Първоначално изпратено от krasi0
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лоши банки - Добри банки
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Недоверчивияточно както пропусна банка номер 1 за органи в кризисен период точно така ще пропуснеш и кво става около теб в момента?
е затова казвах да си пуснем класацииката па ако могат нека я опровергаят!МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от НедоверчивияИнсайдърко, караш ме да се смея в кризисен период, а не е мноо смешна ситуацията? По скоро е много тъничка в раздел преценка...
пропусна няколко банки, но няма да ги допълвам в твой стил макар че най стабилната от твоята класация не си я написал
банка за органи (нали ги знаеш...чревца бъбречета сърчица и други)
съветвам те в твоя стил да инвестираш там.
приемам извинението ти от името на "Асенчо" макар да не познавам това лице тъй като считам, че отношението ти бе прибързано и просташко!!!
можем да направим класацията...и ако могат нека ни опровергаят
едва ли биха успяли???
да ги питам тогава тарикат банкерите ква попара ще сърбат ?
И теб ли те удари кризата? Айде стига. Ти си велик спекулант. Ти си непобедим :-)МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Инсайдърко, караш ме да се смея в кризисен период, а не е мноо смешна ситуацията? По скоро е много тъничка в раздел преценка...
пропусна няколко банки, но няма да ги допълвам в твой стил макар че най стабилната от твоята класация не си я написал (щото си тъпо парче и немаш мозък да я видиш)
банка за органи (нали ги знаеш...чревца, бъбречета, сърчица и други)
съветвам те в твоя стил да инвестираш там.
приемам извинението ти от името на "Асенчо" макар да не познавам това лице тъй като считам, че отношението ти бе прибързано и просташко!!!
можем да направим класацията...и ако могат нека ни опровергаят
едва ли биха успяли???
да ги питам тогава тарикат банкерите ква попара ще сърбат ?
..............
току що : Дженералс моторс настоява за спешна държавна субидия от 12 милиарда долара иначе....пуска кепенците
почва се...духът на времето...уникален филм за банкерите, изкуствените фалити и още нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Недоверчивияи кво ша вземеш тогава ??? от 3 те най дългия ли...казваше народа ???
има някой...точи брадвата и се подсмихва, а вие си "вярвайте" той това иска!
Аз не съм олигофрен а ИДИОТ!
Ето ти и класация БАНКИ ТОП 5:
1) БУРКАН БАНК - 0% ЛИХВА, НО ОТ СЪРЦЕ
2) МАТРАК БАНК - СПИШ СПОКОЙНО И НА МЕКО
3) ДЮШЕК БАНК - КОЛКОТО ПОВЕЧЕ НАПЪХВАШ ТОЛКОВА ПО НА ТВЪРДО ЕБЕ-Ш
4) КРЪВНА БАНКА - ТОЧИМ БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН
5) БАНКА ЗА СПЕРМА - С ПОГЛЕД КЪМ НОВИТЕ ПОКОЛЕНИЯ
Избери си самМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Духът от бутилката е отворен! Стабилни сме...сигурни сме...бате Серго с трамвая е минавал из София да нагледа коя банка е за национализация(абсурд!). И той като вас съди за нея от офисите и ББР налива неясни суми....докога ли обаче ? Ще поеме ли с наливане цялата криза...или по скоро тоя формат "живот на кредит" с парите на другите се оказа мноо рисков и опасен? Беше ясно че има нещо гнило още в гигантския глобален замисъл за световно господство. Съмнявате ли се...изгледахте ли онуй филмче? Както и да е...явно не сте...пишете значи за стабилност, но самите вие не си вярвате и се ослушвате като зайци в поле за чакали Коя банка беше стабилна в момента в БГ..я кажете да и извадя кирливите ризки на масата и да и лъсне дупенцето Кеш има...в банкоматите обаче
Онова за еврейна ме накефи ! Евала! Дълбокия замисъл в него си беше - откъде банката ще извади ресурса за депозита му ??????? Обаче това се замаза с развитието ни като банкери над Швейцарско ниво (тука се посмях със сълзи) Ако някой е забравил какъв е статута на банките там и влиянието им от икономиката на страната относно БВП да му напомня че това е единствената държава в която това не е така!!!!!!!!!!!!!!! Тя просто е един голям сейф, нещо като касичка в планината Затова и никой не пипа и не бута и не рови по никакъв повод без значение колко враждуващ е с другия който внася на съседното гише и се усмихва любезно
и така г-да спецове коя е стабилната банка нечух ??? и коя е с подрязани крачета ??? на мен ми се струва че на повечкото по ъглите е заложен взрив и щнурчетата са в ръчичките на определени лица...въпроса е кога ще им натиснат шалтера ???????
Боже с какъв ентусиазъм защитихте изплащането на гарантираните 100 000 що така бре ? Ама никой от вас не смее да се закълне за сроковете му и дали няма да стане деноминация с хипер инфлация на тия парички в периода на изплащането
и кво ша вземеш тогава ??? от 3 те най дългия ли...казваше народа ???
