IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интернет банкиране - коя банка да избера ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от spase
    saxo bank
    това не е по темата не обърквай хората това е брокер не е банка,а иначе са си доста добри като платформа ,лично аз съм им клиент от 3-4години

Коментар

• Първоначално изпратено от PRAKTIKA
      Ползвам вече от 6 месеца ПИБ и съм много доволен от нейния виртуален клон. Откакто съм клиент на виртуалният клон често ползвам WEB-сайта за влизане в моята сметка. Прави ми впечатление, че сайта се развива много динамично в добра за клиентите посока.
      С настоящето мнение изказвам само мнение по темата. Нека моята оценка да не се приема за реклама на ПИБ, а за една обективна оценка от лице, което от 35 години се занимава с компютърни технологии.
      А като ползваш е-пиб, би ли ми казал дали има някакво изискване за минимален остатък по сметката. Защото преди седмица-две си сложих техен сертификат за електронно банкиране, ако правилно се изразявам, но днес поглеждам в "справки" и виждам, че са блокирани 150 лв.....

П.С Знам, че ще ми кажеш да си погледна в договора, но временно нямам достъп до него.

Мерси предварително!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
        Първоначално изпратено от PRAKTIKA
        Млади Бай Ганьо (kurta007) компютърти технологии има много от преди 35 години. Тогава само че "компютрите" бяха доста голями, работеха на електронни лампи и бяха наричани ЕИМ. Тази информация е доста сложна за кухата ти глава и за това преставам да те образовам. Когато искаш да изкажеш мнение в ИНТЕЛИГЕНТНИЯ ФОРУМ, опитвай се да не ставаш смешен. Некомпетентността, която демострираш във ФОРУМА не е качество, а твоя лична даденост "kurta007" !!!
        Присъединявам се към теб. Написах първата си програма през 1975 г., т.е. преди 33 години! Тогава бях на 14 години, в 9-ти клас на НМГ (сега НПМГ). Програмата беше на ФОРТРАН и работеше на Минск-32 в мазето на Института по математика. Така че нищо чудно да имаш 35 години стаж, ако си малко по-възрастен от мен. Но разни Курти-евци не са дорасли за да знаят такива факти, Може би си мислят, че компютъра е открит от чичко им Бил Гейтс заедно с операционната система MS-DOS
        Аз също съм работил на ФОРТРАН, - 1972-75та. След туй излезе КОБОЛ, PL 1, и т.н. Но имахме една IBM, с перфокарти. Мам си джейс!! След туй излязоха и "Правец"ите. Но за едно трябва да се гордеем без задръжки. Първият цифров калкулатор в света си е Български!! "Елка - 61", произведена през 1961 год. е първият в света!! Жалко че не сме имали пазарна икономика, и НИЕ да направим пазарния бум на този продукт. Партиините величия решаваха кое е приоритетно и кое не. Но както и да е. Ще си поемем въздух, и пак ще изплуваме.
        PS. Завиждахме на един колега че имаше 15 аудио касети с видео игри. Обикновен касетофон подвключвахме към "Правец"а за информационен носител!!! Ебати мизерията! От днешна гледна точка. А тогава си бе лукс!!
        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
          Първоначално изпратено от kurta007
          което от 35 години се занимава с компютърни технологии.
          като почнете такива булшити и неам думи ,експерта ,супер професионалиста хаха
          Бай Ганьо,преди 35 г е нямало никви компютри
          още една рожбичка на компютърните игри
          Мда-а-а, и защото съм в добро настроение, ето на детето два линка, да вземе да се образова относно компютрите и интернет. Че нищо чудно да си мисли, че и Интернет съществува от началото на 90-те, когато вероятно се е родил

http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Internet
          http://en.wikipedia.org/wiki/Computer
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007
            още една рожбичка на компютърните игри

