IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интернет банкиране - коя банка да избера ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПРокредитбанк:

-откриване на разплащателна сметка -без такса
    -месечна такса /обслужване/ по разплащателна сметка - 2 лв.
    -закриване на разплащателна сметка
    -минимален неснижаем остатък- 5лв.
    -такса при входящи преводи - няма
    -такса при изходящи преводи - 0,50лв.
    -такса за регистриране на електронно банкиране-няма
    -такса за месечна поддръжка на електронно банкиране-няма
    -необходимост от електронен подпис-не е необходим, използват се ТАН кодове

Първоначално изпратено от BankOfLame
    Писа се много кой коя банка харесва, но бих искал малко да обобщим информацията с оглед да се разбере коя банка и електронно банкиране са най-добрите. Затова, моля посочете какви са таксите на вашата банка за:
    -откриване на разплащателна сметка
    -месечна такса /обслужване/ по разплащателна сметка
    -минимален неснижаем остатък
    -такса при входящи преводи
    -такса при изходящи преводи
    -такса за регистриране на електронно банкиране
    -такса за месечна поддръжка на електронно банкиране
    -необходимост от електронен подпис

Благодаря предварително на всички отговорили!

Коментар

• Първоначално изпратено от user2
      а виждат ли се в електронното банкиране на ПИБ операциите и извлеченията по кредитни карти ?
      Да

Коментар

• а виждат ли се в електронното банкиране на ПИБ операциите и извлеченията по кредитни карти ?

Коментар

• FIB:

-откриване на разплащателна сметка - без такса
          -месечна такса /обслужване/ по разплащателна сметка - без такса
          -закриване на разплащателна сметка - без такса
          -минимален неснижаем остатък - 0лв.
          -такса при входящи преводи - без такса
          -такса при изходящи преводи - 0,50лв.
          -такса за регистриране на електронно банкиране - без такса
          -такса за месечна поддръжка на електронно банкиране - без такса
          -необходимост от електронен подпис - да

Коментар

• Писа се много кой коя банка харесва, но бих искал малко да обобщим информацията с оглед да се разбере коя банка и електронно банкиране са най-добрите. Затова, моля посочете какви са таксите на вашата банка за:
            -откриване на разплащателна сметка
            -месечна такса /обслужване/ по разплащателна сметка
            -минимален неснижаем остатък
            -такса при входящи преводи
            -такса при изходящи преводи
            -такса за регистриране на електронно банкиране
            -такса за месечна поддръжка на електронно банкиране
            -необходимост от електронен подпис

Благодаря предварително на всички отговорили!
            --

Коментар

• Търговска банка Д (бивша Демирбанк) - срещу Руската църква. Онлайн банкирането е лесно и несъздава проблеми, най-вероятно защото са от типа "затворени" банки. След покупката на банката, от юни т.г. имат нови такси, които са по-ниски от средните в бранша.
              Справка: http://www.dbank.bg/upload/documents...une%202007.pdf

Коментар

• Банка Пиреос също имат добро банкиране (с малко неудобства, няма достъп до вашите депозити и кредити). разгледай www.piraeusbank.bg . без такси за регистрация, без месечна такса за поддръжка на услугата, няма такса за превод към трето лице в банката както и към ваша сметка. преводите стават в реално време в рамките на банката независимо къде е открита сметката/клон/

Коментар

• Благодаря ти много! Проблемат явно е в Internet Explorer защото когато потвърдя отметката ми излиза съобщението Microsoft Internet Explorer

Коментар

• http://www.postbank.bg/Transformatio...BG/e-postbank/
                    в дясно има ръководство за работа
                    не би трябвало да има проблем поставяш отметки йес йес и хайде готово
                    при мен се получи проблем с Мозила и Опера затова ползвам Internet Explorer при преводи
                    "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Когато нареждането е готово за потвърждение попада в графа " за подпис и изпращане" точно тук възниква проблема

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitracis
                        netware5
                        имам въпрос към теб, виждам че си компетентен в е-банкирането. От няколко дни използвам е -банкирането на Пощенска банка, когато искам да направя превод системата изисква да потвърдя документа с подпис. Въпросът ми е какво представлява този подпис и откаде да се сдобия с него? Свързан ли е с е-подпис които се издава от АПИС?
                        Ще ви бъда исклучително благодарен ако ти или някои друг в форума ми окажите помощ. Благодаря ви!
                        не се изисква подпис ,да не ти иска потвърждение със сертификата ..........
                        "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от dimitracis
                          netware5
                          имам въпрос към теб, виждам че си компетентен в е-банкирането. От няколко дни използвам е -банкирането на Пощенска банка, когато искам да направя превод системата изисква да потвърдя документа с подпис. Въпросът ми е какво представлява този подпис и откаде да се сдобия с него? Свързан ли е с е-подпис които се издава от АПИС?
                          Ще ви бъда исклучително благодарен ако ти или някои друг в форума ми окажите помощ. Благодаря ви!
                          Имаш късмет, защото освен основното (на ПИБ) ползвам от време на време и електронното банкиране на Пощенска. Когато системата ти иска "подпис", означава че трябва да подпишеш искането с частния си ключ от сертификата, предоставен ти от банката. Когато си се регистрирал, би трябвало банката да ти е дала сертификат. Този сертификат се импортира в браузера. За съжаление специално банкирането на Пощенска иска Internet Explorer и не работи с други браузери Освен това иска и един допълнителен DLL да се изтегли и инсталира на компютъра, мисля че се казваше CAPICOM.DLL, ама трябва да провериш. Най-добре звънни в банката на поддръжката - те ще ти обяснят какво да правиш.
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• netware5

Коментар

• ПРОКРЕДИТ БАНК - няма подобно в никоя друга банка, ако то ти се стори нещо неудобно или не ти хареса, то по-добре на ръка. Имам четири интернет банкирания.
                              В ПРОКРЕДИТ БАНК е с тан кодове, да си инсталираш сертификати по браузърите е допотопна работа, представи си, че ти откраднат компютъра!?
                              Не само това е удобството, интерфейса е максимално опростен и най-зле подготвения би могъл да го използва, няма излишна бюрокрация , става бързо, когато стигнеш до половината с тан кодовете , вече са ти излезнали новите, можеш да плащаш от всеки един произволен компютър без да се налага да му инсталираш сертификати.
                              Спирам, за да не си помислиш , че съм манекен на тази банка, просто гледам къде ми е най-удобно. А за това къде е и най-евтино, ами пак в същата банка.

Успех!

Коментар

• ing bank .

Коментар

Working...
                                X