IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интернет банкиране - коя банка да избера ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги, ГОЛЯМ майтап!
    Не мога да си събера усмивката от Булбанк до офиса!
    Вижте какво ми се случи:
    Отивам в Булбанк и ги питам за заявление за интернет банкиране - да си гледам кредитната сметка. Девойката започва да ми казва "Най-евтино ще ви бъде..." Питам ама вие ми искате пари за интернет банкиране? Имали такса 4 лв. на месец, представете си !?! Банката не била дружество с идеална цел... Искрено се смях, те се стъписаха И правят разлика между левова и еврова сметка за интернет. СМЯХ, СМЯХ, СМЯХ !
    Казах им, че НЯМАТ интернет банкиране и тръгнах. Най-мразя банкови и кенефни такси! Ама банковите повече миришат...

Развеселиха ме за цял ден !

Коментар

• Първоначално изпратено от BankOfLame
      Искам да благодаря на всички колеги, които препоръчаха услугите на интернет банкирането на ПроКредит банк. Сайтът e много интуитивен и предлагат доста предимства спрямо банките, които досега съм ползвал.

Добра наблюдателност.

Успех!

Коментар

• Искам да благодаря на всички колеги, които препоръчаха услугите на интернет банкирането на ПроКредит банк. Сайтът e много интуитивен и предлагат доста предимства спрямо банките, които досега съм ползвал.
        --

Коментар

• Първоначално изпратено от otrovna
          CSKAREV това ок, но ако използвам разплащателна сметка, която не е картова и я ползвам само за интернет банкиране и избера вариант без такса при междубанков превод ще ми взимат ли друга такса освен 0,50лв за превода.
          аз когато питах доколкото разбрах варианта без такса е удобен ако примерно не ползваш слетките определени месеци. поправи ме ако греша.
          Нямаш други такси освен тези 0.50лв. Варианта без такса е удобен, ако не ползваш много услуги на Банката (нямаш карта и не искаш да ти се плащат комуналните услуги примерно) и все пак искаш да имаш сметка, която да ползваш за преводи или погасяване на кредит примерно.

Коментар

• CSKAREV това ок, но ако използвам разплащателна сметка, която не е картова и я ползвам само за интернет банкиране и избера вариант без такса при междубанков превод ще ми взимат ли друга такса освен 0,50лв за превода.
            аз когато питах доколкото разбрах варианта без такса е удобен ако примерно не ползваш слетките определени месеци. поправи ме ако греша.

Коментар

• Otrovna,
              Вариантите за таксуване на РС са 2:
              1- нямаш месечна такса за обслужване. Имаш такса ако теглиш на банкомат на друга банка (ако разплащателната ти сметка е и картова), плюс това, ако ползваш фиксирани или комунални плащания ще ти се таксува всяка транзакция-0.25лв. за всяко комунално плащане и 0.50лв. за фиксирано (ако е между сметки в ПроКредит Банк няма такса)
              2-имаш такса 2.50лв на месец-нямаш такса независимо на кой банкомат теглиш, нямаш такса за комунални и фиксирани плащания.
              Иначе за Интернет банкиране - няма значние на кой таксов метод си, няма такса за регистрация и обслужване, безплатни вътрешни трансфери, 0.50лв. междубанков превод.
              Още нещо за таксуването-ако си до 25год или на 65год. нямаш и тази такса 2.50лв.,т.е. абсолютно никакви такси за сметкат

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
                В Пощенска единственото което плащам е 0,50 лв при плащане ,при прехвърляне на суми между сметките ми не се взима нищо .Скоро ми се наложи да отида до банката и бях изненадан ,че за покупко /продажба на валута може би като техен клиент една стотинка такса не ми взеха .Какво по добро мога да желая ...
                аз пък ще ти кажа,че точно с Пощата такива проблеми съм имала и вече нестъпвам там....

Коментар

• В Пощенска единственото което плащам е 0,50 лв при плащане ,при прехвърляне на суми между сметките ми не се взима нищо .Скоро ми се наложи да отида до банката и бях изненадан ,че за покупко /продажба на валута може би като техен клиент една стотинка такса не ми взеха .Какво по добро мога да желая ...
                  "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от CSKAREV
                    2 корекции за ПроКредит банк:
                    -клиента може да избере месечно таксуване 2.50 или БЕЗ ТАКСА в зависимост от услугите, които иска да ползва. За интернет банкиране спокойно може да си изберете БЕЗ ТАКСА
                    -НЯМА минимално салдо - това изискване отпадна преди 2 месеца
                    Иначе, най-доброто Интернет банкиране в БГ! Готов съм да убедя всеки за това!
                    би ли ми обяснил това за БЕЗ ТАКСА и месечно 2.50 защото на мен ми го обясниха по следния начин:
                    вариант 1: с месечна такса
                    вариант 2: без месечна такса, ако не ползваш сметката, но всеки месец,когато я позваш, си плащаш месечна такса, т.е ако я ползвамвсеки месец не е едно и също?

Коментар

• 2 корекции за ПроКредит банк:
                      -клиента може да избере месечно таксуване 2.50 или БЕЗ ТАКСА в зависимост от услугите, които иска да ползва. За интернет банкиране спокойно може да си изберете БЕЗ ТАКСА
                      -НЯМА минимално салдо - това изискване отпадна преди 2 месеца
                      Иначе, най-доброто Интернет банкиране в БГ! Готов съм да убедя всеки за това!

Коментар

• Банка Пиреос България АД

-откриване на разплащателна сметка - няма
                        -месечна такса /обслужване/ по разплащателна сметка - 1 лв.
                        -закриване на разплащателна сметка - няма
                        -минимален неснижаем остатък - няма
                        -такса при входящи преводи - няма
                        -такса при изходящи преводи - 0.45 лв.
                        -такса за регистриране на електронно банкиране - няма
                        -такса за месечна поддръжка на електронно банкиране - няма
                        -необходимост от електронен подпис - няма

Коментар

• Счетоводната кантора с която работа ползва, общо взето на всички банки електронните им банкирания и те са на мнение, че това на Прокредит е най-удобно и лесно, сигурно и не на последно место най-евтино.
                          Това , че няма сертификати най ме кефи. От който и компютър да влезеш можеш да си свършиш работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
                            Мноооого правилно otrovna, много.
                            Ползвам услугите на тази банка от самото начало на електронното банкиране, ползвам и на още три банки. Като това обаче друга банка няма - най-удобното е.
                            а мен ми харесва това, че има ТАН кодове и че се работи много бързо и лесно с е-банкинг-а им. там следя и движение по дебитна карта, депозити и всякакъв вид сметки. кредитна карта тяхна нямам,но предполагам,че и нейното движение може да се следи.

Коментар

• Централна Кооперативна Банка АД:

- откриване на разплащателна сметка - без такса
                              - месечна такса /обслужване/ по разплащателна сметка на ФЛ - без такса
                              - закриване на разплащателна сметка - без такса
                              - минимален неснижаем остатък - 0 лв.
                              - такса при входящи преводи - без такса
                              - такса при изходящи преводи - 0,70лв.
                              - такса за регистриране на електронно банкиране - без такса
                              - такса за месечна поддръжка на електронно банкиране - без такса
                              - необходимост от електронен подпис - не, издава се безплатен цифров сертификат от банката.

Коментар

• Мноооого правилно otrovna, много.
                                Ползвам услугите на тази банка от самото начало на електронното банкиране, ползвам и на още три банки. Като това обаче друга банка няма - най-удобното е.

Коментар

Working...
                                X