Първоначално изпратено от Недоверчивия
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лоши банки - Добри банки
Collapse
X
-
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
-
ааа не така голяма Петке ...безумна била, а не е ли безумие това което вършеха банките раздавайки кредити под път и над път...кредити който де факто са нашите пари ? Сега при фалит какво ще връщат законовия минимум ли ? А това ли им дадохме ? Не нали...така че няма безумие....просто търсим отговорност! И понеже все още не е късно за спасяване на някой парични средства призовавам именно към подобна класация...право куме в очи е казал народа! Колко от банките могат да съберат и какъв % от кредитите си в кеш за да покрият парите на вложителите си(не тези който са гарантирани от държавата при фалит, а реалните парични средства)? Нека почнем от това и видим кой са те? Кой са застрашените и кой са били по предпазливи играчи в пазара на лудоста за големи печалби.духът на времето...уникален филм за банкерите, изкуствените фалити и още нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от bigpetkaЗдравейте,
Цялата банкова система е стабилна. Не мисля, че има нужда от подобна класация и като цяло е доста "опасно" да се заиграва с тази тема. Успех!
опасно е точно толкова колкото е стабилноста на банките към периода!!!
аз пък викам да се заиграем и да видим как ще ги подредим в класация ???
не ви ли сърбят пръстчетата да напишете вашата класация и да я подложим на обсъждане ???
много хора с пари са в шок от "стабилността" на банките днес!!!
да поразвенчаем разни митове и легенди и да видим какво ще се получи?духът на времето...уникален филм за банкерите, изкуствените фалити и още нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от БоримечкатаНатрий, обадих се в клона на Граф Игнатиев ... тарифата онлайн е актуалната, до 2000 е безплатно, за частта над 2000 лева 0.2%.
http://bank.allianz.bg/include/docs/...orp_klient.xls
Коментар
-
Абе то да не става така лесно да се направи тази класация. Всяка банка си има добри и лоши продукти. Всеки клиент си има предпочитания, и за един една банка може да е добра, а за друг не. Който и да изготви тази класация, мнението му ще бъде субективно и все някой друг ще се обади против реда на класацията.По-добре да ги почваме по ред на номерата и всеки да си каже мнението. Ще изготвим списък с критерии и да видим коя банка ще ги изпълни....примерно казвам....сега да не ме наредите
Коментар
-
И все пак при толко светила тук (борсови играчи, банкови служители, статистици) да няма смелост някое от тях да извади класация за стабилност на банките на бял свят си е нещо което намерисва Четох обаче за сметка на това класията за красота и простор на офисите им както и оценка на външния вид на служителките им която не би помогнала на никого в периода на криза освен ако не е дизайнер вътрешна архитектура.
та кой ще има смелостта да направи класацията за стабилност на банките в кризисния период ???
след подлагане на обсъждане за и против....ако се окаже правдива класацията лично ще го почерпя бутилка марково!
много хора биха я чели с огромен интерес!!!духът на времето...уникален филм за банкерите, изкуствените фалити и още нещо
Коментар
-
Re: Класация за надежност
Първоначално изпратено от stdmvПусни едно търсене за all finance bg
Първоначално изпратено от НедоверчивияИзчетох внимателно темата за банките. Никъде не открих след толкова казани слова някой да се е опитал да направи класация за надежност на банките у нас ? При толко отявлени специалисти тук не би било трудно да се направи такава съпоставка и тя да се подложи на обсъждане. По скоро намирам отделни постове за действия и постъпки на отделни банки. Бихте ли се наели да направите подобна класация на сигурността на банките в кризисния период и ако може разбира се и по спешно да види бял свят бих почерпил. Мисля че с подобна класация бихте помогнали на много хора в правилната им ориентация. Благодаря предварително.
тази класация ако е обективна ? )) Коментара на "Недоверчивия" е съвсем резонен. Полезно би било да се направи анализ на отчетите (примерно от БНБ) на различните банки, но за съжаление не са много хората, които компетентно и по-важното неутрално биха анализирали състоянието на банките!
Без да съм специалист по темата щях да съм консервативен и внимателен към банки, които се надпреварват да дават все по-високи лихви по депозити - щом са готови да дават такава лихва значи им липсва ресурс!!! Това, че няма да събират такси за предсрочно погасяване изобщо няма да го коментирам
Хйаде със здраве
Коментар
-
Re: Класация за надежност
Пусни едно търсене за all finance bg
Първоначално изпратено от НедоверчивияИзчетох внимателно темата за банките. Никъде не открих след толкова казани слова някой да се е опитал да направи класация за надежност на банките у нас ? При толко отявлени специалисти тук не би било трудно да се направи такава съпоставка и тя да се подложи на обсъждане. По скоро намирам отделни постове за действия и постъпки на отделни банки. Бихте ли се наели да направите подобна класация на сигурността на банките в кризисния период и ако може разбира се и по спешно да види бял свят бих почерпил. Мисля че с подобна класация бихте помогнали на много хора в правилната им ориентация. Благодаря предварително.
Коментар
-
Класация за надежност
Изчетох внимателно темата за банките. Никъде не открих след толкова казани слова някой да се е опитал да направи класация за надежност на банките у нас ? При толко отявлени специалисти тук не би било трудно да се направи такава съпоставка и тя да се подложи на обсъждане. По скоро намирам отделни постове за действия и постъпки на отделни банки. Бихте ли се наели да направите подобна класация на сигурността на банките в кризисния период и ако може разбира се и по спешно да види бял свят бих почерпил. Мисля че с подобна класация бихте помогнали на много хора в правилната им ориентация. Благодаря предварително.духът на времето...уникален филм за банкерите, изкуствените фалити и още нещо
Коментар
Коментар