IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лоши банки - Добри банки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега, като се замисля, някой от тук четящите съфорумци, срещал ли е в нета, доброволно обявен от Банките- Правилник за рекламационното й производство...

Би било интересно, да се прочете, коя от институциите е достатъчно коректна спрямо клиентите си и го е сторила за тяхно улеснение!
    http://picbg.net/u/28948/18896/208802.gif
    ...векът е разглобен! о, дял проклет, да си ро

Коментар

• Първоначално изпратено от AsA
      еха да спретнем един бой може и да залагаме, поне някои лев да падне
      че лошо няма, но се опасявам, че някои елементи, ще решат, че са твърде съществени за форумната общност, така щото в тяхна чест цял бокс турнир да се организира, с оглед казаното, пък и голяма част от постовете тук нямат връзка с темата, та от бой смисъл много няма, предлагам нещо по-конструктивно, да се коментират банковите продукти и услиги като цени, и потребитлена стойност или нещо, което има логичска връзка с темата!

Коментар

• еха да спретнем един бой може и да залагаме, поне някои лев да падне

Коментар

• Първоначално изпратено от fant0mas
          ........Да спомена ли какви служители има там, и как са назначени, ще спра до тук!...........
          яснооо, отказали са да те вземат на работа, хе,хе,хе...
          "Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен."Кърт Вонегът

Същият казваше, че зрелостта е способността да осъзнаваш предела на своите възможности, нещо което от мнението изразено от фантомас и надлежно цитирано от мен ... личи, че липсва, като обективна качествена характеристика на г-н f.

Коментар

........Да спомена ли какви служители има там, и как са назначени, ще спра до тук!...........
            ...по повод Вашето високопродуктивно мнение, почитаеми fant0mas,смятам, че всичко казано от вас, може да бъде третитароно така...

само и единствено...

Ясно ли е, или не, и на кого не е ясно....

del=====================del

Коментар

• ........Да спомена ли какви служители има там, и как са назначени, ще спра до тук!...........

Коментар

• Първоначално изпратено от Инертен
                Напълно съгласен с теб, palimsest. Там като вляза, винаги ме връхлитат спомени от детството - леко соц... За отношение не може и дума става... Недай си боже да зададеш някой по-сложен и нестандартен въпрос...
                Затова аз се радвам на ПИБ... там плувам в свои води. Не спират да се развиват... Първи с банкирането, сега го направиха супер. Сайтът им изглежда жестоко, в удобството на офисите... няма такова - винаги имаш близък офис до теб, паркинг... за мен истинско европейско обслужване.
                По отношение на ПИБ имам резерви, предишното нет-банкиране NO COMMENT...сега вече да, нещата поне вид на изглед са подобрени,имам си основание да съм скептик по отношение на тях. Нямам полза да ги маскаря,и не с такава цел го пиша настоящето, нямам инвеститорски интерес!
                Аз съм последният, който ще си позволи необективно мнение,но на мен банката, знаете за коварното икономическо послание -ceteris paribus,не бих я ползвал приоритетно,имам експозиции по пасива там,и дружествени и лични и семейни, лично ми е недружелюбна обстановката...Райфайзен са доста коректни по отношение на клиентите и поети ангажименти, срочно се изпълняват с усмивка, разбирам ги ПИБ, нова система, FC се наложи като банкова счетоводна програма, и докато конвертират базата-мъка!

Но понеже споменахме,а и темата е такава, има ли друга банка, освен ПИБ, която поддържа такова животно, като потенциална лихва,ако някой успее да обясни що е то потенциална лихва,шапка свалям.Аз кредит там нямам,няма и да имам, мой съдружник има ипотечен там, е това с потенциалната лихва, никой не бе в състояние да ни светне от де се взе....според вас, за срочно обслужван кредит,както се казва, банката трябва да плати лихва за престоялия ресурс в разплащателната сметка обслужваща кредит,т.е. имало е достатъчно наличност, щото да се погасява срочно кредита, и коректно подписан погасителен план, и накрая някакви лихви, именувани като потенциални, а кажете, това има ли го другаде
                Да спомена ли какви служители има там, и как са назначени, ще спра до тук!

