Първоначално изпратено от Lihvarov
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интернет банкиране - коя банка да избера ?
Collapse
X
-
8.5% lihva za vlog s internet bankirane !
Bez konkurencia !
http://www.corpbank.bg/?act=individualservices&sid=12
Коментар
-
Първоначално изпратено от the magАбе аз не мога да сравня банките практически защото съм ползвал само една- Пощенска. От около 10 месеца. И ми върши съвсем добра работа- 1 лв месечна такса ама 50% по ниски такси за превод. Иначе се сещам че примерно Булбанк ми казаха че мога да извършвам преводи само от един компютър, докато сега си експортвам сертификата и си джиткам от две места.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the magАбе аз не мога да сравня банките практически защото съм ползвал само една- Пощенска. От около 10 месеца. И ми върши съвсем добра работа- 1 лв месечна такса ама 50% по ниски такси за превод. Иначе се сещам че примерно Булбанк ми казаха че мога да извършвам преводи само от един компютър, докато сега си експортвам сертификата и си джиткам от две места."Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Коментар
-
Абе аз не мога да сравня банките практически защото съм ползвал само една- Пощенска. От около 10 месеца. И ми върши съвсем добра работа- 1 лв месечна такса ама 50% по ниски такси за превод. Иначе се сещам че примерно Булбанк ми казаха че мога да извършвам преводи само от един компютър, докато сега си експортвам сертификата и си джиткам от две места.
Коментар
-
just a trader : Най-лошия вариант е Райфайзен. Ама наистина най-лошия.
Минимум възможности , максимум затруднения .
Примр - за Всяка сметка която искаш да добавиш към "електронното" им банкиране трябва да се разтъпчеш до техен клон да им подпишеш документ. Контрапункт - в ЦКБ си откриваш НОВА сметка от бюрото си !
ДСК имат едно интересно предложение - виртуална Виза карта, вършеща работа за много интернет разплащания ( все -пак говорим за електронно банкиране) свързана с виртуална сметка салдото по която (след плащането де )можеш да нулираш и така нулираш и риска на да ти хакнат картата.
Това е единственото което липсва при моя фаворит - ЦКБ!
А това пък изобщо не го разбрах - даже ме развесели :
PS: on-line banking a navsqkude po sveta ....
Коментар
-
RAIFFEISEN BANK!!!
PS: on-line banking a navsqkude po sveta bezplatna usluga kum vseki abonamenten paket. prevodite kum drugi strani sa otdelno tarifirani.
PPS: dano po-skoro da priemat EU standartite i u nas v bankovata sfera, taka 4e i mejdubankovite prevodi mejdua razli4ni EU strani da stanat bezplatni, kakto e sega deistvashto tova ot May,2004 v EU.
PPPS: no mai nqma da ni ogree skoro.... nali sme bogatashi i mojem da si pozvolim da plashtame za vsi4ko
Коментар
-
Пиша в тая позабравена тема (явно вече всички имаме интернет банкиране :-) ), защото ми е малко неудобно, че може би съм подвел някого. Бях писал едно време, че ползвам услугите на ОББ и съм доволен.
Обаче не съм!
От доста време насам, системата им повече време е офлайн отколкото онлайн. Не зная дали е само при мен или и при другите потрабители, но определено в най-скоро време ще се лиша с най-голямо удоволствие от услугите на тая банка. Язък за дългите години, уж взаимоизгодно "сътрудничество".Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
Коментар