Първоначално изпратено от Недоверчивия
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лоши банки - Добри банки
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sentexХАХА ау ти си уникален ...никой нищо не е казал пък ти сам си измисляш разни коментари
обаче не видях някой смелчага да направи и тури тук класациика иначе да се пишат всеобщо известни нещица за банки коя кво е направила пост фактум обаче...първи са в копи пейста
ми като са светила в бранша дай да ги видя кво ще сътворят ???
па знае ли се...може и тук таме коректив да обадиме...при това обоснован
м/у другото как са Асет банк ? Алексей там май здраво дърпа червените юзди...духът на времето...уникален филм за банкерите, изкуствените фалити и още нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от НедоверчивияSentex споко чакам да видя спецовете кво ще сътворят и да ги питам ще настане ли СМУТ при последващо увеличение на лихвения % по депозита ? Къде ли ще се спре...
кво викаш...при фалит държавата от следващия ден почва изплащането...не бой се народе
питам коя държава обаче ??? тая останала без правителство ли...щото то завалия дали ще продължи да съществува и един ден при тая ситуация ?
бате Серго от трамвая ще мята пачки от стопираните в Централна банка
оптимизъм...без покритие!
покритието е стабилността на банките в кризисния период
демек пак на класацииката се връщаме...
че ще има фалити е ясно...въпроса е колко ще са големи банките и ще повлекат ли крак
само преди месеци помним от един слух и смяна на софтуер за ПИБ кво стана : изкарахме бате Серго зализан да ни говори от ТВ колко сме добре...
добре сме...как да не сме добре...цъфнали сме даже
Коментар
-
Sentex споко чакам да видя спецовете кво ще сътворят и да ги питам ще настане ли СМУТ при последващо увеличение на лихвения % по депозита ? Къде ли ще се спре...
кво викаш...при фалит държавата от следващия ден почва изплащането...не бой се народе
питам коя държава обаче ??? тая останала без правителство ли...щото то завалия дали ще продължи да съществува и един ден при тая ситуация ?
бате Серго от трамвая ще мята пачки от стопираните в Централна банка
оптимизъм...без покритие!
покритието е стабилността на банките в кризисния период
демек пак на класацииката се връщаме...
че ще има фалити е ясно...въпроса е колко ще са големи банките и ще повлекат ли крак
само преди месеци помним от един слух и смяна на софтуер за ПИБ кво стана : изкарахме бате Серго зализан да ни говори от ТВ колко сме добре...
добре сме...как да не сме добре...цъфнали сме дажедухът на времето...уникален филм за банкерите, изкуствените фалити и още нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от sentexСмут няма...народа вярва че ще си вземе 100 000 лв от държавата
незнаят обаче че това ще стане
..."НЯКОГА" когато евентуално са обезценени и можеш да си купиш само въже за да се обесиш Инсайдърко
не се занимавайте с глупости, а да си спретнем класацииката :
1. Райфайзен банк /стабилна/ някой да каже нещо против ???
2. ..................... вие сте
Знаеш ли коя е най-голямата лична трагедия на глупака? Никога не се усеща, че ръси глупости и става за смях :-)МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Смут няма...народа вярва че ще си вземе 100 000 лв от държавата
..."НЯКОГА" когато евентуално са обезценени и можеш да си купиш само въже за да се обесиш Инсайдърко
2. ..................... вие сте[/quote]
Е тука вече почна да говориш глупости
Коментар
-
Първоначално изпратено от Недоверчивияаз да я направя при положение че тук е пълно със светилца като Инсайдърко с 2500 мнения ? За чий са му щом го е страх от подобно начинание ???
аз я започнах, но някой не четат, а бързат да пишат простотии за "всяване на смут" Смут няма...народа вярва че ще си вземе 100 000 лв от държавата
2. ..................... вие стеHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
аз да я направя при положение че тук е пълно със светилца като Инсайдърко с 2500 мнения ? За чий са му щом го е страх от подобно начинание ???
