IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лоши банки - Добри банки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от AsA
    това за стъклата е правилно виж в райфайзен си имат микрофони и тонколони проблема е решен, а системите за управление на опашките са както най-умното нещо така и най-глупавото, особенно пък в дск
    системата за управление на клиенти понякога работи, аз лично съм наблюдавал такава в клон Калоян на БДСК, и на ОББ на пл. Св.Неделя!понякога е комично,все пак е опит за ефективно организиране на клиенто потока...аз харесвам новативните системи....така например не ми допада нуждата да посетиш две и три гишете за да теглиш пари или да внесеш, подобна ретроградна форма на осчетоводяване имат в ПИБ, ЦКБ,СИБанк, нехаресвам опцията да се редя на опашка, за да банкирам на гише, после да се редя на каса за да инкасирам...е по-смотано нещо, немогат да измислят...така беше и в БАНКА ДСК, докато беше държавна, после станаха комплексни гишета, пък и като им се наложи да продават и не банкови финансови продукти, веселбата е пълна...
    да се отбележи, че СИБанк предлага депозитен продук с по-висока лихва от ПИБ, направо доста интересен конкурентен танц...очаквам включване от Юнионбанк, сладки депозит нагорчава, време е за ново предложение...
    http://picbg.net/u/28948/18896/208802.gif
    ...векът е разглобен! о, дял проклет, да си ро

Коментар

• това за стъклата е правилно виж в райфайзен си имат микрофони и тонколони проблема е решен, а системите за управление на опашките са както най-умното нещо така и най-глупавото, особенно пък в дск

Коментар

• Първоначално изпратено от AsA
        Първоначално изпратено от Ilia_petrov
        Първоначално изпратено от HuKu
        Вижте тук има класация за харесвани и нехаресвани финансови институции
        http://www.allfinancebg.com/category/banks.html
        гледам така коментираните гръцки банки не ги тачат много много
        По повод Алфа банка кл. България, държа да спомена, че отношението към клиентите в различните офиси е различно, като цяло мърчандайзинговия им избор е кофти, в малки пространства ...всички наблъскани, в тоя ред на мисли, понятие като банкова тайна доста имагинерно стои...хиляда пъти трябва да се провикнеш през стъклата на касите им, че да те разбера какво искаш, а ако коментираш сериозни суми, рискуваш и случайните пътнищи по улицата да те разберат по какъв повод си там, кредитните им специалисти, същото положение, каквото и да си кажете, пишете го манифестирано пред целия състав на помещението, без значение от това дали е персонал или случайни клиенти ...

Да спомена ли за брилянтно работещата им информационна система, no comment!

В Юробанк, същото дередже, с разликата, че офисите са по-просторни, та може да се говори за някаква конфиденциалност по повод извършваните операции!

Коментар

• aide nekoi po otrakan da kaje ne6o za tazi statia Банките страдат – петродоларите ги няма http://www.moitepari.bg/Spravochnik/...296b85a58c609/

Коментар

• Първоначално изпратено от Ilia_petrov
            Първоначално изпратено от HuKu
            Вижте тук има класация за харесвани и нехаресвани финансови институции
            http://www.allfinancebg.com/category/banks.html
            гледам така коментираните гръцки банки не ги тачат много много

Коментар

• те на кого ли инвестициите не са изложени на риск за съжеление

Коментар

• Гръцките банки затъват
                Инвестициите им били разклатени заради проблемите на региона

Инвестициите на гръцки банки на Балканите са изложени на риск. Те са застрашени от срив, ако Еврокомисията не даде "зелена светлина" на приетия от правителството в Атина спасителен план от 28 млрд. евро за подпомагане на банковия сектор. Управителят на гръцката централна банка изпратил писмо до Брюксел, в което изложил опасенията си в случай на отказ. В него той уверявал, че гръцките банки са стабилни като капитализация, но проблемите на страните от Югоизточна Европа можели да разклатят техните инвестиции в региона, пише в. "Катимерини".
                Комисията била обаче на мнение, че в плана има много неясноти и настоявала да бъдат преформулирани сроковете и фиксиран 6-месечен срок за реализиране на мерките, а не както предлагала Атина - до края на 2009 г. Брюксел не бил съгласен още с условието капиталовата база на гръцките банки да бъде подсилена чрез емитиране на облигации, които държавата да гарантира и обезпечи. Както и държавата да назначава свои представители в управителните съвети на банките след увеличението на уставния им капитал, както и правото на вето при взимането на решения. Алфа банк стана първата, която, макар и след усилни пазарлъци, обяви, че ще се възползва от предложените милиарди от държавата. "Щом планът е добър за икономиката, той е добър и за банките", заяви шефът й Янис Костопулос. Тръгнаха и слухове, че Алфа банк, Юробанк и Националната банка ще се слеят, но Костопулос ги отрече. Гръцките банки предприеха първите си стъпки за навлизане в региона в началото на 2000 г., като купиха различни трезори в България, Румъния и Македония, а впоследствие и в Турция, Полша и Украйна. В края на миналата и в началото на 2008 г. те са инвестирали 14 млрд. евро.

Коментар

• Първоначално изпратено от palimsest
                  Първоначално изпратено от be_google
                  след като модератора ми изтри източника - изтривам и новината... явно се опитваме да се топим?
                  а каква беше новината
                  питай съществата наречени модератори!

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                    след като модератора ми изтри източника - изтривам и новината... явно се опитваме да се топим?
                    а каква беше новината

Коментар

• след като модератора ми изтри източника - изтривам и новината... явно се опитваме да се топим?

Коментар

• и аз така , гледам регистрират печалби банките , на борсата ги съсипват за съжеление ама в каласацията ги бичат яко дали потребителите дали самите банки един господ знае

Коментар

• Първоначално изпратено от HuKu
                          аз не съм в тази сфера под нашата имах предвид кой откаде е защото имам чуството , че в тази тема пишат мн банкови служители за това така се изразих
                          Аз пиша тук, в качеството си на потребител.

Коментар

• аз не съм в тази сфера под нашата имах предвид кой откаде е защото имам чуството , че в тази тема пишат мн банкови служители за това така се изразих

Коментар

• Първоначално изпратено от HuKu
                              би било интересно да се прочете нещо такова. не споменавай думата банка напразно, казвай кредитите са най-добри в нашта банка.

всички си мерят п...те по кредити и ала бала но на каква цена, пална лудница стана
                              А коя е "нашта"?

Коментар

• би било интересно да се прочете нещо такова. не споменавай думата банка напразно, казвай кредитите са най-добри в нашта банка.

всички си мерят п...те по кредити и ала бала но на каква цена, пална лудница стана

Коментар

Working...
                                X