IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интернет банкиране - коя банка да избера ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ilianko
    това е стара тема, излиза напред в резултатите, а наскоро се задълбах по въпроса за интернет банкирането в БГ и ще ви помоля да попълните една анкета относно уеб банкирането - http://anketa.pambi.net

Най - доброто интернет банкиране в момента е на Банка ДСК!

Коментар

• Ползвам интернет банкиране от Прокредит и е удобно.

Коментар

• Проблемът е, че уж всички банки в България се имат за много големи, а не вземат да дадът 300-400 хиляди евро за готова система за интернет банкиране, която е тествана и работила дълги години, а избират варианта със смешните български псевдопрограмисти.

Коментар

• Първоначално изпратено от punch
          Да ама не. Сметката я няма в профила.
          Мисля, че за да я има сметката в профила, трябва изрично да се заяви такова желание и съответно да бъде включена към списъка от сметки.
          Аз поне така направих при откриването на депозита и имам достъп до тази сметка през виртуалния клон.

Коментар

• Някой ползва ли още и-банкирането на ПИБ, че да попитам за един проблем:

Тоя черешовия депозит - промоционалния: "Свободен депозит" - трябва на крака да се ходи да се създава. Служителката се кълне, че ще има достъп до него през и-банкирането.

Да ама не. Сметката я няма в профила.
            Има ли някой и-банкиране в ПИБ и "Свободен депозит" да каже как е при него, или пак трябва да се ходи на крака и да се закрива тая череша?
            Питам тука защото нивото в повечето банки е много ниско и търся по-компетентна помощ в форума.

Коментар

• Не е правено от студент 1ви курс, но има сериозни пропуски спрямо старата система. И аз се разочаровах като го смениха. Преди можеше да си откриваш сам сметки, депозити... Сега не става

Първоначално изпратено от Jaya
              Първоначално изпратено от boshko
              ПИБ имаха добро интеренет банкиране, а "новото" все едно е правено от студент първи курс.
              Чак пък толкова ...
              Аз от година и половина ползвам е-банкирането им.
              Вярно, бях свикнала със старото и в началото доста се изнервях на новата версия, но не може да отречеш, че оправиха някакви бъгове.
              Някъде в този форум - май беше - четох, че до края на годината ще сменят интерфейса и ще има подобрения. Ще видим.

Някой се оплака от кол центъра на друга БГ банка. В ПИБ поне попаднах на комптентни момичета.

Коментар

• Интернет банкирането става, банката много не става...

Първоначално изпратено от Barky
                Какво ви е мнението за интернет банкирането на Булбанк?

Коментар

• Какво ви е мнението за интернет банкирането на Булбанк?

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                    ПИБ имаха добро интеренет банкиране, а "новото" все едно е правено от студент първи курс.
                    Чак пък толкова ...
                    Аз от година и половина ползвам е-банкирането им.
                    Вярно, бях свикнала със старото и в началото доста се изнервях на новата версия, но не може да отречеш, че оправиха някакви бъгове.
                    Някъде в този форум - май беше - четох, че до края на годината ще сменят интерфейса и ще има подобрения. Ще видим.

Някой се оплака от кол центъра на друга БГ банка. В ПИБ поне попаднах на комптентни момичета.

Коментар

• Някоя от долните банки блокира ли наличността по Visa Electron или е разполагаема през е-клона?
                      Разбира се че е блокирана сумата за картови операции! Предварително заявяваш сумите които ще са за картови операции и сумите които са над тях са за некартови. Ако не си заявил сума за картови операции по подразбиране цялата наличност остава блокирана- само за карт. операции!
                      Винаги можеш да сменяш лимитите срещу 1 левче и ден-два време.

Коментар

• Някоя от долните банки блокира ли наличността по Visa Electron или е разполагаема през е-клона?

Коментар

• Кажете едно нормално интернет банкиране. Условията са ми
                          - без месечна такса
                          - без е-подпис
                          - най-важното да работи без да ми се налага да губя 1 час за глупости
                          ЦКБ е отговора!
                          Ползвам ги от как са го въвели. Не съм имал проблеми.
                          Възникнаха затруднения след като пуснаха е-подпис февруари. Наистина беше голям зор да се подкара и от банката с нищо не могат да ти помогнат. Затрудненията бяха само с е-подписа, иначе си ползвах банкирането всеки ден без прекъсване, но със сертификата само.
                          Подкарахме тоя е-подпис с фирмата която им поддържа тая услуга, Инфонатари, май беше...

Та за теб, щом искаш "без е-подпис" ти я препоръчвам! Няма да имаш проблеми.
                          Допълнителните екстри са:
                          1.Без такси са всички платежни в ЦКБ.
                          2.Без такси получаваш пари от чужбина по депозитни сметки (срочни депозити)
                          3.Има и други, но тия са ми най-сладки...

Коментар

• Eto tuk ima info za bankiraneto na DSK
                            тук

Коментар

• [quote="Боримечката"]за интернет банкирането на ТБ Алианц нищо лошо не мога да кажа ...

имам интернет банкиране при тях, ОББ, ПИБ, а служебно и при SG и Пощата и Алианц определено са най-добрите!

Аз лично всичките (без ОББ) ги ползвам с електронен подпис, защото това си и допълнителна защита, но доколкото знам Алианц може и без ...

Е КАЖИ КАК СЕ ПОДПИСВАШ ДЕ ?

Коментар

• за интернет банкирането на ТБ Алианц нищо лошо не мога да кажа ...

имам интернет банкиране при тях, ОББ, ПИБ, а служебно и при SG и Пощата и Алианц определено са най-добрите!

Аз лично всичките (без ОББ) ги ползвам с електронен подпис, защото това си и допълнителна защита, но доколкото знам Алианц може и без ...

Първоначално изпратено от The Economist
                                Кажете едно нормално интернет банкиране. Условията са ми
                                - без месечна такса
                                - без е-подпис
                                - най-важното да работи без да ми се налага да губя 1 час за глупости

Коментар

Working...
                                X