IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лоши банки - Добри банки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Kakvo e v Hong Kong onoshenieto kam razprostraniavane na "novini" za banki...

http://edition.cnn.com/2008/BUSINESS....ap/index.html

Коментар

• Да ! Любезни са , но когато стане грешка няма ясна процедура за изчистването !
      Хубаво беше да има срок , в който да ми върнат парите или служба , която да приеме жалбата ми ! А не да ме гледат като престъпник и да ми казват , че проблема не е при тях ! Невъзможно е един обикновен човек да се изправи срещу една институция , дори когато е прав ! Неуредена държава сме и това си е !

Коментар

• УниКредит - добро електронно банкиране (може би най-доброто), най-високите такси на банковия пазар и трагично обслужване по клоновете.

Първоначално изпратено от drememi
        Първоначално изпратено от IVO_
        Какво ви е мнението за Булбанк ?
        През декември 2007 г. си открих левова сметка към тях и се регистрирах за интернет банкиране ! Служителката любезно ми предложи , че имам право и на сметка в евро ! Реших , че е удобство и приех ! Не работя с евро и тази сметка никога не съм я ползвал ! Каква беше изненадата ми , когато от банката скоро ми казаха , че евро сметката ми е на минус 11 евро !?! Банкирането в къщи ми показва , че съм на нула ! Имало такса за управление на сметката и независимо , че не я ползвам тя си трупа загуба ! Отделно всеки месец ми одържат 4 лв. за банкирането ! И това ако не е обир ?
        Аз съм доволен
        но явно стават грешки щом така се е случило с теб

Коментар

• А, иначе аз съм доволен от ПИБ. Допуснали са грешка, но имат добри условия и са по-бързи и по-любезни от другите.

Аз гласувам вот на недоверие на Пощенска банка и ПИБ ! В друга вече съм описал как по неясни причини ми изчезнаха 200 лв. от сметката ! Сега двете банки си прехвърлят вината , а аз си чакам парите ! По мои наблюдения това си е човешка грешка , която обаче умело прикриват зад дебелите стени на банките ! Ами ако не бяха 200 лв. , а повече ? Независимо , че не съм в цветущо финансово състояние мога да ги прежаля , но защо ?
          Двете банки явно доста се мразят , това не остана скрито за мен ! Но какво ме грее ! Скапана държава сме и това си е ! За първи път го казвам , но за съжаление се убедих лично , че е така ! Ако забавя вноска 200 лв. по заем ще ме скъсат от лихви , такси и заплашителни обаждания , но когато повече от три седмици неправомерно се разпореждат с мои 200 лв. - е трай коню за зелена трева !

Коментар

• Аз гласувам вот на недоверие на Пощенска банка и ПИБ ! В друга вече съм описал как по неясни причини ми изчезнаха 200 лв. от сметката ! Сега двете банки си прехвърлят вината , а аз си чакам парите ! По мои наблюдения това си е човешка грешка , която обаче умело прикриват зад дебелите стени на банките ! Ами ако не бяха 200 лв. , а повече ? Независимо , че не съм в цветущо финансово състояние мога да ги прежаля , но защо ?
            Двете банки явно доста се мразят , това не остана скрито за мен ! Но какво ме грее ! Скапана държава сме и това си е ! За първи път го казвам , но за съжаление се убедих лично , че е така ! Ако забавя вноска 200 лв. по заем ще ме скъсат от лихви , такси и заплашителни обаждания , но когато повече от три седмици неправомерно се разпореждат с мои 200 лв. - е трай коню за зелена трева !

