IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интернет банкиране - коя банка да избера ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от satz
    Айде да ви е честит новия виртуален клон на ПИБ интересно ми е само аз ли не разбирам защо го смениха ?
    Новият виртуален клон на ПИБ за съжаление е много зле. Вчера дори при моите сметки виждах Visa картите на други клиенти. Сами си правете изводи за сигурността. Май дойде време да си търсим нова банка

Коментар

• ssss , за теб ще поясня, интересуват ме мнения на потребители как намират "новото" в виртуалния клон , щото за сега не виждам нищо ново, освен че ще се работи по бавно с него

Коментар

• Първоначално изпратено от satz
        Айде да ви е честит новия виртуален клон на ПИБ интересно ми е само аз ли не разбирам защо го смениха ?
        Да. Всички останали разбрахме, че минават на нова система

Коментар

• Айде да ви е честит новия виртуален клон на ПИБ интересно ми е само аз ли не разбирам защо го смениха ?

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
            Първоначално изпратено от Optic
            Първоначално изпратено от bankite
            От около 3 години използвам електронното банкитране на ОББ - за физически лица е доста удобно. След последните промени които направиха за да използвам банкирането за активни операции, т.е. левови или валутни преводи трябва да получа еднократен код на мобилния си телефон. Кода е използваем само за текущата сесия, за активни операции в следваща сесия трябва да получа следващ код. Всичко това е безплатно. Има добри справки. Единствен проблем е тромавата процедура по активирането на банкирането, където често пъти трябва да се свържеш със съпорта им за да се сетят да ти активират банкирането.

Спрете да търсите кредити, нека кредитите търсят Вас!
            Малко повече за кредитите и банките в България
            Вече трети ден чакам да се изпълни нареждането за "обмен на валута" от разплащателната към картовата ми сметка при ОББ. Поредната им мизерия, сигурно преди понеделник няма да стане. Отделно идиотщината със смс-а, който обаче не може да се изпраща на не-български номер, и съответно трябва някой в България да го получава докато съм в чужбина (предплатените сим-карти нямат роуминг). Най-лошото интернет банкиране, което съм ползвал!!! (спрямо български, немски и австрийски банки.)

Колега, на ОББ е като " Първичен инстинкт " през каменната ера!
            И в понеделник не става, чак в сряда! Е т'ва е, 7 дни един вътрешно-банков превод! Те да ги бяха напечатали и пратили с конен екипаж за това време Определено ще сменям банката.
            "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
              Първоначално изпратено от bankite
              От около 3 години използвам електронното банкитране на ОББ - за физически лица е доста удобно. След последните промени които направиха за да използвам банкирането за активни операции, т.е. левови или валутни преводи трябва да получа еднократен код на мобилния си телефон. Кода е използваем само за текущата сесия, за активни операции в следваща сесия трябва да получа следващ код. Всичко това е безплатно. Има добри справки. Единствен проблем е тромавата процедура по активирането на банкирането, където често пъти трябва да се свържеш със съпорта им за да се сетят да ти активират банкирането.

Вече трети ден чакам да се изпълни нареждането за "обмен на валута" от разплащателната към картовата ми сметка при ОББ. Поредната им мизерия, сигурно преди понеделник няма да стане. Отделно идиотщината със смс-а, който обаче не може да се изпраща на не-български номер, и съответно трябва някой в България да го получава докато съм в чужбина (предплатените сим-карти нямат роуминг). Най-лошото интернет банкиране, което съм ползвал!!! (спрямо български, немски и австрийски банки.)

Колега, на ОББ е като " Първичен инстинкт " през каменната ера!

Коментар

• Първоначално изпратено от bankite

"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• [quote=ssss]
                  Първоначално изпратено от "Energy
                  Мога ли да попитам с кои банки работите, по какъв начин те ви възнаграждават за вашата работа?[/quote

Те да ни възнаграждават???
                  Не съм се изразил добре. bankite, рекламира уеб сайт - www.bgwebcredit.com , предположих че работи там (така изглежда от коментара му) и затова исках да попитам с кои банки работи и покакъв начин ги възнаграждават ако предложат даден кредит.
                  ==Не е препоръка за покупка или продажба==

Коментар

• .

На отпуснат кредит Енергия
                    За различни нива различни проценти. Детайли от него само.
                    Не е препоръка за покупко-продажба на акции

Коментар

• [quote="Energy
                      Мога ли да попитам с кои банки работите, по какъв начин те ви възнаграждават за вашата работа?[/quote]

Те да ни възнаграждават???

Коментар

• Първоначално изпратено от bankite

Мога ли да попитам с кои банки работите, по какъв начин те ви възнаграждават за вашата работа?
                        ==Не е препоръка за покупка или продажба==

Коментар

• А това че от всеки компютър може да се влезне в банкирането без сертификат не трябва да ви кефи а трябва да ви притеснява.Масово всички банки започнаха изискването на цифров подпис с цел по голяма защита от източвания на сметки и неоторизиран достъп !

Коментар

• От около 3 години използвам електронното банкитране на ОББ - за физически лица е доста удобно. След последните промени които направиха за да използвам банкирането за активни операции, т.е. левови или валутни преводи трябва да получа еднократен код на мобилния си телефон. Кода е използваем само за текущата сесия, за активни операции в следваща сесия трябва да получа следващ код. Всичко това е безплатно. Има добри справки. Единствен проблем е тромавата процедура по активирането на банкирането, където често пъти трябва да се свържеш със съпорта им за да се сетят да ти активират банкирането.

Избери своя кредит! С една заявка във всички банки

Коментар

• Първоначално изпратено от atwi
                              Колеги, ГОЛЯМ майтап!
                              Не мога да си събера усмивката от Булбанк до офиса!
                              Вижте какво ми се случи:
                              Отивам в Булбанк и ги питам за заявление за интернет банкиране - да си гледам кредитната сметка. Девойката започва да ми казва "Най-евтино ще ви бъде..." Питам ама вие ми искате пари за интернет банкиране? Имали такса 4 лв. на месец, представете си !?! Банката не била дружество с идеална цел... Искрено се смях, те се стъписаха И правят разлика между левова и еврова сметка за интернет. СМЯХ, СМЯХ, СМЯХ !
                              Казах им, че НЯМАТ интернет банкиране и тръгнах. Най-мразя банкови и кенефни такси! Ама банковите повече миришат...

Развеселиха ме за цял ден !
                              Както съм казвал не веднъж, най-скапаната банка на пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от atwi
                                Колеги, ГОЛЯМ майтап!
                                Не мога да си събера усмивката от Булбанк до офиса!
                                Вижте какво ми се случи:
                                Отивам в Булбанк и ги питам за заявление за интернет банкиране - да си гледам кредитната сметка. Девойката започва да ми казва "Най-евтино ще ви бъде..." Питам ама вие ми искате пари за интернет банкиране? Имали такса 4 лв. на месец, представете си !?! Банката не била дружество с идеална цел... Искрено се смях, те се стъписаха И правят разлика между левова и еврова сметка за интернет. СМЯХ, СМЯХ, СМЯХ !
                                Казах им, че НЯМАТ интернет банкиране и тръгнах. Най-мразя банкови и кенефни такси! Ама банковите повече миришат...

Развеселиха ме за цял ден !
                                Типична голяма и тромава корпоративна банка. Истината е няколко реда по-долу.
                                --

Коментар

Working...
                                X