IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Интернет банкиране - коя банка да избера ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Butch
    Досега (повече от 6 години!) използвах интернет банкирането на ПИБ!
    Едни от пионерите в областа,въобще банката беше в тази област иновативна. За съжаление от половин година насам нещата само се ВЛОШАВАТ. И във виртуалния клон и в реалният такъв (ползвам този на Драган Цанков).

До преди седмица можеше да си правя преводи (валутни/бгн) от виртуалният клон към други банки,да си откривам сметки и прочие,но вчера бях максимално затруднен и прецакан заради 'новите правила на сигурност' - за да на направя превод трябва да отида до някой клон...да напиша платежно на ръка и така...лично аз не мога да проумея - е за какво ми е тогава този виртуален клон щом трябва да ходя на крака за всеки превод!?!? Освен паролата,има си и цифров сертификат...както е при всички други банки по света,какъв е проблема със сигурността не мога да разбера?! Да не говорим че откакто почнаха да назначават някакви бутафорно изглеждащи 'служителки' работата съвсем се спъна.
    Питам там една засукана мома,как ще се процедира оттук нататък за виртуалния клон-след като съм дошъл на място,направил съм превод - казва ми след дълго мигане - еми следващият път ще може да си го направите превода от виртуалния клон..да,ама не - днес пак съм прецакан - пак не може!!! Е какво е това - никой в голям клон си няма представа въобще! Да не говорим, че тази бутафорна служителка с курвенски вид се опитваше да въведе многократно ИБАН номера на бенефециента с буквата "О" вместо "0" и ми се кара че съм сбъркал номера!!! Представям си по какви критерии вече назначват там...Ужас.
    Лично аз следващата седмица си изтегям и малкото ми останали там пари...ползвах ПИБ най-вече заради удобството на виртуалния клон, и сравнително доброто обслужване..ама не става само с курвенски вид - трябва и акъъъъл!!!
    Напълно съм съгласен
    защо трябва да ни се натриса хипер сигурност само защото някой тъпанар е изгорял ? Сертификат и парола са пре достатъчни, а ако не можеш сам да се опазиш значи не си за нет банкиране. Това е все едно като оберат някого в трамвая да ми наложат да си нося портмонето в куфарче закачено с белезници за ръката.
    Нали банкирането е с цел удобство - още малко и ще мечтая да си напиша платежно пред банкирането. Всеки трябва да се грижи за сигурността си, а ако не иска - си носи последствията.
    За мен най- доброто банкиране е където са най ниски таксите и сайта винаги работи.

Коментар

• Аз съм много доволна от ОББ.Имаше период когато сайтът не им работеше добре ,но от една година всичко е ок .
      Всичко е идеално и много добре подредено.
      Транзакциите стават бързо и няма никакъв проблем.

Коментар

• Досега (повече от 6 години!) използвах интернет банкирането на ПИБ!
        Едни от пионерите в областа,въобще банката беше в тази област иновативна. За съжаление от половин година насам нещата само се ВЛОШАВАТ. И във виртуалния клон и в реалният такъв (ползвам този на Драган Цанков).

До преди седмица можеше да си правя преводи (валутни/бгн) от виртуалният клон към други банки,да си откривам сметки и прочие,но вчера бях максимално затруднен и прецакан заради 'новите правила на сигурност' - за да на направя превод трябва да отида до някой клон...да напиша платежно на ръка и така...лично аз не мога да проумея - е за какво ми е тогава този виртуален клон щом трябва да ходя на крака за всеки превод!?!? Освен паролата,има си и цифров сертификат...както е при всички други банки по света,какъв е проблема със сигурността не мога да разбера?! Да не говорим че откакто почнаха да назначават някакви бутафорно изглеждащи 'служителки' работата съвсем се спъна.
        Питам там една засукана мома,как ще се процедира оттук нататък за виртуалния клон-след като съм дошъл на място,направил съм превод - казва ми след дълго мигане - еми следващият път ще може да си го направите превода от виртуалния клон..да,ама не - днес пак съм прецакан - пак не може!!! Е какво е това - никой в голям клон си няма представа въобще! Да не говорим, че тази бутафорна служителка с курвенски вид се опитваше да въведе многократно ИБАН номера на бенефециента с буквата "О" вместо "0" и ми се кара че съм сбъркал номера!!! Представям си по какви критерии вече назначват там...Ужас.
        Лично аз следващата седмица си изтегям и малкото ми останали там пари...ползвах ПИБ най-вече заради удобството на виртуалния клон, и сравнително доброто обслужване..ама не става само с курвенски вид - трябва и акъъъъл!!!