аз я започнах, но някой не четат, а бързат да пишат простотии за "всяване на смут" Смут няма...народа вярва че ще си вземе 100 000 лв от държавата
2. ..................... вие стедухът на времето...уникален филм за банкерите, изкуствените фалити и още нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Недоверчивиямдааа..има неясно...когато сумата е в десетки пъти повече от тази написана от теб....горната граница няма да лимитирам...кво става драги ми специалисте ? И сега като вземеш под внимание че не е изтеглена ...кво се получи ? Некадърно и прибързано мнение
...та да си дойдем на думата с КЛАСАЦИЯТА
кой ще подреди именцата на банките в табличка съобразно тяхната стабилност ?
да започнем с Райфайзен...как ли е тя ?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НедоверчивияИнсайдъре, много си прибързан и доста изнервен виждам от идеята ми за класация се пална? Не не става въпрос за стотинки, а за левове...такива каквито ти нямаш и затова и даваш съвети"метнете ги в 10 банки"...."тиквооо" казваше бай ти брадър, а аз ще добавя...зелена си! Нали се сещаш че преди да споделиш това тъпото мнение доста е умувано по въпроса и са премисляни "за и против"? По добре се напъни да се съсредоточиш в/у класацията за стабилност на банките в периода Там ми покажи колко си умен
И не се напъвай много да мислиш, че и без друго не се получава ;-)
Айде направи ти една класация и ще я прехвърлим в "Бисери и вицове", където твоите "ментални творения" ще се чувстват у дома :-)МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Инсайдъре, много си прибързан и доста изнервен виждам от идеята ми за класация се пална? Не не става въпрос за стотинки, а за левове...такива каквито ти нямаш и затова и даваш съвети"метнете ги в 10 банки"...."тиквооо" казваше бай ти брадър, а аз ще добавя...зелена си! Нали се сещаш че преди да споделиш това тъпото мнение доста е умувано по въпроса и са премисляни "за и против"? По добре се напъни да се съсредоточиш в/у класацията за стабилност на банките в периода Там ми покажи колко си умендухът на времето...уникален филм за банкерите, изкуствените фалити и още нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от Недоверчивиямдааа..има неясно...когато сумата е в десетки пъти повече от тази написана от теб....горната граница няма да лимитирам...кво става драги ми специалисте ? И сега като вземеш под внимание че не е изтеглена ...кво се получи ? Некадърно и прибързано мнение
кой ще подреди именцата на баните в табличка съобразно тяхната стабилност ?
За тези които имат 1 000 000 000 лв. да ги разпръснат в 10 банки. ;-)
Ако има е толкова зор да си купят ДЦК.
Единствения некадърен тук си ти. Ама за сметка на това си некадърен колкото 100 глупака. И няма нужда да си правиш нов ник. Всеки ще те познае ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Недоверчивиямдааа..има неясно...когато сумата е в десетки пъти повече от тази написана от теб....горната граница няма да лимитирам...кво става драги ми специалисте ? И сега като вземеш под внимание че не е изтеглена ...кво се получи ? Некадърно и прибързано мнение
кой ще подреди именцата на баните в табличка съобразно тяхната стабилност ?
За тези които имат 1 000 000 лв. да ги разпръснат в 10 банки. ;-)
Ако има е толкова зор да си купят ДЦК.
Единствения некадърен тук си ти. Ама за сметка на това си некадърен колкото 100 глупака. И няма нужда да си правиш нов ник. Всеки ще те познае ;-)МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
мдааа..има неясно...когато сумата е в десетки пъти повече от тази написана от теб....горната граница няма да лимитирам...кво става драги ми специалисте ? И сега като вземеш под внимание че не е изтеглена ...кво се получи ? Некадърно и прибързано мнение
кой ще подреди именцата на банките в табличка съобразно тяхната стабилност ?
да започнем с Райфайзен...как ли е тя ?духът на времето...уникален филм за банкерите, изкуствените фалити и още нещо
Коментар
-
ОК. Само бих споделил един факт: Ако 25% от всички вложители в най-голямата банка в света си изтеглят спестяванията банката ще фалира. Държавата гарантира до 100 хил.лв. така, че не виждам къде е проблема и отново ще попитам за обктивността при една такава класация. Желая Ви успех!Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!
Коментар
Коментар