Първоначално изпратено от spase
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интернет банкиране - коя банка да избера ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от PRAKTIKAПолзвам вече от 6 месеца ПИБ и съм много доволен от нейния виртуален клон. Откакто съм клиент на виртуалният клон често ползвам WEB-сайта за влизане в моята сметка. Прави ми впечатление, че сайта се развива много динамично в добра за клиентите посока.
С настоящето мнение изказвам само мнение по темата. Нека моята оценка да не се приема за реклама на ПИБ, а за една обективна оценка от лице, което от 35 години се занимава с компютърни технологии.
П.С Знам, че ще ми кажеш да си погледна в договора, но временно нямам достъп до него.
Мерси предварително!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от PRAKTIKAМлади Бай Ганьо (kurta007) компютърти технологии има много от преди 35 години. Тогава само че "компютрите" бяха доста голями, работеха на електронни лампи и бяха наричани ЕИМ. Тази информация е доста сложна за кухата ти глава и за това преставам да те образовам. Когато искаш да изкажеш мнение в ИНТЕЛИГЕНТНИЯ ФОРУМ, опитвай се да не ставаш смешен. Некомпетентността, която демострираш във ФОРУМА не е качество, а твоя лична даденост "kurta007" !!!
PS. Завиждахме на един колега че имаше 15 аудио касети с видео игри. Обикновен касетофон подвключвахме към "Правец"а за информационен носител!!! Ебати мизерията! От днешна гледна точка. А тогава си бе лукс!!http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от kurta007Първоначално изпратено от PRAKTIKAкоето от 35 години се занимава с компютърни технологии.
Бай Ганьо,преди 35 г е нямало никви компютри
http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Internet
http://en.wikipedia.org/wiki/ComputerHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от kurta007Първоначално изпратено от PRAKTIKAкоето от 35 години се занимава с компютърни технологии.
Бай Ганьо,преди 35 г е нямало никви компютри
Коментар
-
Първоначално изпратено от PRAKTIKAМлади Бай Ганьо (kurta007) компютърти технологии има много от преди 35 години. Тогава само че "компютрите" бяха доста голями, работеха на електронни лампи и бяха наричани ЕИМ. Тази информация е доста сложна за кухата ти глава и за това преставам да те образовам. Когато искаш да изкажеш мнение в ИНТЕЛИГЕНТНИЯ ФОРУМ, опитвай се да не ставаш смешен. Некомпетентността, която демострираш във ФОРУМА не е качество, а твоя лична даденост "kurta007" !!!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Млади Бай Ганьо (kurta007) компютърти технологии има много от преди 35 години. Тогава само че "компютрите" бяха доста голями, работеха на електронни лампи и бяха наричани ЕИМ. Тази информация е доста сложна за кухата ти глава и за това преставам да те образовам. Когато искаш да изкажеш мнение в ИНТЕЛИГЕНТНИЯ ФОРУМ, опитвай се да не ставаш смешен. Некомпетентността, която демострираш във ФОРУМА не е качество, а твоя лична даденост "kurta007" !!!
Коментар
-
Ползвам вече от 6 месеца ПИБ и съм много доволен от нейния виртуален клон. Откакто съм клиент на виртуалният клон често ползвам WEB-сайта за влизане в моята сметка. Прави ми впечатление, че сайта се развива много динамично в добра за клиентите посока.
С настоящето мнение изказвам само мнение по темата. Нека моята оценка да не се приема за реклама на ПИБ, а за една обективна оценка от лице, което от 35 години се занимава с компютърни технологии.
Коментар
-
nasco_3 само 2 отметки за банкирането на ПроКредит:
1 - списъка ти е с 50 тан кода, всеки е уникален, но с един ТАН можеш да пуснеш до 100 платежни,т.е. ако днес имаш 10 транзакции спокойно можеш да си ги пуснеш с един код
2 - документите се съхраняват, дори и да нямаш пари по сметката, а когато има средства нареждането се изпълнява
Коментар
-
ОББ - страхотия! Използвам го не по свое желание. Такова чудо не съм виждал, изпълних всички няколко десетки видове инструкции и сертификата си импортирах и накрая не мога да разбера колко ми е салдото по сметката , просто не се отваря. Може би системата е в августовска отпуска.
Ползвам и на ДСК и на Прокредит банк , последното е най-удобно, просто несравнимо с всичко останало, няма сертификати и тем подобни, само тан кодове, с които можеш да плащаш от където си искаш.
Коментар
-
Аз ползвам на ОББ, ДСК, Юнионбанк и ПИБ. Съгласен съм, ОББ за сега нямат конкуренция, а за колегите от ПИБ, не разбирам какво му харесвате, че се ходи на сто места докато набереш и потвърдиш превода, платежното даже не е и по стандарта, докато на ОББ всичко е ясно и прост, и не се различава от това на хартия
Коментар
-
Ползвам Райфайзен,ДСК,Прокредит и Алинац-няколко мнения от мен по ред на предпочитане
1.Райфайзен-много добра система ,ползват сертификат който е техен,ако нямаш пари по сметката ордера те чака и тогава минава
2.Прокредит -много удобна и лесна система ,няма сертификат ама има тан кодове които са писмени и само ти ги знаеш,неудобства при 50 транзакции трябва да идеш до клон да си вземеш тановете и ако пуснеш нареждане трябва трябва да имаш пари по сметка иначе ордера не се пази при тях
3.Алианц -нещо като Райфайзен ,ама сървара им работи като моят компютър преди 10г
4.ДСК те са на Мултикеш -система дето Райфайзен я бяха вкарали преди години и се отказаха от нея -неудобна систма искаща сложна инсталация,освен това май само те имат още и такса за подръжка на месец а ако си на друг комп на някой забравен от господ остров не знам как ще си исталиращ Мултикеша да си видиш парите
това са лични наблюдения и не представляват абсолютно нищо като препоръка
Коментар
Коментар