IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мога ли да отворя сметка в чужбина от България?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
    Можеш, но това пък въобще не е лесно е, ако живееш там и можеш да го докажеш с някаква сметка за комунални услуги на твое име - нямаш грижи, но иначе си е разправия (поне аз така мисля може и да има лесен начин .
    Аз съм напълно съгласен с теб. Ако не можеш да докажаш че живееш там почти е нежъзможно!
    метални врати метални решетки

Коментар

• Първоначално изпратено от leven_asenov Разгледай мнение
      Начално zdr tarsya partniyor sas koyto da otkriyem WESTER UNION VAV RUMANIYA
      ZDRAVEYTE mnogo se izvinyavam za lo6oto pisane no se interesuvam .kak moga da otvorya wester union.vav rumaniya mnogo mie naleja6to no nyamam nikakvi znaniya po to4no nikakva informaciya .molya nyakoy ot sayta ako imat mnenie dami otgovoryat .interesuvame estoniya garciya rumaniya dori moje ako nyakoy ima dostatacno znanie dase vklyu4i zaedno da rabotim govorya za masovi bezumni prevodi kito sa reyalni molya dami pomognete skaypa mie .leven333111.tel.0896433542 ............dopolnitelno davi popitam imali 6ans onlayn bez da otida do rumaniya da si drapna prevoda sas kod4eto i tova e variyant i damise prevedat vav bg parite no po reyalen na4in blagodarya vi leven ako sam vi za interesuval molya damise obadite davi obyasnya sas to4nos za kakvo stava vapros

Коментар

• Първоначално изпратено от leven_asenov Разгледай мнение
        molya dami pomogne6 sas malko info ili po to4no kad dase obarna za da otkriya wester union vav rumaniya
        mnogo se izvinyavam no gledam 4e imate dosta opit moya tel.0896433542 dase 4uem ako jelae6 skaypa mie leven333111
        http://www.westernunion.ro/

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          Виж линка. Имат не само телефон,а и офис. Предлагат и страхотни и разнообразни проекти за доказали се инвеститори като теб. Ако искаш може да те уредят и за лектор.

http://www.kartasofia.com/%D0%BF%D1%...rta127622.html
          molya dami pomogne6 sas malko info ili po to4no kad dase obarna za da otkriya wester union vav rumaniya
          mnogo se izvinyavam no gledam 4e imate dosta opit moya tel.0896433542 dase 4uem ako jelae6 skaypa mie leven333111
          zdraveyte prisaydenih se kam sayta poneje procetoh nyakoy interesni ne6ta kato komentari .interesuvame kak moga da otvorya WESTER UMION vav rumaniya

Коментар

• spe6no imam nujda ot info

Начално zdr tarsya partniyor sas koyto da otkriyem WESTER UNION VAV RUMANIYA
            ZDRAVEYTE mnogo se izvinyavam za lo6oto pisane no se interesuvam .kak moga da otvorya wester union.vav rumaniya mnogo mie naleja6to no nyamam nikakvi znaniya po to4no nikakva informaciya .molya nyakoy ot sayta ako imat mnenie dami otgovoryat .interesuvame estoniya garciya rumaniya dori moje ako nyakoy ima dostatacno znanie dase vklyu4i zaedno da rabotim govorya za masovi bezumni prevodi kito sa reyalni molya dami pomognete skaypa mie .leven333111.tel.0896433542 ............dopolnitelno davi popitam imali 6ans onlayn bez da otida do rumaniya da si drapna prevoda sas kod4eto i tova e variyant i damise prevedat vav bg parite no po reyalen na4in blagodarya vi leven ako sam vi za interesuval molya damise obadite davi obyasnya sas to4nos za kakvo stava vapros

Коментар

• moga da vi kaja kak da si napravite online USD americanska smetka a kartata idva po p

a kartata idva po po6tata. email kodinnov@gmail.com

Cheeers
              Ivan

Коментар

• Виж линка. Имат не само телефон,а и офис. Предлагат и страхотни и разнообразни проекти за доказали се инвеститори като теб. Ако искаш може да те уредят и за лектор.

http://www.kartasofia.com/%D0%BF%D1%...rta127622.html
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Напишете ми телефона на представител на Европейска банка във България, който може да ми направи сметка от тук, в чужбина?
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• а иначе си отговорил на питанка от преди 5 години. Аз също безпроблемно използвам пейпал за плащания, но до момента не съм теглил пари от пейпал акаунт към кредитна

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      а обратното упражнение работи ли? от пейпал в кредитна карта?
                      да
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                        възможно е от 2 години вече. имам сметка в пейпал , към нея са вързани 2 БГ карти и няма никакви проблеми с плащането
                        може да се погледнат и moneybookers.
                        това доколкото знам е английският аналог на пейпал.

ПП сега допрочетох мненията.това с блокирането на сметките ако се ползват от БГ е ПЪЛНА ГЛУПОСТ. пак повтарям имам пейпал сметка . към нея са вързани 2 карти издадени от БГ банки, кредитна и дебитна и до момента не съм имал проблеми с плащанията , а за последните 2 години съм направил поне 100 транзакции .
                        а обратното упражнение работи ли? от пейпал в кредитна карта?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan Разгледай мнение
                          До преди няколко месеца твърдо нямаше начин да си регистрираш PayPal от България.... предполаам, че и сега е така.
                          възможно е от 2 години вече. имам сметка в пейпал , към нея са вързани 2 БГ карти и няма никакви проблеми с плащането
                          може да се погледнат и moneybookers.
                          това доколкото знам е английският аналог на пейпал.

