IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лоши банки - Добри банки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gischka
    мерси isentex надявах се за превалутирането да е по центален курс на бнб, преди време в обб внасях евро в левов депозит и ги обменях на 1.95 (не по малко ,примерно курс купува)паза си още документа даже за това се надявах
    еми купува да, може да е било по 1.95 , но в случая банката ще ти продава евро, което си е по-скъпо. А по централен курс малко банки ще ти ги обменят, да не кажа никоя, освен ако нямат прИмоция

Коментар

• мерси isentex надявах се за превалутирането да е по центален курс на бнб, преди време в обб внасях евро в левов депозит и ги обменях на 1.95 (не по малко ,примерно курс купува)паза си още документа даже за това се надявах

Коментар

в тази банка в която искам да направя депозита нямам сметка парите са ми в друга,и за каква такса става въпрос .извинявам се за ниското ми ниво за този форум но информацията ми трябва спешно
        абе чакай да видя дали разбрах.....значи ще си изтеглиш парите от едната банка, където са в лева и ще ги внесеш на депозит в друга банка в евро. Не би трябвало да има такса, освен ако не го пише някъде в тарифата на банката. Освен за превалутирването, нетрябва да ти вземат други пари. По принцип всяка банка е за себе си и тарифите и условията са различни, а ти като не казваш и кои са банките малко трудно да ти се отговори. Някои банки вземат такса и за теглене на големи суми, така че проучи и това.

Коментар

• в тази банка в която искам да направя депозита нямам сметка парите са ми в друга,и за каква такса става въпрос .извинявам се за ниското ми ниво за този форум но информацията ми трябва спешно

Коментар

• 2.10.1. БАНКАТА КУПУВА / ПРОДАВА ЧУЖДЕСТРАННА ВАЛУТА СРЕЩУ ЛЕВА ПО КУРСОВЕ, ПОСОЧЕНИ В КУРСОВИЯ Й БЮЛЕТИН ЗА ДЕНЯ (БЮЛЕТИН
            НА ЮРОБАНК И ЕФ ДЖИ БЪЛГАРИЯ АД ЗА ЧУЖДА ВАЛУТА).
            .2.10.2. ЗА СУМИ ПО-ГОЛЕМИ ОТ ПОСОЧЕНИТЕ, КЛИЕНТИТЕ НА БАНКАТА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОЛУЧАВАТ ПАЗАРНИ КУРСОВЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕ
            “ЛИКВИДНОСТ И ФИНАНСОВИ ПАЗАРИ”:
            USD EUR CHF GBP SEK
            10 000 30 000 15 000 6 000 65 000
            2.10..3. ПОКУПКО - ПРОДАЖБА НА ВАЛУТА
            2.10..3.1. ПО СМЕТКА БЕЗ ТАКСА

2.10..3.2.* НА КАСА – ЗА ЧАСТТА НАД BGN 3 000 ИЛИ ЕКВИВАЛЕНТ 0.2% ВЪРХУ РАВНОСТОЙНОСТТА НА СУМАТА В BGN
            2.10..4. ПРИ ИЗВЪРШВАНЕ НА ВАЛУТЕН АРБИТРАЖ (ЧУЖДЕСТРАННА ВАЛУТА - ЧУЖДЕСТРАННА ВАЛУТА) БАНКАТА ПРИЛАГА:
            ДО 5 000 ВАЛУТНИ ЕДИНИЦИ - КУРС, ИЗЧИСЛЕН ЧРЕЗ КУРСОВЕТЕ Й “КУПУВА” И “ПРОДАВА” НА СЪОТВЕТНИТЕ ВАЛУТИ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ
            ЗА ДЕНЯ НА ОПЕРАЦИЯТА
            НАД 5 000 ВАЛУТНИ ЕДИНИЦИ – КУРС, ДИРЕКТНО ПРЕДОСТАВЕН ОТ ДИЛЪРСКИЯ ОФИС.
            2.10.4.1.ПО СМЕТКА БЕЗ ТАКСА

2.10.4.2*НА КАСА – ЗА ЧАСТТА НАД 3000 EUR / USD 0.3% MIN EUR / USD 5
            2.10.5. ПРИ АРБИТРАЖ НА ЧУЖДЕСТРАННИ ВАЛУТИ, КОИТО НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ В КУРСОВИЯ БЮЛЕТИН НА БАНКАТА, АРБИТРАЖНИЯТ КУРС СЕ
            ОПРЕДЕЛЯ ОТ ДИЛЪРИТЕ НА БАНКАТА.
            *ПРИ ОПЕРАЦИЯ КАСА-КАСА СДЕЛКАТА СЕ ТАКСУВА САМО В ЕДНАТА ПОСОКА

на мен такса не са ми взимали никага ,кой каквото иска това да прави само казвам какво правя аз ,това разбира се може да се дължи и на неустоимият ми чар ........знам ли ....
            "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от HuKu
              sentex мисля, че е прав с твърдението си
              ами ако има сметка определено бяга от таксата, обаче тъй като ще се внасят левове по еврова сметка няма как да се размине превалутирването и съответно от там да се загуби.

Коментар

• sentex мисля, че е прав с твърдението си

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
                  Първоначално изпратено от sentex
                  Първоначално изпратено от gischka
                  здравейте някой може ли да ми поясни следното:имам 30000 лв. искам да ги внеса в банката X но в евров депозит ,дали при обмяната на банката на парите в евро ще ми ги обменат на курс по висок от 1.95лв за евро защото от манипулацията ще изгубя може би 300 лв.(ако е на 1,96лв
                  Естествено, че ще е по-висок, защото банката ще ти продава евро. Значи поне 1.959
                  трябва да имаш сметка в тази банка ,така бягаш от такса просто им казваш да ти ги внесат в сменката
                  е ти сега какво каза...нищо. И да има и да няма сметка пак губи, защото се прави арбитраж.

Коментар

• Първоначално изпратено от sentex
                    Първоначално изпратено от gischka
                    здравейте някой може ли да ми поясни следното:имам 30000 лв. искам да ги внеса в банката X но в евров депозит ,дали при обмяната на банката на парите в евро ще ми ги обменат на курс по висок от 1.95лв за евро защото от манипулацията ще изгубя може би 300 лв.(ако е на 1,96лв
                    Естествено, че ще е по-висок, защото банката ще ти продава евро. Значи поне 1.959
                    трябва да имаш сметка в тази банка ,така бягаш от такса просто им казваш да ти ги внесат в сменката
                    "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

Коментар

• Опитай в КТБ.

Коментар

• здравейте някой може ли да ми поясни следното:имам 30000 лв. искам да ги внеса в банката X но в евров депозит ,дали при обмяната на банката на парите в евро ще ми ги обменат на курс по висок от 1.95лв за евро защото от манипулацията ще изгубя може би 300 лв.(ако е на 1,96лв

Коментар

• Първоначално изпратено от AsA
                            Първоначално изпратено от Ilia_petrov
                            Първоначално изпратено от HuKu
                            Вижте тук има класация за харесвани и нехаресвани финансови институции
                            http://www.allfinancebg.com/category/banks.html
                            те тези гръцки банки скоро може и да средоточат мн голяма част от банковите активи в страната
                            според мен гръцката инвазия не е почнала още яко реклами и зарибяванки

Коментар

• palimsest ясно съм написал че е на годишна база и също за лихвената скала 1 месец еди каква си 2 месец еди каква си -тъпащини

Коментар

• хехе тея от СЖ-то интересно са напрад защо ли какво ви е мнението за тях

Коментар

Working...
                                X