Коментар

• Аз съм ползвал 2 американски и няколко европейски банки. В България като гледам общата ситуация, ПИБ най ми допада, особено като я сравня с опита ми за банкиране. Вече ги ползвам от 2 години и съм доволен - клонова мрежа, локация, вежливост и професионализъм в служителите, цялостна визия - една корпоративна структура вдъхваща респект.
                  Вярвам, че тези, които търсят постоянно развитие и в случая се вслушват в клиентите, заслужават нужното уважение и ме печелят като партньор. Има нови служители - с многото нови офиси, за да подобрят мрежата, естествено. Нали трябва да се интегрираме и икономически в ЕС, от там идва според мен изглаждането на ИТ процесите... но пак се стараят.

Коментар

• Напълно съгласен с теб, palimsest. Там като вляза, винаги ме връхлитат спомени от детството - леко соц... За отношение не може и дума става... Недай си боже да зададеш някой по-сложен и нестандартен въпрос...
                    Затова аз се радвам на ПИБ... там плувам в свои води. Не спират да се развиват... Първи с банкирането, сега го направиха супер. Сайтът им изглежда жестоко, в удобството на офисите... няма такова - винаги имаш близък офис до теб, паркинг... за мен истинско европейско обслужване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ilia_petrov
                      е те лелките почти не са останали по някакви малки офисчета се в последно време съм забелязал като съм минавал покрай офисите средната възраст е паднала значително. Но и те са хора не са за изхвърляне имат опит е вярно повечето незная английски и как да подчертаят текст в word ама има време до пенсия да се научат
                      да, опит имат, не споря, но пазарно отношение нямат, но сега в ДСК са изправени пред дихотомията, дърти, без пазарно отношение, и млади и кухи...в офиса им на славянска по сметката на мой познат, бяха взели операция сторно дебит на сторно кредит със сумата от 1 лев, като кореспондираща една и също сметка,обороти ли са искали да чистят,тайна, като поискахме обяснение, вдигат рамене...

Коментар

• е те лелките почти не са останали по някакви малки офисчета се в последно време съм забелязал като съм минавал покрай офисите средната възраст е паднала значително. Но и те са хора не са за изхвърляне имат опит е вярно повечето незная английски и как да подчертаят текст в word ама има време до пенсия да се научат

Коментар

• Първоначално изпратено от Ilia_petrov
                          Huku и аз мога да кажа същото и за пиб и за райфата за дск немога да говоря никога не съм им бил клиент но имат интересни продукти средоточени на едно място
                          Проблемът на ДСК, е че има доста продукти на едно място и доста опитни служители, които са свикнали да ровят в картони и да водят сметките ръчно, и когато банков служител ще трябва да предлага Договорен фонд,депозит, пенсионен продукт,...колкото и обучения да им правят, когато съзнанието е обременено със стари разбирания,ретроградното поведение...нещата някак си не стават..., и докато не разберат, че клиента е най-важното нещо, което ги е посетило...лично,чрез мейл,факс или по телефона, щото той е предмет на тяхната работа...аз ще споделя, не е редно в най-натоварения момент от деня, служителите да си изравняват набирателните сметки,а клиентите да си чакат..., а когато поискаха Протокол от решение на ОС на съдружниците в ЕТ, цяла седмица се смях, само при мисълта, че познатото ми ЕТ, се е раздвоил в очите на Банката и те искат да му съберат волеизявлението на отделните му личности в едни прокол....смех

Коментар

• Huku и аз мога да кажа същото и за пиб и за райфата за дск немога да говоря никога не съм им бил клиент но имат интересни продукти средоточени на едно място

