не се притеснявайте няма да има нужда някои да дава др да взема пари поне по изказвания и по слухове вс си е ок в банковата ни система
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лоши банки - Добри банки
Collapse
X
-
Един близък имаше 50 USD в Балканбанк и пи студена вода. (той живееше на етажа над нейн клон)
Едва ли в сбърканата държава точно закона за защита на депозитите ще е рaботещ и ще се спазва.
Една весела случка: Тази вечер в супера две усмихнати момичета рекламират сокове и приканват да си купиш. Разгледах продукта и се сетих за един паралел с ипотечните реклами от тези дни.
Приликата между едното и другото беше рекламата и изтеклия срок на годност на продукта
В случая соковете им изтичаше срока на 01.10.2008...
Коментар
-
...абе не знам добри ли са лоши ли са банките, ама да не се изпадне пак в истерия след тази новина:
http://dnes.dir.bg/2008/09/29/news3422176.html
Коментар
-
Акциите на UniCredit изтеглени от борсата
29 септември 2008 / Money.Bg
В понеделник акциите на италианския банков консорциум UniCredit бяха изтеглени от продажба от борсата в Милано заради рязък спад на стойността им (минус 8.8%).
Банката бе най-големият потърпевш от фалита на белгийската Fortis и в 10:40 часа сутринта акциите се бяха понижили с 5.70% до 3.125 евро за 1 акция.
От Merrill Lynch тогава бе потвърдена препоръката „купувай“ за ценните книжа на UniCredit, но целевата стойност на акциите бе понижена от 5.4 евро на 4 евро.
Без коментар ! Аз имам 20 лв. при тях и отивам да си ги изтегля !
Коментар
-
ПИБ били допуснали грешка ? Добре ,случва се , но сега като им помогнах да си видят грешката , защо не реагират ? Правят се на ударени и си измиват ръцете с други банки ! Знаят , че един човек не е способен да мине през дебелите им стени и да получи справедливост ! Забравят , че има господ и всичко рано или късно се наказва ! Мижитурки !
Коментар
Коментар