IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лоши банки - Добри банки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от krasi0
    Жалко, че не ти плащат. С този плам и патос, с който се пънеш да фалираш някоя банка, си направо за Нобелова награда, ако даваха и за твоята специалност.
    Интересно кои са тези компании, които ти дават дивиденти в тази криза и ако има такива, за какви проценти говорим? Считам, че иде реч за България. Ако имаш инвестиции и в чужбина, това е друга тема...
    Събраната лихва от банков депозит не може да се нарече печалба. Това е нещо като антиинфлационна мярка относно неизползвания паричен ресурс, докато се намери подходяща за инвестиция компания или изобщо някакъв допълнителен обещаващ бизнес. Така или иначе в момента съм инвестирал достатъчно. Просто винаги си държа и свободни пари за нещо още по-добро.
    Относно шумата... Борисовата градина ми е точно на 2 минути, ама мисля още да не започвам с вегетарианството, мерси за съвета все пак.
    Иначе си прав. В Софийското поле ще има доста за консумация след 1-2 години, когато потръгнат отново нещата.
    Мерси... дано някой се сети и пише и предложи някой лев. В момента притежавам акции на ЗПАД "Алианц България"...те дават всяка година двуцифрен дивидент.За съжаление дружеството е непублично и желанието ми да закупя още акции от него за сега са пълен провал.Никой не продава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Недоверчивия
      антикласацията започва след появата на индекси от Гръцкото правителство ! Там са цяла серия византииски бастиони...за тях по късно
      абе има хляб в тебе.....от време на време имаш проблясъци

Коментар

• антикласацията започва след появата на индекси от Гръцкото правителство ! Там са цяла серия византииски бастиони...за тях по късно
        духът на времето...уникален филм за банкерите, изкуствените фалити и още нещо

Коментар

пускам класацията...нема да ви чакам да се накумите

СТАБИЛНОСТ НА БАНКИТЕ В БГ

1. Райфаизен банк

2. Социете женерал (въпреки ужилването)

3. хайде вие сте
          Това анти-класация ли е?

Коментар

• пускам класацията...нема да ви чакам да се накумите

СТАБИЛНОСТ НА БАНКИТЕ В БГ

1. Райфаизен банк

2. Социете женерал (въпреки ужилването)

3. хайде вие сте

Коментар

точно както пропусна банка номер 1 за органи в кризисен период точно така ще пропуснеш и кво става около теб в момента?

е затова казвах да си пуснем класацииката па ако могат нека я опровергаят!
              Ами хайде да си пуснем ... Аз пуснах моята класация, сега си ти.
              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• точно както пропусна банка номер 1 за органи в кризисен период точно така ще пропуснеш и кво става около теб в момента?

е затова казвах да си пуснем класацииката па ако могат нека я опровергаят!

Коментар

Инсайдърко, караш ме да се смея в кризисен период, а не е мноо смешна ситуацията? По скоро е много тъничка в раздел преценка...

пропусна няколко банки, но няма да ги допълвам в твой стил макар че най стабилната от твоята класация не си я написал

банка за органи (нали ги знаеш...чревца бъбречета сърчица и други)

съветвам те в твоя стил да инвестираш там.

приемам извинението ти от името на "Асенчо" макар да не познавам това лице тъй като считам, че отношението ти бе прибързано и просташко!!!

можем да направим класацията...и ако могат нека ни опровергаят

едва ли биха успяли???

да ги питам тогава тарикат банкерите ква попара ще сърбат ?

Това е ТОП 5. Ако беше ТОП 6 щеше да сложим и банката за органи (карантия) :-)

И теб ли те удари кризата? Айде стига. Ти си велик спекулант. Ти си непобедим :-)
                  МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Инсайдърко, караш ме да се смея в кризисен период, а не е мноо смешна ситуацията? По скоро е много тъничка в раздел преценка...

пропусна няколко банки, но няма да ги допълвам в твой стил макар че най стабилната от твоята класация не си я написал (щото си тъпо парче и немаш мозък да я видиш)

банка за органи (нали ги знаеш...чревца, бъбречета, сърчица и други)

съветвам те в твоя стил да инвестираш там.

приемам извинението ти от името на "Асенчо" макар да не познавам това лице тъй като считам, че отношението ти бе прибързано и просташко!!!