Коментар

• Първоначално изпратено от yonk
              Първа инвестиционна банка (ПИБ) купува най-луксозния самолет в България. Мажоритарните собственици на трезора Цеко Минев и Ивайло Мутафчиев броили $60 млн. за суперлуксозния джет за трансконтинентални полети "Гълфстрийм G550 . . opi4aite si akala .faraonite kypyvat s prite na vlojitelite
              Това са долни инсинуации (няма самолети) и зловредни слухове (хорицата се возат в автобус, за да спестят пари на акционерите), пускани за банката, с цел разбиване на банковата система.
              Пускачите на подобни слухове, тярбва да се дадат на ДАНС и да се съдят по бързата процедура, за уронване доверието в бадата, опс-пардон, в банката!
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
                През декември 2007 г. си открих левова сметка към тях и се регистрирах за интернет банкиране ! Служителката любезно ми предложи , че имам право и на сметка в евро ! Реших , че е удобство и приех ! Не работя с евро и тази сметка никога не съм я ползвал ! Каква беше изненадата ми , когато от банката скоро ми казаха , че евро сметката ми е на минус 11 евро !?! Банкирането в къщи ми показва , че съм на нула ! Имало такса за управление на сметката и независимо , че не я ползвам тя си трупа загуба ! Отделно всеки месец ми одържат 4 лв. за банкирането ! И това ако не е обир ?
                Аз съм доволен
                но явно стават грешки щом така се е случило с теб

Коментар

• към него можем да добавим и Hustle мн як за едни мошенници

Коментар

• Първоначално изпратено от HuKu
                    Първоначално изпратено от javor
                    Първоначално изпратено от HuKu
                    Първоначално изпратено от AsA
                    Първоначално изпратено от Ilia_petrov
                    Вижте тук има класация за харесвани и нехаресвани финансови институции
                    http://www.allfinancebg.com/category/banks.html
                    това с рейтинга е готено , но има недеоценени банки плачат за още НЕ
                    Следя аз класацията гледам Сосиететата впрегнаха каручката и от последните места сега са в челото интересно ще е )
                    Докато гледате класацията,ви препоръчвам да следите и новия филм"Тази банка вече фалира а другата по късно",като вече пуснаха първа серия"Края на началото"

Кредитната криза: краят на началото

МВФ нарекоха това, което се случва, най-големият финансов шок от времето на Голямата депресия - пише анализатор на The Independent.
                    Малко след тъжната първа годишнина на кредитната криза сме в състояние, което може да се определи като „краят на началото". Защото Кен Рогоф, бивш главен икономист на МВФ предупреди, че през следващите няколко месеца може да видим фалит на някоя наистина голяма банка
                    http://money.ibox.bg/news/id_594989673

http://www.fdic.gov/bank/individual/.../banklist.html

Това определено трябва да се гледа ще има какво да се види
                    Е,кво ще кажеш за последната серийка?Хареса ли ти?
                    Опитват да спрат сериала,но невярвам,че ще успеят.Хайде приятно гледане,че се очаква новата серия!

Коментар

• Първоначално изпратено от yonk
                      Първа инвестиционна банка (ПИБ) купува най-луксозния самолет в България. Мажоритарните собственици на трезора Цеко Минев и Ивайло Мутафчиев броили $60 млн. за суперлуксозния джет за трансконтинентални полети "Гълфстрийм G550 . . opi4aite si akala .faraonite kypyvat s prite na vlojitelite
                      Подготвят се да бягат на друг континент

Коментар

• И чети тарифите преди да влезеш в банка. Вярно е, че е трябвало да ти обяснят какви са таксите, но не разчитай да ти ги кажат сами...

батка не се и чудя защо са толкова нехаресвани тези от булбанката и като цяло самата институция, някои по долу беше поустнал една класациика те никога не са излизали от дъното май като гледам

Коментар

• Първоначално изпратено от IVO_
                          батка не се и чудя защо са толкова нехаресвани тези от булбанката и като цяло самата институция, някои по долу беше поустнал една класациика те никога не са излизали от дъното май като гледам

Коментар

• Първа инвестиционна банка (ПИБ) купува най-луксозния самолет в България. Мажоритарните собственици на трезора Цеко Минев и Ивайло Мутафчиев броили $60 млн. за суперлуксозния джет за трансконтинентални полети "Гълфстрийм G550 . . opi4aite si akala .faraonite kypyvat s prite na vlojitelite

Коментар

• Какво ви е мнението за Булбанк ?

Коментар

• еха като гледам какво става навън кога ще дойде времето и при нас да видим окрупняване и такива сделки в банковия сектор, които го мачкат днес

Коментар

Working...
                                X