IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лоши банки - Добри банки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ilia_petrov
    Гледам отбора на ПИБ е спечелил добре добре дано и на пазара да спечели

Първоначално изпратено от HuKu
    Вижте тук има класация за харесвани и нехаресвани финансови институции
    http://www.allfinancebg.com/category/banks.html
    Пиб с това ново интернет банкиране малко се поизложиха никакъв дизайн, не че не върши работа ама все пак

Коментар

• Първоначално изпратено от Petronius
      Заслужено най-добрата банка! Аз съм с много добро впечатление от обслужването в ПИБ, а пък като ги сравня с другите банки, направо са върха.
      ако реденето на две места / внасяне-теглене/ за теб е супер за мен това е губене на време ,от интер. банкирането определено съм недоволен не е направено за мое удобство и лесно ориентиране ,служителките са вежливи имат желание да угодят на клиента но трябва да съм подготвен и да им казвам какви изисквания имам единственното им ценно качество е че са хубавки
      абе стават ама чак пък най добрите айде сега

пример с др банка
      влизам отивам на касата подавам лична карта казвам по коя от сметките ми да се преведат парите които внасям и си излизам /5мин/ най много
      за какво говорим
      "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Всеки с предпочитанията си

Коментар

• ПИБ ))))

Коментар

• И другите участници са с добро обслужване но в ПИБ е доста на ниво. Гласувах ЗА

Коментар

• Заслужено най-добрата банка! Аз съм с много добро впечатление от обслужването в ПИБ, а пък като ги сравня с другите банки, направо са върха.

Коментар

• Гледам отбора на ПИБ е спечелил добре добре дано и на пазара да спечели

Първоначално изпратено от HuKu
                Вижте тук има класация за харесвани и нехаресвани финансови институции
                http://www.allfinancebg.com/category/banks.html

Коментар

• Така е - една банка подхлъзне ли се, всички падат.
                  Но няма опасност засега :-)

А парите наистоина са гарантирани - до 40к. Да му мислят тези, които имат повече и ги спестяват, а не инвестират ;-)

Коментар

• fonda garantira. to i az moga da garantiram. v tozi fond ima 600 miliona kajete mi kak s tezi sredstva 6e se izplatiat 32 miliarda depoziti koito ve4e sa vlojeni 4rez texni xora v imoti edna banka da falira i balgarite 6e se panikiosat i togaz i az 6e vi garantiram 4e koito ima depozit v bankata 6e izdyxa sypata

Коментар

• Хехе днес идва края на месеца гледам ПИБ са парви в тази класация да видим кой ще издържи явно са си спретнали отбор по кликане

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash
                        Първоначално изпратено от Tradanza
                        Първоначално изпратено от yonk
                        samo 1.7% ot depozitite sa garantirani ot darjavata.az pitam ako niakoi znae da mi otgovori. kak darjavata 6e izplati 32miliarda depoziti s 600 miliona fond ako sly4aino mi se sbadnat prognozite 4e y balgarskite vlojiteli skoro 6e nastapi panika
                        Фондът гарантира депозити до 40000 лв. или равностойността им във валута.
                        Верваме ти!
                        Е па ако искате

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza
                          Първоначално изпратено от yonk
                          samo 1.7% ot depozitite sa garantirani ot darjavata.az pitam ako niakoi znae da mi otgovori. kak darjavata 6e izplati 32miliarda depoziti s 600 miliona fond ako sly4aino mi se sbadnat prognozite 4e y balgarskite vlojiteli skoro 6e nastapi panika
                          Верваме ти!

Коментар

• Първоначално изпратено от yonk

Коментар

• samo 1.7% ot depozitite sa garantirani ot darjavata.az pitam ako niakoi znae da mi otgovori. kak darjavata 6e izplati 32miliarda depoziti s 600 miliona fond ako sly4aino mi se sbadnat prognozite 4e y balgarskite vlojiteli skoro 6e nastapi panika

Коментар

• Хайде и 10 тата Банка здаде по опис!
                                Wieder Bank pleite in den USA
                                Die Integrity Bank of Alpharetta in Atlanta im US Bundestaat Georgia ist hinьber.
                                http://www.mmnews.de/index.php/20080...n-den-USA.html

Коментар

Working...
                                X