Коментар

Млади Бай Ганьо (kurta007) компютърти технологии има много от преди 35 години. Тогава само че "компютрите" бяха доста голями, работеха на електронни лампи и бяха наричани ЕИМ. Тази информация е доста сложна за кухата ти глава и за това преставам да те образовам. Когато искаш да изкажеш мнение в ИНТЕЛИГЕНТНИЯ ФОРУМ, опитвай се да не ставаш смешен. Некомпетентността, която демострираш във ФОРУМА не е качество, а твоя лична даденост "kurta007" !!!
              Присъединявам се към теб. Написах първата си програма през 1975 г., т.е. преди 33 години! Тогава бях на 14 години, в 9-ти клас на НМГ (сега НПМГ). Програмата беше на ФОРТРАН и работеше на Минск-32 в мазето на Института по математика. Така че нищо чудно да имаш 35 години стаж, ако си малко по-възрастен от мен. Но разни Курти-евци не са дорасли за да знаят такива факти, Може би си мислят, че компютъра е открит от чичко им Бил Гейтс заедно с операционната система MS-DOS
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Млади Бай Ганьо (kurta007) компютърти технологии има много от преди 35 години. Тогава само че "компютрите" бяха доста голями, работеха на електронни лампи и бяха наричани ЕИМ. Тази информация е доста сложна за кухата ти глава и за това преставам да те образовам. Когато искаш да изкажеш мнение в ИНТЕЛИГЕНТНИЯ ФОРУМ, опитвай се да не ставаш смешен. Некомпетентността, която демострираш във ФОРУМА не е качество, а твоя лична даденост "kurta007" !!!

Коментар

• saxo bank

Коментар

Коментар

• Ползвам вече от 6 месеца ПИБ и съм много доволен от нейния виртуален клон. Откакто съм клиент на виртуалният клон често ползвам WEB-сайта за влизане в моята сметка. Прави ми впечатление, че сайта се развива много динамично в добра за клиентите посока.
                      С настоящето мнение изказвам само мнение по темата. Нека моята оценка да не се приема за реклама на ПИБ, а за една обективна оценка от лице, което от 35 години се занимава с компютърни технологии.

Коментар

• nasco_3 само 2 отметки за банкирането на ПроКредит:
                        1 - списъка ти е с 50 тан кода, всеки е уникален, но с един ТАН можеш да пуснеш до 100 платежни,т.е. ако днес имаш 10 транзакции спокойно можеш да си ги пуснеш с един код
                        2 - документите се съхраняват, дори и да нямаш пари по сметката, а когато има средства нареждането се изпълнява

Коментар

• Аз също използвам Прокредит банк. Това с тановете е малко досадно, но ми се вижда много по сигурно от сертификатите.

Коментар

• ОББ - страхотия! Използвам го не по свое желание. Такова чудо не съм виждал, изпълних всички няколко десетки видове инструкции и сертификата си импортирах и накрая не мога да разбера колко ми е салдото по сметката , просто не се отваря. Може би системата е в августовска отпуска.
                            Ползвам и на ДСК и на Прокредит банк , последното е най-удобно, просто несравнимо с всичко останало, няма сертификати и тем подобни, само тан кодове, с които можеш да плащаш от където си искаш.

Коментар

• Аз ползвам на ОББ, ДСК, Юнионбанк и ПИБ. Съгласен съм, ОББ за сега нямат конкуренция, а за колегите от ПИБ, не разбирам какво му харесвате, че се ходи на сто места докато набереш и потвърдиш превода, платежното даже не е и по стандарта, докато на ОББ всичко е ясно и прост, и не се различава от това на хартия

Коментар

• Ползвам Райфайзен,ДСК,Прокредит и Алинац-няколко мнения от мен по ред на предпочитане
                                1.Райфайзен-много добра система ,ползват сертификат който е техен,ако нямаш пари по сметката ордера те чака и тогава минава
                                2.Прокредит -много удобна и лесна система ,няма сертификат ама има тан кодове които са писмени и само ти ги знаеш,неудобства при 50 транзакции трябва да идеш до клон да си вземеш тановете и ако пуснеш нареждане трябва трябва да имаш пари по сметка иначе ордера не се пази при тях
                                3.Алианц -нещо като Райфайзен ,ама сървара им работи като моят компютър преди 10г
                                4.ДСК те са на Мултикеш -система дето Райфайзен я бяха вкарали преди години и се отказаха от нея -неудобна систма искаща сложна инсталация,освен това май само те имат още и такса за подръжка на месец а ако си на друг комп на някой забравен от господ остров не знам как ще си исталиращ Мултикеша да си видиш парите
                                това са лични наблюдения и не представляват абсолютно нищо като препоръка

Коментар

Working...
                                X