Коментар

• RBB - bezotkazen support, burzina, pulna informiranost i 1000% angajiment kum seriozen klient

Коментар

• Първоначално изпратено от investor4fun
            Само ОББ.
            Ако обичаш да те мотаят ,да ти дават номерца да ти губят времето може и ОББ не искам и да ги чувам само като си спомня и ме хваща яд
            "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Само ОББ.

Коментар

• Първоначално изпратено от esma
                Първоначално изпратено от HuKu
                Добро банкиване има ДСК аз съм доста довелен от него ауторизацията е парола и сертификат като сертификата може да е и на повече пс=та поне моят е на 2 инсталиран и няма проблем.Наред със всичко това има възможности за плащане на доста неща мобилни телефони , интернет, кабелна телевизия, ток, вода и др Също така получаваш цялата информация за използваните банкови услуги като кредити спестявания (това последното е може би излишно ) и др такива! Банкирания на др банки почити не съм използвал знам че на ПИБ е доста добро също!
                ТОВА НЕ Е РЕКЛАМА а просто мнение!
                здравей...какъв акаунт трябва да има майка ми и къде се прави,защото тя е пенсионерка,и трябва подробно да и се обясни какво да прави...моля за отговор...
                Да си открие сметка/може и повече от една/ и да пусне една молба за интернет банкиране .Преди това прегледай тарифите на банките при мен например е 50 ст на превод и нямам други такси ,за плащания които са възможни в Епей ползвам тях ,тук е 20ст

Коментар

• по отношение на сайта на ДСК банкирането имам проблем - вече няколко пъти компа ми забива като се опитам да вляза или да работя с него. Някой има ли подобен проблем - компа увисва и само спиране от копчето помага. Интересно след преинсталация на Уиндоус проблема остана, a нямам гадинки по компа. Предполагам че проблема проилиза от някои от двете програми които имам - Avira Antivirus и Kerio Personal firewall, а пък не смея да ги спра и така да сърфирам. Този проблем става само със сайта на ДСК и никой друг сайт!

Коментар

• Първоначално изпратено от HuKu
                    Добро банкиване има ДСК аз съм доста довелен от него ауторизацията е парола и сертификат като сертификата може да е и на повече пс=та поне моят е на 2 инсталиран и няма проблем.Наред със всичко това има възможности за плащане на доста неща мобилни телефони , интернет, кабелна телевизия, ток, вода и др Също така получаваш цялата информация за използваните банкови услуги като кредити спестявания (това последното е може би излишно ) и др такива! Банкирания на др банки почити не съм използвал знам че на ПИБ е доста добро също!
                    ТОВА НЕ Е РЕКЛАМА а просто мнение!
                    здравей...какъв акаунт трябва да има майка ми и къде се прави,защото тя е пенсионерка,и трябва подробно да и се обясни какво да прави...моля за отговор...

Коментар

• За банкиране само ОББ, за банкирането на ПИБ първо нищо не е като стандартните платежни/сини/ като в другите банки, зареждането на контрагенти им е бавно. за Райфаизен е под всякаква критика, първо трябва да създадеш шаблпн и тогава да превеждаш. За ОББ няма такива работи, можеш и международни пртеводи от левова сметка да правиш, за страната и бюджетни организации без проблем, превалутираш също

Коментар

• Пробвах U-broker в ОББ. Избираш си само интересуващите те в момента позиции и за тях се дърпат борсовите сделки и оферти, страницата се опреснява с бутон, не автоматично.

Брокерките ми сключиха сделка дори на доста по-изгодни условия от поръчката.

Освен това кешът може да седи на отворен депозит с 4.3.0+0.5% лихва, като гледам, има поне един фонд с по-ниска лихва на годишна база.

Само салдото в интерфейса при отказани или невалидни поръчки се показва грешно, но тъй като бек офисът го вижда вярно, няма проблем. Като особеност, интерфейсът не поддържа десети от стотинката.

Като цяло, ако човек не търгува много активно, е много удобно.

Коментар

• az polzvam na DSK i OBB,ZA SEGA SAM PO DOVOLEN OT DSK,NO sam otskoro na OBB,ZATova moje bi mi e po-lesno na DSK(spravkite na prevodite sa po-yasni,prevoda sa6to i po-barzo vdihat help telefona).
                          No edno e sigurno-el.bankirane ti spestyava mnogo nervi,na6ite banki sa izvestni s umenieto da te karat da 4aka6 na opa6ka i nakraya da te prepra6tat na 1 -2 gi6eta sled tova.

Коментар

• С последната съм но не става

Коментар

• ОББ естествено много съм доволен

а относно мозилата ти трябва последна версия и става номера

Коментар

• Имам проблем с интернет банкирането .С Mozilla Firefox съм и не може да се подпише !С Internet Explorer си беше добре добре но взе че се скапа и аз го изтрих !Някой може ли да ми помогне !

Коментар

Working...
                                X