ПП сега допрочетох мненията.това с блокирането на сметките ако се ползват от БГ е ПЪЛНА ГЛУПОСТ. пак повтарям имам пейпал сметка . към нея са вързани 2 карти издадени от БГ банки, кредитна и дебитна и до момента не съм имал проблеми с плащанията , а за последните 2 години съм направил поне 100 транзакции .
                          Last edited by NYSERookie; 22.04.2011, 10:58.
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Raider01 Разгледай мнение
                            Здравейте!Залагам по различни саитове във всякакъв вид игри.Интересува ме дали ако не съм гражданин на US ще мога да си открия сметка в Лас Вегас,ако мога,как да боравя с тази сметка понеже ще получавам суми от различни сайтове,не съм много на ти с тези работи,ако може някои дето разбира да ми обясни по-подробно?!Има ли някакъв лимит за внасяне или за теглене(имам предвид лично присъствие в банката а не с дебитни карти)?Има ли някакви данаци варху парите спечелени от хазарт?Ако се натрупа голяма сума иска ли се доказване на происход,и ако да ,то как се доказват или декларират приходи от хазарт?Ако не мога да си открия сметка там ,каде мога да открия такава сметка,която става за международни преводи?Искам да попитам и има ли начин когато генерирам превод от даден сайт в сметка или карта сумата да се получи веднага или до няколко часа а не за дни?
                            1) Банкова сметка може да си откриеш в Лас Вегас или всеки друг щат, но трябва паспорт и някакъв документ за местожителство - обикновено книжка или студенстко ID. В минимум трябва да покажеш договор за наем, но може да ти откажат.

2) Няма лимит за внасяна или теглене. По принцип всички транзакции над 10,000 влизат в системате на ФБР. Няма проблем да вкарваш или изкарваш и повече, но големия батко те гледа.

3) Това че може да си спечелил от хазарт не значи, че няма данъци.. По принцип казината не ги вземат на малките, но всеки печаливш залог ( джакпот, спортни залагания и тн) над 10,000 казината могат да ти удържат данък, а минимум дори да ти издадат документ за доход, с които сам да се разправяш с данъчните... Долкокото знам не обичат да го правят, но ако сумата е солидна всичко е възможно.

Като цяло това, което искаш е незаконно или със сигурност поне близко до незаконото. Няма много етично банки/фирми предлагащи такава услуга така че те съветвам търсиш друг път.

Коментар

• въпрос за откриване на сметка

Здравейте!Залагам по различни саитове във всякакъв вид игри.Интересува ме дали ако не съм гражданин на US ще мога да си открия сметка в Лас Вегас,ако мога,как да боравя с тази сметка понеже ще получавам суми от различни сайтове,не съм много на ти с тези работи,ако може някои дето разбира да ми обясни по-подробно?!Има ли някакъв лимит за внасяне или за теглене(имам предвид лично присъствие в банката а не с дебитни карти)?Има ли някакви данаци варху парите спечелени от хазарт?Ако се натрупа голяма сума иска ли се доказване на происход,и ако да ,то как се доказват или декларират приходи от хазарт?Ако не мога да си открия сметка там ,каде мога да открия такава сметка,която става за международни преводи?Искам да попитам и има ли начин когато генерирам превод от даден сайт в сметка или карта сумата да се получи веднага или до няколко часа а не за дни?

Коментар

• Отговор от Deutsche Bank

Ето това е моето запитване:
                                ... As you know we recently joined the EU (since Jan 1st 2007), and I want to take full advantage of it in terms of using the internet. Unfortunately all sort of sites like Amazon, Ebay or Paypal refuse to work with Bulgarian citizens. Now, being part of EU I want to knwo is there an option for me to open an accoutn at your bank along with a Credit Card attached to the accoutn and use it for ecommerce. I will also need E-Banking (or home-banking, I am not sure what term you are using) to transfer money to that accoutn from Bulgaria. Now, is all of this possible ? What are the requirements to open an account ?
                                А ето това е отговора:
                                We are happy to inform you that it is possible for you, while living abroad, to open an account with us.
                                Please register yourself on our website to receive the necessary forms for opening an account:

http://www.deutsche-bank.de/start ->Services->Formularcenter->non-resident of Germany?
                                (flash-button on the left of this page). Unfortunately the flash-button is being edited at the moment,
                                please try to use this link in a few days.

Please visit any of our branches or any German embassy / consulate in your area to authenticate your identity.

You will find the next branch to you on our website:

http://tools.deutsche-bank.de/cc/loc...en/welcome2.do

Please note that we do not accept any responsibilty that may arise as a result.

It is also important to note that an account can only be run on credit balance as long as you do not have
                                a residential address in Germany. Therefore it is not possible to draw a creditcard for you.

We hope this information is of help to you and look forward to welcome you as our customer.
                                В крайна сметка излиза че може да направят сметка но после няма зя какво да се ползва. Днес също така чух че Paypal заключват акаунти ако усетят че се ползват (контролния им панел) от България. Така че все още ни третират като туземци....

Коментар

Working...
                                X