IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лоши банки - Добри банки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не се притеснявайте няма да има нужда някои да дава др да взема пари поне по изказвания и по слухове вс си е ок в банковата ни система

Коментар

• и аз съм съгласен за активите на уникредит в страната мисля, че място за упасение няма

Коментар

• не се притеснявайте за уникредито толкова много активи имат в страната ни

Коментар

• Един близък имаше 50 USD в Балканбанк и пи студена вода. (той живееше на етажа над нейн клон)

Едва ли в сбърканата държава точно закона за защита на депозитите ще е рaботещ и ще се спазва.

Една весела случка: Тази вечер в супера две усмихнати момичета рекламират сокове и приканват да си купиш. Разгледах продукта и се сетих за един паралел с ипотечните реклами от тези дни.

Приликата между едното и другото беше рекламата и изтеклия срок на годност на продукта

В случая соковете им изтичаше срока на 01.10.2008...

Коментар

• Абе депозитете са гарантирани до 40 000 лв ако имаш повече цепи ги на 2ма души и си ок

Коментар

• Бате Пешо не се притеснявай такива работи няма да има и ако случайно стане ти си клиент може би на бг клона т.е. това си е отделно звено на банката и на дали ще има някакви последствия пък и виж вярват и на твойта банка еи тука

Коментар

• Говоря за банкомати - те са с различни етикети - не знам кой им е собственика. Ама да ги зареждат по-редовно - не им ли бибитка там като не работят.

Коментар

• Първоначално изпратено от punch
                  В околността половината банкомата (2 - 3) не работят вече 4-ти ден - вижте пратете екипа да ги зареди, че са усилни времена на обороти...
                  за уникредит ли говориш?!

Коментар

• В околността половината банкомата (2 - 3) не работят вече 4-ти ден - вижте пратете екипа да ги зареди, че са усилни времена на обороти...

Коментар

• те само уникредит да бяха ако одобрят плана гледай какъв уп тик ще видим за щатските акциики

Коментар

• ...абе не знам добри ли са лоши ли са банките, ама да не се изпадне пак в истерия след тази новина:

http://dnes.dir.bg/2008/09/29/news3422176.html

Коментар

• Акциите на UniCredit изтеглени от борсата
                          29 септември 2008 / Money.Bg
                          В понеделник акциите на италианския банков консорциум UniCredit бяха изтеглени от продажба от борсата в Милано заради рязък спад на стойността им (минус 8.8%).
                          Банката бе най-големият потърпевш от фалита на белгийската Fortis и в 10:40 часа сутринта акциите се бяха понижили с 5.70% до 3.125 евро за 1 акция.
                          От Merrill Lynch тогава бе потвърдена препоръката „купувай“ за ценните книжа на UniCredit, но целевата стойност на акциите бе понижена от 5.4 евро на 4 евро.

Без коментар ! Аз имам 20 лв. при тях и отивам да си ги изтегля !

Коментар

• ПИБ били допуснали грешка ? Добре ,случва се , но сега като им помогнах да си видят грешката , защо не реагират ? Правят се на ударени и си измиват ръцете с други банки ! Знаят , че един човек не е способен да мине през дебелите им стени и да получи справедливост ! Забравят , че има господ и всичко рано или късно се наказва ! Мижитурки !

Коментар

• Парична глоба стига чак пак арести ама държава комисии те си решават

Коментар

• eheeeeeeeeee te pak

Коментар

Working...
                                X