IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лоши банки - Добри банки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Леониде..ти не си тука да четеш къде да си навреш джобния кеш, а за друго...тия леки инсинуациики мое да ги метнеш на Инсайдъра ама на мен...

мале колко има да ви се смея през първото полугодие на 2009та...толко много ще е, че ша се чудите къде да си завирате главите като щрауси от срам

даже няма да е по късно от първото тримесечие на 2009 та

иде...Виденов ден

пърдон : Видов ден

помните ли го ???
    духът на времето...уникален филм за банкерите, изкуствените фалити и още нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Недоверчивия
      Първоначално изпратено от martsiano
      недоверчив ти какво можеш да кажеш за пощенска според теб, няма да го приема като препоръка
      умерена игра с тях "за кратко" без значение кво обещават и при пръв индекс за нещо...теглиш и дим да те няма

засега обещават, чак мерки взеха но % по депозита расте което не е добър показател за стабилност освен ако не се борят за преразпределяне на паричен поток от чещаши главата индивиди наречени "клиенти" чудещи се къде да пренаредят авоарчетата си. Защото и това е игра и в нея който е пръв и обере свободните електрони ще лапне кеша...другите банки който се забавят ще го издухат.

Въпроса е да не стане капан за наивници ???
      общи приказки

Коментар

Първоначално изпратено от martsiano
        недоверчив ти какво можеш да кажеш за пощенска според теб, няма да го приема като препоръка
        умерена игра с тях "за кратко" без значение кво обещават и при пръв индекс за нещо...теглиш и дим да те няма

засега обещават, чак мерки взеха но % по депозита расте което не е добър показател за стабилност освен ако не се борят за преразпределяне на паричен поток от чещаши главата индивиди наречени "клиенти" чудещи се къде да пренаредят авоарчетата си. Защото и това е игра и в нея който е пръв и обере свободните електрони ще лапне кеша...другите банки който се забавят ще го издухат.

Аз като казвам, че има проблясъци човека...

Коментар

• Недоверчивия, виждам че си имаш мнение почти за всяка банка,защо започна да пишеш във форума и да ни отваряш очите на нас балъците?Защо не ни оставиш да се набутаме в ''лоши банки''?Или ти е приятно да се вживяваш в ролята на просветител и спасител?

Коментар

• и аз нямам вяра на никой вече еле па на правителството,живо доказателство че ни лъжат бяха твърденията че в българия кризата( в реалния сектор) няма да дойде,сега това обещават за финансовия??????????абе пушка требва да играе

Коментар

• Първоначално изпратено от martsiano

Коментар

Вътрешния, кух си като гъдулка...IP то ми не е от USA е затва казвам че си прибързан и сляп играч и че не четеш м/у редовете...нервен при тва...та чак зъл!

Такива бързаци като теб трябва да бъдат уволнявани немедлено, без обяснение, чеп за зеле не става от тях Ако си така бърз и в борсовите операции си го издухал в миг...
                Никой не може да се вреди да го духа от теб :-) Така поне ръцете са ти свободни за да ръсиш простотии във форума. :-)
                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Вътрешния, кух си като гъдулка...IP то ми не е от USA е затва казвам че си прибързан и сляп играч и че не четеш м/у редовете...нервен при тва...та чак зъл!

Такива бързаци като теб трябва да бъдат уволнявани немедлено, без обяснение, чеп за зеле не става от тях Ако си така бърз и в борсовите операции си го издухал в миг...

Коментар

• недоверчив ти какво можеш да кажеш за пощенска според теб, няма да го приема като препоръка

Коментар

ако не друго...риза ще искам име ми дадохте Асенчу и аз го знам от години той си пише така из всички форуми без значение кви са, но да ме бъркате с него...тва си е обида и още един показател за мен че сте сляпи....ако бях Асенчу щях ли да ви пиша за ремонта на клона на ПИБ в София ? Не нали...ама е такива сте не четете м/у редовете, а като дявол евангелие. И после искате хората да ви вярват на писанията ли...кога питай ме ?

та докаде я докарахме с банките ? имам едни акциики за освобождаване..някой ако иска сега е момента - тъничко ша му ги дам...като Коледна примоциика?

ех колеги колеги...докъде я докарахте да ви е страх да пръднете че ше ви падне банката..ша падне щото сами я докарахте до тва и дередже

и бате ви Серго ме уверяваше : " нас криза няма да ни засегне тя е далеко "...па тя стана друга работата започнаха и фалити в шивашкия бранш в строителния и в кой ли не съпътстващ още?

