IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интернет банкиране - коя банка да избера ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vstoykov Разгледай мнение
    Имам електронно банкиране в няколко банки и ползвам предимно това на ТБИ Банк, защото там плащам най-малко (0,50 лв за превод).

Правя поне три банкови превода месечно (това е само за да си платя осигурителния рекет на държавата - здравен рекет и два вида пенсионен рекет - в общо три отделни сметки за да може банките да събират три пъти банкова такса).

Коя друга банка не ти взема месечна такса и не ти взема такса теглене до 5000 лв на ден при такса за банков превод само 0,50 лв? Реално плащам само за банковите преводи.
    Звучи добре. Ти Би Ай като ги разглеждах последно бяха с най-високите лихви по депозитите. Не знам дали все още е така.

Коментар

• Имам електронно банкиране в няколко банки и ползвам предимно това на ТБИ Банк, защото там плащам най-малко (0,50 лв за превод).

Правя поне три банкови превода месечно (това е само за да си платя осигурителния рекет на държавата - здравен рекет и два вида пенсионен рекет - в общо три отделни сметки за да може банките да събират три пъти банкова такса).

Коя друга банка не ти взема месечна такса и не ти взема такса теглене до 5000 лв на ден при такса за банков превод само 0,50 лв? Реално плащам само за банковите преводи.
      Два прости метода за легално намаляване на данъците

Коментар

• Първоначално изпратено от vstoykov Разгледай мнение
        При ТБИ Банк електронното банкиране е без месечна такса, няма месечна такса за разплащателна сметка.

Плаща се само 0,50 лв за банков превод (в лева). При други банки таксите са средно по-високи.

Ползва се SMS за потвърждаване на транзакциите.

(Тези условия са за физически лица. Обикновено юридическите лица плащат повече.)
        ТБИ? Това банка ли е?
        Ама ти сериозно ли?

Коментар

• При ТБИ Банк електронното банкиране е без месечна такса, няма месечна такса за разплащателна сметка.

Плаща се само 0,50 лв за банков превод (в лева). При други банки таксите са средно по-високи.

Ползва се SMS за потвърждаване на транзакциите.

(Тези условия са за физически лица. Обикновено юридическите лица плащат повече.)
          Два прости метода за легално намаляване на данъците

Коментар

• Кол центъра и интернет банкирането на ДСК са супер, ама да не ти се налага да ходиш в някой клон.

Коментар

• Какво ви е мнението за интернет банкирането на Тексим Банк?

Коментар

• Първоначално изпратено от bobsan83 Разгледай мнение
                Използвам услугите на Банка ДСК и съм много доволен от интернет банкирането им!
                ++1
                мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от bobsan83 Разгледай мнение
                  Използвам услугите на Банка ДСК и съм много доволен от интернет банкирането им!
                  -1

Коментар

• Първоначално изпратено от User4o Разгледай мнение
                    Удобно е че с един подпис може да си оправяш всички дела, но май всеки както си е свикнал. Аз ползвам на ДСК и ПИБ банкирането и от гледна точка на ползваемост (usability), ПИБ са много по-добри. Не ангажирам никой с мнението си.
                    Чрез електронен сертификат и смс потвърждение мога да превеждам пари от сметката си, както и да плащам всички сметки и да превеждам средства между сметките си (дори и без сертификат)

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                      Глупости! Електронният подпис е напълно излише. Дори и като юридическо лице не го ползвам (за бамкови сметки де)
                      Удобно е че с един подпис може да си оправяш всички дела, но май всеки както си е свикнал. Аз ползвам на ДСК и ПИБ банкирането и от гледна точка на ползваемост (usability), ПИБ са много по-добри. Не ангажирам никой с мнението си.

Коментар

• Използвам услугите на Банка ДСК и съм много доволен от интернет банкирането им!

Коментар

• ПИБ! От тях съм доста доволен.
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от MRP Разгледай мнение
                            Като физ. лице ползвам на Булбанк. Много е добро. Каквото и да избирате задължително с електронен подпис. Махайте тия сертификати и кодове.
                            Глупости! Електронният подпис е напълно излише. Дори и като юридическо лице не го ползвам (за бамкови сметки де)
                            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Електронен подпис = цифров сертификат. За криптирането се използват ключове (кодове).

Коментар

• Като физ. лице ползвам на Булбанк. Много е добро. Каквото и да избирате задължително с електронен подпис. Махайте тия сертификати и кодове.

Коментар

Working...
                                X