можем да направим класацията...и ако могат нека ни опровергаят

едва ли биха успяли???

да ги питам тогава тарикат банкерите ква попара ще сърбат ?

..............
                    току що : Дженералс моторс настоява за спешна държавна субидия от 12 милиарда долара иначе....пуска кепенците
                    почва се...

Коментар

и кво ша вземеш тогава ??? от 3 те най дългия ли...казваше народа ???

има някой...точи брадвата и се подсмихва, а вие си "вярвайте" той това иска!

Аз не съм олигофрен а ИДИОТ!

Асенчо, извинявам се на олигофрените, че те причислих към тях.

Ето ти и класация БАНКИ ТОП 5:

1) БУРКАН БАНК - 0% ЛИХВА, НО ОТ СЪРЦЕ
                      2) МАТРАК БАНК - СПИШ СПОКОЙНО И НА МЕКО
                      3) ДЮШЕК БАНК - КОЛКОТО ПОВЕЧЕ НАПЪХВАШ ТОЛКОВА ПО НА ТВЪРДО ЕБЕ-Ш
                      4) КРЪВНА БАНКА - ТОЧИМ БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН
                      5) БАНКА ЗА СПЕРМА - С ПОГЛЕД КЪМ НОВИТЕ ПОКОЛЕНИЯ

Избери си сам

Коментар

• Духът от бутилката е отворен! Стабилни сме...сигурни сме...бате Серго с трамвая е минавал из София да нагледа коя банка е за национализация(абсурд!). И той като вас съди за нея от офисите и ББР налива неясни суми....докога ли обаче ? Ще поеме ли с наливане цялата криза...или по скоро тоя формат "живот на кредит" с парите на другите се оказа мноо рисков и опасен? Беше ясно че има нещо гнило още в гигантския глобален замисъл за световно господство. Съмнявате ли се...изгледахте ли онуй филмче? Както и да е...явно не сте...пишете значи за стабилност, но самите вие не си вярвате и се ослушвате като зайци в поле за чакали Коя банка беше стабилна в момента в БГ..я кажете да и извадя кирливите ризки на масата и да и лъсне дупенцето Кеш има...в банкоматите обаче

Онова за еврейна ме накефи ! Евала! Дълбокия замисъл в него си беше - откъде банката ще извади ресурса за депозита му ??????? Обаче това се замаза с развитието ни като банкери над Швейцарско ниво (тука се посмях със сълзи) Ако някой е забравил какъв е статута на банките там и влиянието им от икономиката на страната относно БВП да му напомня че това е единствената държава в която това не е така!!!!!!!!!!!!!!! Тя просто е един голям сейф, нещо като касичка в планината Затова и никой не пипа и не бута и не рови по никакъв повод без значение колко враждуващ е с другия който внася на съседното гише и се усмихва любезно

и така г-да спецове коя е стабилната банка нечух ??? и коя е с подрязани крачета ??? на мен ми се струва че на повечкото по ъглите е заложен взрив и щнурчетата са в ръчичките на определени лица...въпроса е кога ще им натиснат шалтера ???????

Боже с какъв ентусиазъм защитихте изплащането на гарантираните 100 000 що така бре ? Ама никой от вас не смее да се закълне за сроковете му и дали няма да стане деноминация с хипер инфлация на тия парички в периода на изплащането

и кво ша вземеш тогава ??? от 3 те най дългия ли...казваше народа ???

има някой...точи брадвата и се подсмихва, а вие си "вярвайте" той това иска!

вярно е че това е тежкия сценарии...но парен каша духа!

до къде я докарахте с класацията за стабилност на банките ни в кризисен период? или ви е страх от самата мисъл че все пак има такава ?

може би ме уверявате че всички са на едно ниво...да бе да...пак се разсмях

Коментар

• Първоначално изпратено от krasi0
                          Явно уискито е марково и хваща здраво.
                          Първо БНБ не работи с крайни клиенти като твоя евреин, а по-скоро с банки.
                          Но нека да допуснем чисто хипотетичната ситуация, че се намери ТБ, която има нужния потенциал, за да развърти твоите 100 млрд евро. Ако не е само една, то ще са няколко банки.
                          Ами, това са адски много потенциални КРЕДИТИ, т.е. пари които да се налеят в икономиката. С тези 100млрд. ако не я стабилизираме мижавата българска икономика, значи сме толкова калпави, че по-добре да я закрием тази държава и да ходим да катерим палмите в Африка.
                          След 1 година банката ще е прибрала поне 112% от отпуснатите кредити. Ти си вземаш твоите 110%, 2% остават за банката. Икономиката е живнала(сигурно и цъфнала).
                          Абе, ако се намери богат евреин, който е готов да депозира 100млрд евро в българската банкова система, Швейцария ще ни диша праха... )))

