Първоначално изпратено от gischka
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лоши банки - Добри банки
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gischkaв тази банка в която искам да направя депозита нямам сметка парите са ми в друга,и за каква такса става въпрос .извинявам се за ниското ми ниво за този форум но информацията ми трябва спешно
Коментар
-
2.10.1. БАНКАТА КУПУВА / ПРОДАВА ЧУЖДЕСТРАННА ВАЛУТА СРЕЩУ ЛЕВА ПО КУРСОВЕ, ПОСОЧЕНИ В КУРСОВИЯ Й БЮЛЕТИН ЗА ДЕНЯ (БЮЛЕТИН
НА ЮРОБАНК И ЕФ ДЖИ БЪЛГАРИЯ АД ЗА ЧУЖДА ВАЛУТА).
.2.10.2. ЗА СУМИ ПО-ГОЛЕМИ ОТ ПОСОЧЕНИТЕ, КЛИЕНТИТЕ НА БАНКАТА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОЛУЧАВАТ ПАЗАРНИ КУРСОВЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕ
“ЛИКВИДНОСТ И ФИНАНСОВИ ПАЗАРИ”:
USD EUR CHF GBP SEK
10 000 30 000 15 000 6 000 65 000
2.10..3. ПОКУПКО - ПРОДАЖБА НА ВАЛУТА
2.10..3.1. ПО СМЕТКА БЕЗ ТАКСА
2.10..3.2.* НА КАСА – ЗА ЧАСТТА НАД BGN 3 000 ИЛИ ЕКВИВАЛЕНТ 0.2% ВЪРХУ РАВНОСТОЙНОСТТА НА СУМАТА В BGN
2.10..4. ПРИ ИЗВЪРШВАНЕ НА ВАЛУТЕН АРБИТРАЖ (ЧУЖДЕСТРАННА ВАЛУТА - ЧУЖДЕСТРАННА ВАЛУТА) БАНКАТА ПРИЛАГА:
ДО 5 000 ВАЛУТНИ ЕДИНИЦИ - КУРС, ИЗЧИСЛЕН ЧРЕЗ КУРСОВЕТЕ Й “КУПУВА” И “ПРОДАВА” НА СЪОТВЕТНИТЕ ВАЛУТИ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ
ЗА ДЕНЯ НА ОПЕРАЦИЯТА
НАД 5 000 ВАЛУТНИ ЕДИНИЦИ – КУРС, ДИРЕКТНО ПРЕДОСТАВЕН ОТ ДИЛЪРСКИЯ ОФИС.
2.10.4.1.ПО СМЕТКА БЕЗ ТАКСА
2.10.4.2*НА КАСА – ЗА ЧАСТТА НАД 3000 EUR / USD 0.3% MIN EUR / USD 5
2.10.5. ПРИ АРБИТРАЖ НА ЧУЖДЕСТРАННИ ВАЛУТИ, КОИТО НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ В КУРСОВИЯ БЮЛЕТИН НА БАНКАТА, АРБИТРАЖНИЯТ КУРС СЕ
ОПРЕДЕЛЯ ОТ ДИЛЪРИТЕ НА БАНКАТА.
*ПРИ ОПЕРАЦИЯ КАСА-КАСА СДЕЛКАТА СЕ ТАКСУВА САМО В ЕДНАТА ПОСОКА
на мен такса не са ми взимали никага ,кой каквото иска това да прави само казвам какво правя аз ,това разбира се може да се дължи и на неустоимият ми чар ........знам ли ...."Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от YNMПървоначално изпратено от sentexПървоначално изпратено от gischkaздравейте някой може ли да ми поясни следното:имам 30000 лв. искам да ги внеса в банката X но в евров депозит ,дали при обмяната на банката на парите в евро ще ми ги обменат на курс по висок от 1.95лв за евро защото от манипулацията ще изгубя може би 300 лв.(ако е на 1,96лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от sentexПървоначално изпратено от gischkaздравейте някой може ли да ми поясни следното:имам 30000 лв. искам да ги внеса в банката X но в евров депозит ,дали при обмяната на банката на парите в евро ще ми ги обменат на курс по висок от 1.95лв за евро защото от манипулацията ще изгубя може би 300 лв.(ако е на 1,96лв"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от gischkaздравейте някой може ли да ми поясни следното:имам 30000 лв. искам да ги внеса в банката X но в евров депозит ,дали при обмяната на банката на парите в евро ще ми ги обменат на курс по висок от 1.95лв за евро защото от манипулацията ще изгубя може би 300 лв.(ако е на 1,96лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от AsAПървоначално изпратено от Ilia_petrovПървоначално изпратено от HuKuВижте тук има класация за харесвани и нехаресвани финансови институции
http://www.allfinancebg.com/category/banks.html
Коментар
Коментар