Първоначално изпратено от Ilia_petrov
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лоши банки - Добри банки
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от PetroniusЗаслужено най-добрата банка! Аз съм с много добро впечатление от обслужването в ПИБ, а пък като ги сравня с другите банки, направо са върха.
абе стават ама чак пък най добрите айде сега
пример с др банка
влизам отивам на касата подавам лична карта казвам по коя от сметките ми да се преведат парите които внасям и си излизам /5мин/ най много
за какво говорим"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Коментар
-
Гледам отбора на ПИБ е спечелил добре добре дано и на пазара да спечели
Първоначално изпратено от HuKuВижте тук има класация за харесвани и нехаресвани финансови институции
http://www.allfinancebg.com/category/banks.html
Коментар
-
fonda garantira. to i az moga da garantiram. v tozi fond ima 600 miliona kajete mi kak s tezi sredstva 6e se izplatiat 32 miliarda depoziti koito ve4e sa vlojeni 4rez texni xora v imoti edna banka da falira i balgarite 6e se panikiosat i togaz i az 6e vi garantiram 4e koito ima depozit v bankata 6e izdyxa sypata
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr_crashПървоначално изпратено от TradanzaПървоначално изпратено от yonksamo 1.7% ot depozitite sa garantirani ot darjavata.az pitam ako niakoi znae da mi otgovori. kak darjavata 6e izplati 32miliarda depoziti s 600 miliona fond ako sly4aino mi se sbadnat prognozite 4e y balgarskite vlojiteli skoro 6e nastapi panika
Коментар
-
Първоначално изпратено от TradanzaПървоначално изпратено от yonksamo 1.7% ot depozitite sa garantirani ot darjavata.az pitam ako niakoi znae da mi otgovori. kak darjavata 6e izplati 32miliarda depoziti s 600 miliona fond ako sly4aino mi se sbadnat prognozite 4e y balgarskite vlojiteli skoro 6e nastapi panika
Коментар
-
Първоначално изпратено от yonksamo 1.7% ot depozitite sa garantirani ot darjavata.az pitam ako niakoi znae da mi otgovori. kak darjavata 6e izplati 32miliarda depoziti s 600 miliona fond ako sly4aino mi se sbadnat prognozite 4e y balgarskite vlojiteli skoro 6e nastapi panika
Коментар
-
Хайде и 10 тата Банка здаде по опис!
Wieder Bank pleite in den USA
Die Integrity Bank of Alpharetta in Atlanta im US Bundestaat Georgia ist hinьber.
http://www.mmnews.de/index.php/20080...n-den-USA.html
Коментар
Коментар