Първоначално изпратено от nasco_3
                          И аз да попитам нещо хората дето го разбират.Ако съм богат евреин и ,или някакъв такъв и имам излишни 100 млрд евро и дойда в България и ги обърна в лева би трябвало БНБ да ми даде 195.4 лв при някакъв курс изгоден за нея де.После тези пари ги дам на тънка лихва от 10 пр на година и след една година отида в същото БНБ и ги продам за 214.94 /1.956 =109.9 евро.После си заминавам там в ерусалим или където и да е било ,като съм си прибрал печалбата от 9.9 мил евро . Питам се аз като прост неикономист откъде БНБ ще ги вземе тези пари.
                          Извинявам се за тъпия въпрос и ако има грешки правописни ,литературите от форума да не ме апострофират,от уискито е!
                          Благодаря ти Красьо ,имах нужда от такъв отговор,уискито е Джим Бим

Коментар

• Явно уискито е марково и хваща здраво.
                            Първо БНБ не работи с крайни клиенти като твоя евреин, а по-скоро с банки.
                            Но нека да допуснем чисто хипотетичната ситуация, че се намери ТБ, която има нужния потенциал, за да развърти твоите 100 млрд евро. Ако не е само една, то ще са няколко банки.
                            Ами, това са адски много потенциални КРЕДИТИ, т.е. пари които да се налеят в икономиката. С тези 100млрд. ако не я стабилизираме мижавата българска икономика, значи сме толкова калпави, че по-добре да я закрием тази държава и да ходим да катерим палмите в Африка.
                            След 1 година банката ще е прибрала поне 112% от отпуснатите кредити. Ти си вземаш твоите 110%, 2% остават за банката. Икономиката е живнала(сигурно и цъфнала).
                            Абе, ако се намери богат евреин, който е готов да депозира 100млрд евро в българската банкова система, Швейцария ще ни диша праха... )))

Първоначално изпратено от nasco_3
                            И аз да попитам нещо хората дето го разбират.Ако съм богат евреин и ,или някакъв такъв и имам излишни 100 млрд евро и дойда в България и ги обърна в лева би трябвало БНБ да ми даде 195.4 лв при някакъв курс изгоден за нея де.После тези пари ги дам на тънка лихва от 10 пр на година и след една година отида в същото БНБ и ги продам за 214.94 /1.956 =109.9 евро.После си заминавам там в ерусалим или където и да е било ,като съм си прибрал печалбата от 9.9 мил евро . Питам се аз като прост неикономист откъде БНБ ще ги вземе тези пари.
                            Извинявам се за тъпия въпрос и ако има грешки правописни ,литературите от форума да не ме апострофират,от уискито е!
                            Забележка: Горният пост не е препоръка за инвестиционни или спекулативни действия!

Коментар

• Първоначално изпратено от yonk
                              ako na edna banka i omeknat krakata i vednaga stava run on the banks i toga 6e te pitam niama li da falirat .na balgaria kato my zeme6 i poslednite mangizi i 6e izleze po plo6tadite]
                              Нали ти казах веднага ще я национализират.Това за площадите му мина времето.
                              Нали виждаш какво прави ББР, веднага налива 500 млн. Ако трябва ще влее и 1млрд. в банковата система.

Коментар

• ako na edna banka i omeknat krakata i vednaga stava run on the banks i togava 6e te pitam niama li da falirat .na balgarina kato my zeme6 i poslednite mangizi i 6e izleze po plo6tadite
                                Първоначално изпратено от polopot
                                Стига сте писали глупости. Банки няма да фалират. Дори това да се случи със някоя правителстото ще я нацинализира.Като пишете имате ли представа ако фалира някой фиилал на западна банка как това ще се отрази на банката-майка.
                                Така , ча най-лесното за въпросната банка ще е да спаси филиала си в БГ.

Коментар

Working...
                                X