки като дск са едни от последните явно колкото по големи толкова повече клиенти толкова повече проблеми а пак SG имат нужда от популярност нещо остават назад направиха една рекламка с онази дето дупето и е в Севлиево и голяма работа др колко наливат за реклама бедна им е фантазииката и явно кликат като луди самите те ))))))

Коментар

• абе незнам за пиб-а ама това SG какво прави на първо място аз мисля че нямат толкова клиенти явно пр-четата яко кликат да показват резултата на топ мениджмънта ))

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
                с ПИБ опрравяне няма,
                до този момент не ми се беше налагало да правя от тях превод днес се наложи и ми разказаха играта , по калпави от тях съм убеден че не може да има .
                Някой би ли ми казъл как да направя превод от виртулният им клон веднага , из безсмислените им писаници ме изписва - Бенефициент проверен - не
                че преди малко увиках един олигофрен по тел.
                аман от калпазани едно нещо както трябва не се прави в тази държава
                интернет банкирането е ..... давай против тогава в онази класациика

Коментар

• с ПИБ опрравяне няма,
                  до този момент не ми се беше налагало да правя от тях превод днес се наложи и ми разказаха играта , по калпави от тях съм убеден че не може да има .
                  Някой би ли ми казъл как да направя превод от виртулният им клон веднага , из безсмислените им писаници ме изписва - Бенефициент проверен - не
                  че преди малко увиках един олигофрен по тел.
                  аман от калпазани едно нещо както трябва не се прави в тази държава
                  "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Благодаря за отзивите вече сънувам проценти, засега най-изгодни са ми условията в Райфайзен, но чух от няколко места че е "скъпа" банка. За ДСК още не съм решила кредита ми много зависи и от оценката, разбира се.

Коментар

• работи си банката нищо и няма имат офис май Huku лъдето казва като гледам са я подкрепили клиенти или служители )))

Коментар

• Ами не са имат едно офисюе от Принцес към Халите като тръгнеш ако не се лъжа, а явно не са щом не са последни като гледам накрая се нареждат жабарчетата )

Коментар

• тексим банк не беше ли фалирвала с първата вълна - странно - гледам пак е на пазара?!

Коментар

• Първоначално изпратено от betty
                            Продължавам да се лутам сред ипотечните кредити в ДСК май се оказва че не могат да ми дадат нужната ми сума и работят само с техен оценител. Колкото повече информация получавам по-трудно ми става да си избера банка.
                            Betty, моят ипотечен е от ДСК. Но ползвах частен банкер там, защото нямах време за губене, лутайки се в безкрайни изисквания и непълни обяснения.

Коментар

• HuKu , правси за тях имал съм работа с един от тях помагах на приятел за кредит мн добре се отнасяше човека а и имам чуството , че по бързо стана всичко
                              btw отбора на пиб пак поведе )))

Коментар

• betty, Director е прав а и отношението е съвсем друго там все пак заплатите им зависят от това а в банките ако не ти следващия

Коментар

Working...
                                X