има някой...точи брадвата и се подсмихва, а вие си "вярвайте" той това иска!
вярно е че това е тежкия сценарии...но парен каша духа!
до къде я докарахте с класацията за стабилност на банките ни в кризисен период? или ви е страх от самата мисъл че все пак има такава ?
може би ме уверявате че всички са на едно ниво...да бе да...пак се разсмяхдухът на времето...уникален филм за банкерите, изкуствените фалити и още нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от krasi0Явно уискито е марково и хваща здраво.
Първо БНБ не работи с крайни клиенти като твоя евреин, а по-скоро с банки.
Но нека да допуснем чисто хипотетичната ситуация, че се намери ТБ, която има нужния потенциал, за да развърти твоите 100 млрд евро. Ако не е само една, то ще са няколко банки.
Ами, това са адски много потенциални КРЕДИТИ, т.е. пари които да се налеят в икономиката. С тези 100млрд. ако не я стабилизираме мижавата българска икономика, значи сме толкова калпави, че по-добре да я закрием тази държава и да ходим да катерим палмите в Африка.
След 1 година банката ще е прибрала поне 112% от отпуснатите кредити. Ти си вземаш твоите 110%, 2% остават за банката. Икономиката е живнала(сигурно и цъфнала).
Абе, ако се намери богат евреин, който е готов да депозира 100млрд евро в българската банкова система, Швейцария ще ни диша праха... )))
Първоначално изпратено от nasco_3И аз да попитам нещо хората дето го разбират.Ако съм богат евреин и ,или някакъв такъв и имам излишни 100 млрд евро и дойда в България и ги обърна в лева би трябвало БНБ да ми даде 195.4 лв при някакъв курс изгоден за нея де.После тези пари ги дам на тънка лихва от 10 пр на година и след една година отида в същото БНБ и ги продам за 214.94 /1.956 =109.9 евро.После си заминавам там в ерусалим или където и да е било ,като съм си прибрал печалбата от 9.9 мил евро . Питам се аз като прост неикономист откъде БНБ ще ги вземе тези пари.
Извинявам се за тъпия въпрос и ако има грешки правописни ,литературите от форума да не ме апострофират,от уискито е!
Коментар
-
Явно уискито е марково и хваща здраво.
Първо БНБ не работи с крайни клиенти като твоя евреин, а по-скоро с банки.
Но нека да допуснем чисто хипотетичната ситуация, че се намери ТБ, която има нужния потенциал, за да развърти твоите 100 млрд евро. Ако не е само една, то ще са няколко банки.
Ами, това са адски много потенциални КРЕДИТИ, т.е. пари които да се налеят в икономиката. С тези 100млрд. ако не я стабилизираме мижавата българска икономика, значи сме толкова калпави, че по-добре да я закрием тази държава и да ходим да катерим палмите в Африка.
След 1 година банката ще е прибрала поне 112% от отпуснатите кредити. Ти си вземаш твоите 110%, 2% остават за банката. Икономиката е живнала(сигурно и цъфнала).
Абе, ако се намери богат евреин, който е готов да депозира 100млрд евро в българската банкова система, Швейцария ще ни диша праха... )))
Първоначално изпратено от nasco_3И аз да попитам нещо хората дето го разбират.Ако съм богат евреин и ,или някакъв такъв и имам излишни 100 млрд евро и дойда в България и ги обърна в лева би трябвало БНБ да ми даде 195.4 лв при някакъв курс изгоден за нея де.После тези пари ги дам на тънка лихва от 10 пр на година и след една година отида в същото БНБ и ги продам за 214.94 /1.956 =109.9 евро.После си заминавам там в ерусалим или където и да е било ,като съм си прибрал печалбата от 9.9 мил евро . Питам се аз като прост неикономист откъде БНБ ще ги вземе тези пари.
Извинявам се за тъпия въпрос и ако има грешки правописни ,литературите от форума да не ме апострофират,от уискито е!Забележка: Горният пост не е препоръка за инвестиционни или спекулативни действия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от yonkako na edna banka i omeknat krakata i vednaga stava run on the banks i toga 6e te pitam niama li da falirat .na balgaria kato my zeme6 i poslednite mangizi i 6e izleze po plo6tadite]
Нали виждаш какво прави ББР, веднага налива 500 млн. Ако трябва ще влее и 1млрд. в банковата система.
Коментар
-
ako na edna banka i omeknat krakata i vednaga stava run on the banks i togava 6e te pitam niama li da falirat .na balgarina kato my zeme6 i poslednite mangizi i 6e izleze po plo6taditeПървоначално изпратено от polopotСтига сте писали глупости. Банки няма да фалират. Дори това да се случи със някоя правителстото ще я нацинализира.Като пишете имате ли представа ако фалира някой фиилал на западна банка как това ще се отрази на банката-майка.
Така , ча най-лесното за въпросната банка ще е да спаси филиала си в БГ.
Коментар
Коментар