Коментар

• аз да ви кажа съм доволен и от райфейзен и от пиб това са банките с които работя в дск в някой офиси също е ок. служителите в клоновете които съм посещавал са и добри и лоши , но те не са нещо стандартизирано така че няма как
                              паркинг да важно е , дори е важно да можеш и факса да използваш ако ти се наложи за сега в тези банки не са ми отказвали
                              поздрави и дерзайте

Коментар

Първоначално изпратено от palimsest
                                Първоначално изпратено от AsA
                                Първоначално изпратено от palimsest
                                Първоначално изпратено от HuKu
                                Първоначално изпратено от Ilia_petrov
                                Първоначално изпратено от HuKu
                                Вижте тук има класация за харесвани и нехаресвани финансови институции
                                http://www.allfinancebg.com/category/banks.html
                                и да спорите кои в коя банка работи или е клиент мн смисълняма като цяло вижте коя банка е в очите и в устата на хората и коя е на първите места в ей-онова по-горе
                                защо пък не добър спор се получава за четящите нека спорят да видим кои е по- добрия
                                Спорът с fant0mas и някои други елементи, прилича на борба с прасе,
                                накрая и двамата сме в калта, но на прасето ще му хареса...пък аз поддържам някаква степен на самоуважение и няма да падам до там, държа нещата да се подкрепени с обективни факти...
                                хехехе е стига сега прасета кал и т.н. дайте да ги обсъдим като хората тези банки лоши и добри, харесвани и мразени
                                Аз си казах мнението, Алианц е една добра институция за мен, ползвам услугите на доста банки -и по актива и по пасива, правятдобро впечатление Райфайзен,Юнион,Алианц,ЦКБ(понякога),ОББ(под въпрос), Прокредит-трудно ги разбирам като поведение, от ПИБ също може да се иска още
                                Г-н Палимсест,
                                вашите сравнения са безпочвено обидни, но очевидно това е поради значителния ви опит във форума - виждам навъртял сте 22 мнения. Като не ви изнася да спорите с "фантомас и някои други елементи", напуснете форума.
                                Относно мнението ви за другите банки позволете да го подложа на съмнение - явно сте от типа клиент дето скача от банка в банка - гдето му е по-изгодно. Аз лично съм лоялен клиент.
                                Почитаеми,
                                изразих мнение по повод поставен въпрос...мое, лично, субективно...на база опит,знания...до сега, с изключение на калпавото нет-банкиране на ПИБ, не съм бил разочарован от банкова институция, коректен клиент съм на всички изброени финансови институции, но това едва ли е важно.
                                Дали имам 22 мнения, или съм нов-стар съфорумец, не е ваша работа, и едва ли липсата или наличието на вашата личност е достатъчно условие , така щото да напусна форума.Ако размислите върху моето сравнение, ще разберете, че Вашето присъствие не би могло да е сериозно основание да напусна форума, нито дори и фактът, че сте акционер на ПИБ- за да не консумирам потребителната стойност на продуктите на банката.
                                Дали скачам, или не, от банка на банка, вече казах, уважаван клиент съм във всички обявени институции, на базата на което, мога да изкажа мнение от продуктите,които съм ползвал.Уверен съм, че даден клиент трябва да е обект на внимание, да бъде най-важното нещо, което е влязло ...като персона,e-mail,факс или по какъвто и да е начин, в даден офис, искам да кажа, че не аз завися от банката, а тя от мен,в качеството ми на потребител,държа и отстоявам правата си и смятам да консумирам на макс предоставените ми възможности.Предоставящите ми услугата би трябвало да се интересуват от моите нужди, и да се стремят, по всякакъв начин, да ги задоволят...и точно за това казах, че Алианц (както и Райфайзен) ми допадна, защото намерих подобно отношение...и точно поради тази причина ПИБ ще е доста по-назад в класациите ,щото отношението на фронтовачките, както и другите служители е високомерно, и не винаги любезно(сега малко конкретика- офис Стаболийски,НС2, и т н).

Коментар

Working...
                                X