IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лоши банки - Добри банки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не знам кои банки са лоши и хубави, ама вчера моята ме сюрпризира с нова тарифа,според която, всяко теглене (независимо от сумата и далиима заявка или не) се таксува от 0,2% до 0.7%. Това е някакъв абсурд според мен. Само за теглене от физически лица до 2000 лв няма такса.
    Вижте и вашите банки да не са вкарали ей така между другото нови тарифки......

Коментар

• аз мисля че не строителите(строителните фирми) а инвеститорите(собствениците на сградите)са по алчни те ще го гризнат по яко

Коментар

• Първоначално изпратено от slavikd
        Раздават гарсониери без пари по Черноморието
        да бе да заприлича ми като ТВ Шоп : обаде се сега и към първия комплект получавате подарък 2 ри , а ако се обадите в следващите 5 мин получавате и ....итн

ПОДАРЪК забележи

аз пък си мислех че ми продават 2 или 3 стоки включени в една цена като пакетна продажба

баси как не съм се сетил че това било ПОДАРЪК ???

въдици за наивници....

няма да е далеко деня в който ще продават и под ниво себестойност само и само да погасяват нарастващите суми по кредити. Крайно време беше да гризнат дръвцето лакомите строители вдигаха цените и се подсмихваха...пазарна икономика било..търсенето определяло предлагането...е им сега пазарно регулиране...ред е ние да се подсмихваме и да ги изкупим в критичен за тях предфалитен момент 2009та ще ги върне в реалността че много отлепиха от земята и се самозабравиха...
        духът на времето...уникален филм за банкерите, изкуствените фалити и още нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от stdmv
          Ако не ти е известно, в Германия е така от много време. Само че става електронно и не може да си купиш нещо, ако не си иазкарал парите за него (Ха! Колко странно!)
          Не, не ми е известен тоя факт! Нямам спомен в Австрия да е така? Нито в Германия. Тая година бях там 2 пъти и нито видях нито чух за подобен контрол в/у хората. Не съм виждал подобно нещо никъде и в Европа...абсолютно никъде!!!

явно опита за контрол е съчинен от нечия икономическа тиква от БСП забравила че живее в 2008 г

когато стане това ми се обади

пълна недомислица е това продиктувана и родена в болен мозък!!!

Коментар

• Ако не ти е известно, в Германия е така от много време. Само че става електронно и не може да си купиш нещо, ако не си иазкарал парите за него (Ха! Колко странно!)

Първоначално изпратено от Недоверчивия
            Я кво изказване чух ....личен данъчен номер за всеки гражданин и всяка покупка от където и да е - регистрирана...надхвърлиш ли обявените парични нива и ела че ни требваш Мале кви опашки ша се извият и колко пара ще влезе в съседите ни не е истина просто кефят ме и мноо ми напомнят за крайната цел във филмчето за което писах !

ако все още някой не е изгледал "Духът на времето" да вземе да го тегли веднага и ще вдене за кво иде реч и що има криза ???

нещо повече от контрол в/у личността налагат бавно и сигурно

Коментар

• Раздават гарсониери без пари по Черноморието

Васил Костов

Размер на шрифта: a a a
              Невиждани бонуси вече са готови да датат строителните предприемачи на клиентите, които плащат КЕШ при закупуване на недвижим имот.

В последните дни вече са станал хит оферти от типа - при закупуване на апартамент от 100 кв. м и нагоре и се плати за него веднага, на клиента да се дава като бонус малка гарсониера от 40 до 50 кв.

Целта на предприемачите и собствениците на апартаментите е да си върнат бързо вложените средства и да получат свежи пари.

Много от тях имат дългове и към банки, което още повече ги принуждава да търсят свободни средства.

В момента, обаче по Черноморието има предлагане на над 60 000 ваканционни апартамента, а търсенето е изключително свито.

Споменатите бонуси са именно за ваканционни имоти. Те са най-силно пострадали от общата стагнация на пазара, която се дължи на икономическата криза в световен мащаб.

Самата криза предизвика отлив на купувачи от западна Европа и Русия, които бяха основните клиенти на българския имотен ваканционен пазар.

Допълнително натежа и политиката на банките, които силно затегнаха кранчето на кредитите.

Така предприемачите се принуждават да правят огромни отстъпки, да свиват печалбите си до мининум или дори да продават на себестойност, за да получат реални пари.

Коментар

• Я кво изказване чух ....личен данъчен номер за всеки гражданин и всяка покупка от където и да е - регистрирана...надхвърлиш ли обявените парични нива и ела че ни требваш Мале кви опашки ша се извият и колко пара ще влезе в съседите ни не е истина просто кефят ме и мноо ми напомнят за крайната цел във филмчето за което писах !

ако все още някой не е изгледал "Духът на времето" да вземе да го тегли веднага и ще вдене за кво иде реч и що има криза ???

нещо повече от контрол в/у личността налагат бавно и сигурно

Коментар

• Първоначално изпратено от Недоверчивия
                  кво става с кризата ли....ами ето : http://www.vbox7.com/play:ae14bf3c
                  +1!!!

Коментар

• кво става с кризата ли....ами ето : http://www.vbox7.com/play:ae14bf3c

Коментар

• Първоначално изпратено от Недоверчивия
                      Инсайдърко викам да те поздравя с едно клипче : http://www.bgvip.tv/play.php?vid=1380
                      И за теб поздрав ;-)

http://www.bgvip.tv/play.php?vid=123027
                      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• С други думи, банковата система е раздавала кредити в евро, а е привличала депозити в лева - какъв е коментара ти за това(от статия на инвестора)

Коментар

• Инсайдърко викам да те поздравя с едно клипче : http://www.bgvip.tv/play.php?vid=1380

Коментар

• направо го отрекоха за разлика от това http://www.investor.bg/?cat=85&id=72548 или това : http://money.ibox.bg/news/id_594989673

Коментар

• мисля че го опровергаха

Коментар

• Видяхте ли новината на деня за вчера?
                                http://pazari.dnevnik.bg/show/592316/
                                Ха! Явно Изтокът е на ход!
                                Добре че не е някоя Либийска банка ;-)

Коментар

Working...
                                X