Първоначално изпратено от satz
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интернет банкиране - коя банка да избера ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от НЕСТОРПървоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от bankiteОт около 3 години използвам електронното банкитране на ОББ - за физически лица е доста удобно. След последните промени които направиха за да използвам банкирането за активни операции, т.е. левови или валутни преводи трябва да получа еднократен код на мобилния си телефон. Кода е използваем само за текущата сесия, за активни операции в следваща сесия трябва да получа следващ код. Всичко това е безплатно. Има добри справки. Единствен проблем е тромавата процедура по активирането на банкирането, където често пъти трябва да се свържеш със съпорта им за да се сетят да ти активират банкирането.
Спрете да търсите кредити, нека кредитите търсят Вас!
Малко повече за кредитите и банките в България
Колега, на ОББ е като " Първичен инстинкт " през каменната ера!"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от bankiteОт около 3 години използвам електронното банкитране на ОББ - за физически лица е доста удобно. След последните промени които направиха за да използвам банкирането за активни операции, т.е. левови или валутни преводи трябва да получа еднократен код на мобилния си телефон. Кода е използваем само за текущата сесия, за активни операции в следваща сесия трябва да получа следващ код. Всичко това е безплатно. Има добри справки. Единствен проблем е тромавата процедура по активирането на банкирането, където често пъти трябва да се свържеш със съпорта им за да се сетят да ти активират банкирането.
Колега, на ОББ е като " Първичен инстинкт " през каменната ера!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bankiteОт около 3 години използвам електронното банкитране на ОББ - за физически лица е доста удобно. След последните промени които направиха за да използвам банкирането за активни операции, т.е. левови или валутни преводи трябва да получа еднократен код на мобилния си телефон. Кода е използваем само за текущата сесия, за активни операции в следваща сесия трябва да получа следващ код. Всичко това е безплатно. Има добри справки. Единствен проблем е тромавата процедура по активирането на банкирането, където често пъти трябва да се свържеш със съпорта им за да се сетят да ти активират банкирането.
Малко повече за кредитите и банките в България"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
[quote=ssss]Първоначално изпратено от "Energy
Мога ли да попитам с кои банки работите, по какъв начин те ви възнаграждават за вашата работа?[/quote
Те да ни възнаграждават???==Не е препоръка за покупка или продажба==
Коментар
-
Първоначално изпратено от bankiteОт около 3 години използвам електронното банкитране на ОББ - за физически лица е доста удобно. След последните промени които направиха за да използвам банкирането за активни операции, т.е. левови или валутни преводи трябва да получа еднократен код на мобилния си телефон. Кода е използваем само за текущата сесия, за активни операции в следваща сесия трябва да получа следващ код. Всичко това е безплатно. Има добри справки. Единствен проблем е тромавата процедура по активирането на банкирането, където често пъти трябва да се свържеш със съпорта им за да се сетят да ти активират банкирането.
Малко повече за кредитите и банките в България==Не е препоръка за покупка или продажба==
Коментар
-
От около 3 години използвам електронното банкитране на ОББ - за физически лица е доста удобно. След последните промени които направиха за да използвам банкирането за активни операции, т.е. левови или валутни преводи трябва да получа еднократен код на мобилния си телефон. Кода е използваем само за текущата сесия, за активни операции в следваща сесия трябва да получа следващ код. Всичко това е безплатно. Има добри справки. Единствен проблем е тромавата процедура по активирането на банкирането, където често пъти трябва да се свържеш със съпорта им за да се сетят да ти активират банкирането.
Коментар
-
Първоначално изпратено от atwiКолеги, ГОЛЯМ майтап!
Не мога да си събера усмивката от Булбанк до офиса!
Вижте какво ми се случи:
Отивам в Булбанк и ги питам за заявление за интернет банкиране - да си гледам кредитната сметка. Девойката започва да ми казва "Най-евтино ще ви бъде..." Питам ама вие ми искате пари за интернет банкиране? Имали такса 4 лв. на месец, представете си !?! Банката не била дружество с идеална цел... Искрено се смях, те се стъписаха И правят разлика между левова и еврова сметка за интернет. СМЯХ, СМЯХ, СМЯХ !
Казах им, че НЯМАТ интернет банкиране и тръгнах. Най-мразя банкови и кенефни такси! Ама банковите повече миришат...
Развеселиха ме за цял ден !
Коментар
-
Първоначално изпратено от atwiКолеги, ГОЛЯМ майтап!
Не мога да си събера усмивката от Булбанк до офиса!
Вижте какво ми се случи:
Отивам в Булбанк и ги питам за заявление за интернет банкиране - да си гледам кредитната сметка. Девойката започва да ми казва "Най-евтино ще ви бъде..." Питам ама вие ми искате пари за интернет банкиране? Имали такса 4 лв. на месец, представете си !?! Банката не била дружество с идеална цел... Искрено се смях, те се стъписаха И правят разлика между левова и еврова сметка за интернет. СМЯХ, СМЯХ, СМЯХ !
Казах им, че НЯМАТ интернет банкиране и тръгнах. Най-мразя банкови и кенефни такси! Ама банковите повече миришат...
Развеселиха ме за цял ден !--
Коментар
Коментар