ЦКБ е банката !!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интернет банкиране - коя банка да избера ?
Collapse
X
-
И аз ползвам Прокредит и за лични и за служебни нужди. Разгледах доста други банки за тази услуга, но тук е най-удобно направено, най ефтино и е с тан кодове , за разлика от другите банки където е небходимо сертификат.Сметката ти е и картова с добра лихва, можеш да плащаш комунални услуги безплатно, фиксирани плащанив за по 0.50 лв.
Мнението ми е пристрасно, но препоръчвам на търсещите е-банкиране да се насочат там. Удобствата са повече от неудобствата.
Коментар
-
Не знам какви са ви отзивите за Булбанк и за Алианц, но моето лично мнение е, че от гледна точка на сигурността при влизане и подписване на платежни, Булбанк е по-защитена от Пощенска (бързичко изтичат сесиите), а Алианц има втори отделен сертификат за подпис, което я прави предпочитана според мен.....
Коментар
-
Първо ПИБ да прочетат стандартите на БНБ за вида на платежните документи и тогава да претендират за каквото и да е било по отношение на интернет банкиранетозащото да пуснеш от там превод ти коства доста време и усилия да разбереш идеята на програмистите, същоти важи и за Райфайзен - шаблони и незнам какво си. Второ колегата е прав за банкирането на ОББ, че е добро, бих казал много добро, защото си правя валутните преводи, обмяната на валутата без да ходя до който и да е офис, като за над определени нива курса е по-добър. Трето ако се регистрираш за SMS известяване, което е безплатно, при транзакция веднага ти съобщава, по същия начин стои въпроса ако имаш кредитна карта, или си плащаш битовите сметки. От скоро гледам че имат по банкоматите т бутон В-pay, но не съм го използвал. На ЦКБ също е понятно.
Коментар
-
Аз да ви кажа използвам ЦКБ, ПИБ и SG към момента мога да кажа че SG НЕ ми харесва.
А на ЦКБ и ПИБ са почти еднакви като услуги WEB банкирането с тази разлика че при ЦКБ е безплатно, а в ПИБ не.
аааа и друга важна разлика support-a в ЦКБ е по-добър от този в ПИБ, ако имате някакви грижи със сертификати или права - в ПИБ ми заявиха че трябвало да им занеса PC-то при тях.
А ЦКБ се изненадах просто колко лесно стана не очаквах че толкова може да се промени една "кооперативна банка" (ПРЕПОРЪЧВАМ Я за момента)
Коментар
-
Bobi75
само не ПИБ. След голямото им насиране стана ясно какви са
Коментар
Коментар