Първоначално изпратено от vstoykov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интернет банкиране - коя банка да избера ?
Collapse
X
-
Имам електронно банкиране в няколко банки и ползвам предимно това на ТБИ Банк, защото там плащам най-малко (0,50 лв за превод).
Правя поне три банкови превода месечно (това е само за да си платя осигурителния рекет на държавата - здравен рекет и два вида пенсионен рекет - в общо три отделни сметки за да може банките да събират три пъти банкова такса).
Коя друга банка не ти взема месечна такса и не ти взема такса теглене до 5000 лв на ден при такса за банков превод само 0,50 лв? Реално плащам само за банковите преводи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vstoykov Разгледай мнениеПри ТБИ Банк електронното банкиране е без месечна такса, няма месечна такса за разплащателна сметка.
Плаща се само 0,50 лв за банков превод (в лева). При други банки таксите са средно по-високи.
Ползва се SMS за потвърждаване на транзакциите.
(Тези условия са за физически лица. Обикновено юридическите лица плащат повече.)
Ама ти сериозно ли?
Коментар
-
При ТБИ Банк електронното банкиране е без месечна такса, няма месечна такса за разплащателна сметка.
Плаща се само 0,50 лв за банков превод (в лева). При други банки таксите са средно по-високи.
Ползва се SMS за потвърждаване на транзакциите.
(Тези условия са за физически лица. Обикновено юридическите лица плащат повече.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bobsan83 Разгледай мнениеИзползвам услугите на Банка ДСК и съм много доволен от интернет банкирането им!мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bobsan83 Разгледай мнениеИзползвам услугите на Банка ДСК и съм много доволен от интернет банкирането им!
Коментар
-
Първоначално изпратено от User4o Разгледай мнениеУдобно е че с един подпис може да си оправяш всички дела, но май всеки както си е свикнал. Аз ползвам на ДСК и ПИБ банкирането и от гледна точка на ползваемост (usability), ПИБ са много по-добри. Не ангажирам никой с мнението си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеГлупости! Електронният подпис е напълно излише. Дори и като юридическо лице не го ползвам (за бамкови сметки де)
Коментар
-
Първоначално изпратено от MRP Разгледай мнениеКато физ. лице ползвам на Булбанк. Много е добро. Каквото и да избирате задължително с електронен подпис. Махайте тия сертификати и кодове.Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
Коментар