Англия отказа БГ работници за 2009 са с 50% надолу в сравневние с 2008 абе ще става една веселба та знае ли се
                      АсенчУ, смърдиш от далече! Никой не можеш да излъжеш ;-)
                      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• ако не друго...риза ще искам име ми дадохте Асенчу и аз го знам от години той си пише така из всички форуми без значение кви са, но да ме бъркате с него...тва си е обида и още един показател за мен че сте сляпи....ако бях Асенчу щях ли да ви пиша за ремонта на клона на ПИБ в София ? Не нали...ама е такива сте не четете м/у редовете, а като дявол евангелие. И после искате хората да ви вярват на писанията ли...кога питай ме ?

та докаде я докарахме с банките ? имам едни акциики за освобождаване..някой ако иска сега е момента - тъничко ша му ги дам...като Коледна примоциика?

ех колеги колеги...докъде я докарахте да ви е страх да пръднете че ше ви падне банката..ша падне щото сами я докарахте до тва и дередже

и бате ви Серго ме уверяваше : " нас криза няма да ни засегне тя е далеко "...па тя стана друга работата започнаха и фалити в шивашкия бранш в строителния и в кой ли не съпътстващ още?

Англия отказа БГ работници за 2009 са с 50% надолу в сравневние с 2008 абе ще става една веселба та знае ли се

Леониде пишеме си ама точно по темата ДОБРИ БАНКИ - ЛОШИ БАНКИ

въпроса е да уточним кой са добри и лоши...е тва е простичката ми молба ?

така темата ще е пълна и в завършен вид

Коментар

Първоначално изпратено от INSIDER-A
                          Ти си като изпражнение - колкото повече те рови човек, толкова повече миришеш ;-) "Баси ква прилика"
                          а на мен ми се струва че банковата системка "ПОНАМИРИСВА" не по своя воля разбира се...принципа на работа бе такъв. Бачкаха и пИчелИха от чужди парици без много да ги е грижа че при рязък стоп издънката ще е огромна

баси какъв усет извадих ПЕСИМИСТИЧЕН на фона на кризата и ОПТИМИСТИТЕ надяващи се на задгробен живот ???

я по добре споодели за някоя спекулка да завъртиме тия дни че имам един свободен кеш за наместване
                          Асене, от 100км. си личи че си ти,макар и със сменен ник.Защо не си знахарстваш в твоята тема с твоя ник,а дойде да развалиш и тази,до скоро интересна тема.Оправи банките в новата си родина САЩ, за нашите не се безпокой!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                            Ти си като изпражнение - колкото повече те рови човек, толкова повече миришеш ;-) "Баси ква прилика"
                            а на мен ми се струва че банковата системка "ПОНАМИРИСВА" не по своя воля разбира се...принципа на работа бе такъв. Бачкаха и пИчелИха от чужди парици без много да ги е грижа че при рязък стоп издънката ще е огромна

баси какъв усет извадих ПЕСИМИСТИЧЕН на фона на кризата и ОПТИМИСТИТЕ надяващи се на задгробен живот ???

я по добре споодели за някоя спекулка да завъртиме тия дни че имам един свободен кеш за наместване

Коментар

Красьо, виж как добре ги разбираш тия банковите работи ? Ами направи тия 3 сметки и дай резултат тук да го видим черно на бяло ? Аз съм учил че статистиката се базира на стъкмистиката и понеже много цифрички се правят богоугодни не им вярвам.Предпочитам да ползвам други средства водещи към по точното състояние за определено интересуваща ме банка.

Нали не си чул да кажа лоша дума за тая или оная банка както и да вадя показатели за нея който не отговарят на истината ???

значи споко...твоята няма да я накърниме тя е в графа стабилни (според теб)

абе иде "видовден"...още първото полугодие на 2009 ще се е чуло и видяло

що ми прилича тая дума : видовден като виденов ден ? баси ква прилика

Коментар

• Красьо, виж как добре ги разбираш тия банковите работи ? Ами направи тия 3 сметки и дай резултат тук да го видим черно на бяло ? Аз съм учил че статистиката се базира на стъкмистиката и понеже много цифрички се правят богоугодни не им вярвам.Предпочитам да ползвам други средства водещи към по точното състояние за определено интересуваща ме банка.

Нали не си чул да кажа лоша дума за тая или оная банка както и да вадя показатели за нея който не отговарят на истината ???

значи споко...твоята няма да я накърниме тя е в графа стабилни (според теб)

абе иде "видовден"...още първото полугодие на 2009 ще се е чуло и видяло

що ми прилича тая дума : видовден като виденов ден ? баси ква прилика

Коментар

Working...
                                X